Prestal ma ľúbiť a môžem si za to sama
Nikdy nehovor nikdy vstupilo do platnosti ... predvcerom. Jedina ozajstna istota, ktoru som v zivote mala sa zrutila ako domcek z kariet. A mozem si za to sama, svojim pristupom k nemu, pychou, neschopnostou "odtat sa" a urobit prvy krok po hadke, ignoraciou z trucu.
Boli ma srdce, pretoze clovek, ktoreho neskutocne milujem, ktory mi vzdy dal prve-posledne, mi povedal, ze ma uz nelubi, ze ho to velmi mrzi, ale uz mi nie je schopny dat sancu, lebo neveri, ze sa to moze zmenit. Ze aj keby sme to este skusili, mysli si, ze mozno o mesiac, mozno o rok prideme zas tam kde teraz a to uz nechce nikdy zazit. Mame dve male deti, novy velky byt, pre mna stav, kedy sme konecne dosiahli co sme chceli, investovali cas, energiu, peniaze a uz by sme si mali len zacat uzivat zivot spolu s uzasnymi deckami. Zrazu je to koniec a nie zaciatok. Tolko veci mi uniklo, tak velmi som mu ublizila. A neviem preco. Nebolo to umyselne. To co ja som brala za samozrejmost on niesol velmi zle. Nikdy sme sa velmi nebavili o nas o nasom vztahu, boli sme taki obaja. Brali sme to ako to islo, riesili dennodenne situacie a na seba zabudli, ved to bolo samozrejme ☹. Bola to velka chyba a uz sa neda napravit, aj ked by som velmi chcela, nemoze to uz pre mna urobit.
Necha nas s detmi v nasom uz teraz az privelkom byte a bude ho platit aj s hypotekou. Nechapala som to, sak sa teda rozdelme. Vraj nie, to sme chceli a budovali pre deti a pre seba, tak to tak zostane a on odide, napise to cele na mna alebo svoju polku na deti. Nema nikoho, len uz nechce mna a nie je schopny fungovat so mnou v jednej domacnosti ani kvoli detom ... je to ten najhorsi pocit na svete.
Zeny bavte sa svojimi muzmi, pritulte sa k nim len tak, pohladte ich, pridite im naproti ku dveram ked pridu z prace, nebudte odute, ale pridte prve a povedzte " podme sa o tom rozpravat, vyriesime to". Ja som to znedbala a teraz marne prosim o dalsiu sancu.
Dakujem, ze ste ma vypoculi a docitali to az do konca.
@sasa1310..... Normálne nechápem.......fakt sú všetky ženy takéto hlúpe?Muži musia držať hubu,krok a nosiť domov prachy?Sex chcieť len keď môžu?Aj muži potrebujú počuť a cítiť že sú milovaní.
Žienky to k tomuto vychovavate aj svojich synov?
@vierocka888 Tazko chybat niekomu, kto je v hostovskej izbe a moze kedykolvek vyliezt a nadychat sa rodinnej pohody. Mal by to zazit natvrdo ako ten Tvoj: bez rodiny. Tak ako to chce...
@prestalmalubit Prepac ale baby sa podla mna nemylia, toto nespravi clovek ktory vas miluje celym srdcom. Aspon kvoli detom by zostal s Tebou ale kedze ma nieco vonku ine chrumkavejsie vtedy ide vsetko bokom a zrazu sa to NEDA dat dokopy a samoska ze za to mozes ty.... Mal ti uz davno povedat ze ma problem a mali ste ho riesit a nie vyrukovat z vetou ze uz to NIKDY nebude to co predtym a odchadza... To racionalny chlap nespravi. Hladaj za tym iny dovod nie len tvoju chybu...
@lyzzy A este jedna vec: kto tu popiera muzove city? My netvrdime, ze ich nema. My len tvrdime, ze ich presmeroval inde. A zakladatelka sama hovori, ze mu ublizila neukazovanim citov. Tak naco jej to mame obuchavat o hlavu znovu a znovu? Uz vie, kde ona spravila chybu. My sa jej len snazime ukazovat kam a ako dalej a s cim ma pocitat.
@divozienka26 ale on už nemiluje...
@sasa1310 nebol, ani od nich, ani odo mna, akurat chodi na sluzobky, max tyzden, ale to nie je az tak casto ...vzdy sme si pisali ako si chybame, ale je pravda, ze uz davno nie ☹
@prestalmalubit preto sa pýtam, že či vôbec zistil niekedy ako mu dokážete chýbať. Ja si myslím, že to ešte nie je tak stratené. Skús začať ty. Napíš mu SMS ako ti chýba...možno mu to opäť začne imponovať. Daj mu to, čo mu doma chýbalo. Možno ešte máš šancu. Držím palce
Môj je taký istý ako tvoj. Ale teda hýčkam si ho a po hádke po všetkom mu dokážem povedať, že ho milujem.
Dobry den.Prezila som to iste ale zatial bezdetne.
Je mi to velmi luto,hlavne koli detickam,ten dospely to este ako tak znesie..po case..
Ano,vela malych veci je dolezitych,na ktore by clovek sni mozno nemyslel ako tomu druhemu ano a pritom ma v sebe isty pocit ze mu dava vsetko.
Je to aj chyba druheho niekde/to je moj nazor/ lebo ak jedna rodina uz funguje a vsetko ma uz co spolocne vybudovali tak by sa ten druhy tiez mal ozvat o svojich pocitovh ak jo nieco trapi.Ma vas rad urcite,ste proste matkou jeho deti,to ze to uz tak neiskri,to jr normalne niekde..si myslim.Co mi je cudne,ze tak nsostro povie ze vas nelubi...to mohol byt dlhy cas unho takze ak mu na vas niekde zalezi mal sa s vami potozpravat castejsie.Niekefy stavia dve slova a ten druhy to bere inac.
No o tomto by sa dalo rozpravat. Viem vam len napisat ze hore hlavu a drzte sa,deti su vsetko a vam sa zivot napravi k lepsiemu,treba si v tom verit.
Detickam to tteba vysvetlit co nie je tiez lahke ale cas vylieci vsetko✊✊✊💖
@charity.... Ale prečo by mal muž ostávat vo vzťahu v ktorom sa cíti nemilovany? Keby toto bolo o žene tak by jej 90% radilo aby chlapa vytrestala,lebo ONA má právo byť a cítiť sa milovaná,ona má právo sa hnevať abyť sklamaná.Lebo ona.zvyšok by jej poradil poradňu a ak by ten.chruňo odmietal tak nech ho rovno nakope do vajec,pobali veci a hodí pred dvere......lebo chlap musí vycítiť kedy potrebuje žena objať,postiskat,pomilovat atď a žena nemusí ani trt......lebo ona má právo
@sasa1310... Veru.Ale niektoré ich berú ako ťažné kone.
@charity... Pýtam sa všeobecne.
@eeffka..... A keď nemá kam ísť.....platí byt a hypo......čo keď nezaraba toľko aby si mohol dovoliť samostatné bývanie?
@sasa1310 uz som skusila, vstyle, ze ja nemam co stratit, napisala som tu asi 3 smsky za den, ze ako sama, co robime my a ze ho lubim .. k tomu jeden dlllhy mail, kde somto skusila polozit na papier z mojho pohladu. Vysledok je, ze on to proste nezvladne, postara sa o nas, ale viac mi nemoze nic dat, nemozem sa ho dotknut, oslovovat uz len menom.
@charity.... A čo jej pomôžem? Posrala to,vie to tak?.... Nadavanim na jej muža jej nepomôžem
@prestalmalubit Kamaratka tiez nemohla zrazu pouzivat zdrobneniny na manzela. Lebo milenka citala jeho smsky a posmievala sa mu. Ako cez kopirak... Nemohla sa ho dotknut, lebo bol zamilovany inde.
@charity... OK sefe......vykonam.
Zienky nehadajte sa, aj ked priznavam sa, robi mi lepsiu naladu momentalne 🙂
Ma ist kde byvat, ja som ho prosila aby nas neopustal, nakoniec aj sam povedal, ze momentalne si fyzicky odchod tiez nevie kvoli detom predstavit.
@prestalmalubit Na rozchod je najlepsie dotycneho nevidat... A na to, aby si mu zacala chybat, to iste... Takto sa Tvoje vyrovnavanie sa s rozchodom zbytocne predlzi o styri mesiace. Pritom o styri mesiace by si mohla byt uz psychicky uplne inde...
... píšeš pre evitu?
@regina22 nepisem, ale zo slohov som mala vzdy 1 ... no porozmyslam nad privyrobenim u evity, peniaze pridu vhod 🙂
@prestalmalubit mne to prijde vsetko tke cudne.To akoze si si ho nevsimala, on naznacoval a ty si nevydela.A teraz je chyba len v tebe??? Nechapem.Tam mi nieco nesedi, ale neviem co.A teraz pise ze nevladze uz viac platit, a starat sa??? Nema neaky syndrom vyhorenia, alebo skrat? Ked za tym nie je ina zena podla mna sa vrati.Alebo to tak opupeli vsetky jeho city k tebe a aj k detom?Aj moj muz sa nahneva, aj spalne sme uz maly rozdelene, aj sme byvali od seba, ale zistili sme ze bez nas to nie je ono, ze kazdy sam neprezije.To sa tolke roky pretvaroval, ci co? City ochladnu, ale deti za to nemozu.Skusila by som poradnu, ked sa da isla by som tam aj sama, kebyze nesiel so mnou, hladala by som odbornika, mne tam nieco nesedi.Mi nemame poriadne co do ust, ale zeby mi jedneho dna moj muz povedal, ze ide prec lebo nema peniaze na nas, to by neurobil, koli dietatu.

@prestalmalubit nieco podobne sa stalo aj nam. Manzel zrazu prisiel a povedal ze ma uz nechce, nemiluje, ze nema milenku ani znamost, no so mnou uz nechce byt. Tak sa odstahoval. Po dvoch mesiacoch sa vratil. Bol to len skrat, ponorka, ktora bola nad jeho sily.... odkedy sa vratil, nas vztah je iny. Lepsi. Nehadame sa, sme stastni. Dufam, ze aj tvoj muz dostane rozum a vrati sa. Hlavne ti poradim - netlac nanho, skus sa mu vyhybat. Bud mu zacnes chybt a vrati sa, alebo ste proste nemali ostat spolu a caka na vas niekto iny. Drzim palce 🙂