Prestala som sa o seba starať
vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀
niet co dodat 🙂
suhlasim so vsetkym
@pragmaticka no tak mna napriklad ani nenapadne sa pozastavovať nad tym ako ma privitaju kamarati, ked prideme na navštevu. Akože necitim sa ako nejaka matka kralovna aby sa niekto kvôli mne prezliekal. Kludne v teplakoch, ako sa kto citi dobre, kvôli mne ozaj nemusi nahadzovať niekto šminky. To by mi prišlo odomna velmi malicherne, pre mna su dôležite uplne ine veci, aby som sa pri nich citila dobre, aby sme mali spoločnu reč a zasmiali sa, toto su veci, ktoré si na ludoch važim, a rada sa k nim vracam. Nie kvôli tomu, čo mali oblečené, či čo mali nove kupene doma. To mi je skutočne šum a fuk
@pragmaticka pokial cakam rodinu ci kamosky tak sa nebudem machlit a fintit. Mne je tiez suma fuk v com su kamosky ked k nim pridem.
Ja ked cakam navstevu tak ju poctim tym ze si dam teplaky. Lebo inak mam len nohavicky😀
@vejula koli mne to tiez nikto nemusi robit-tak to nebolo myslene. ale myslela som ze koli muzovi by nebolo spatne sa pekne upravit ked pride navsteva alebo dokonca pri oslave kedy je tam su aj 3-4 pary! neviem, vzdy sa vzijem do tych muzov ze ako sa asi citia ked vidia pekne manzelky inych priatelov a potom sa pozru na svoju (hostitelku) v teplakoch a vytahanom tricku! 😒
@pragmaticka ja mam kamosku co sa doma maluje..a moj muz to vzdy komentuje,ze nechape naco
@zuzkat1 tak to musi byt ale poriadne zmalovana, lebo ako ja poznam chlapov, tak fakt decentny make-up (kt. nam doda sebavedomie, zakryje male chybicky krasy a zvyrazni oci) si normalny chlap ani nevsimne!
@pragmaticka maluje sa tak ako aj na von. Nie je nejak zmachlena. Ja si tiez dost zvyraznujem oci
mas uplnu pravdu a tak to funguje vsade
nedaj sa zmiatnut mamickami ktore idu v teplakoch aj do mesta potom co cakas ked maju navstevu
ja sa obleciem a upravim aj ked mamina ma dosjt alebo segra to je normalka
a tka isto vsetky ine baby ci rodina
sak mam navstevu zaklad: upracem, nieco k jedlu a upravim sa
to uz kde sme
nikto si nemusi lakovat nechty a davat umele mihalnice ale ostat v teplakoch v domacom a rozgajdana neupravena
no tak to je uz moc
@zuzkat1
@vejula
@seraa a kto povedal ze chodim v teplakoch do mesta? Ani smeti nevynesiem v teplakoch...ale ked ma dojst kamoska ci mama tak sa nejdem hrat na modelecku... Upracem aj nachystam ale nemachlim sa...ako som pisala dam si teplaky a vrch daky,lebo doma v tychto teplach som v tielku a nohavickach.
@seraa uf no skutočne je to už moc... Ja sa na takychto len smejem, aby som si ešte kvôli mame či bratom obliekala kostym nie? 😀 😀 Svet sa totiž netoči okolo mna, to som pochopila už davno, netreba sa brať tak važne.
@pragmaticka ono čo si myslim o chlapoch. Takže podla mna im je jedno či je žena v teplakoch alebo nejakom kostyme. Poviem to po lopate, ked ma dobre kozy a fajnu riť obdivuju aj v tych teplakoch, tomu ver 😉 JA sa len smejem ako si myslime, že chlapom nejako vyrazne zaleži na tom či mame makeup, alebo nejaku robu. Skutočne im to je jedno. Ked je žena pekná, obdivuju ju aj ked je domacky oblečena a s vlasmi v cope. TEda hovorim o drvivej väčšine chlapov, nie o tych par gayoch, ktorí maju preštudované najnovšie modne trendy.
@vejula ale ved tu nehovorime o kostyme..len sa jednoducho upravit a obliect nieco pekne. ved v skrini mam milion veci kt. su pohodlne a nie su to zrovna teplaky! a to co si napisala o chlapoch je pekna blbost! zenam co denne behaju v teplakoch a vytahanom tricku, myslia si pritom este ake su zvodne, sa fakt netreba cudovat, ked si ich chlap zrazu najde o 10r mladsiu kocku!
Inak keby sestra prisla a nasla ma v teplakoch neupravenu, prve co by sa ma spytala je ze ci som chora a keby som jej povedala ze nie, tak by mi asi hned vynadala ze co sa o seba nestaram, ci sa chcem takymto sposobom zbavit mojho chlapa.. 😀
ale vies co, urcite existuju muzi, kt. sa aj zeny v teplakoch pacia. takych muzov si predstavujem ako polnohospodarov, ci muzov co pracuju vo fabrikach a prichadzaju do kontaktu s ludmi prevazne v monterkach ci teplakach. to uricte sa mu potom aj vlastna zena v teplakoch paci. 😀 Ale muzi co na pracovisku stretavaju ine pekne upravene zeny, tak neverim ze ked pridu domov a najdu tam zenu v teplakoch neupravenu, ze su z nej nadseni! inak pracujem vela s muzmi a poviem ti co si ti vsetko na zene vsimaju!!! a tedasu medzi nimi aj zenati - ako casto ma pochvalia ci uz za novy parfum, alebo peknu kombinaciu oblecenia, pekne cizmy a pod..neviem si predstavit zeby im manzelky behali po dome v teplakoch! 😀
tebe to pride vtipne a mne zase to co pises ty smutne
ja nevime preco zvelicujete "namachlene" "kostym"
nikto si nemusi davat kostym
oko vidi a vnima, estetika je dnes dolezita vsade, tak to je
a je prijemnjesie ked mi otvori moja sestra aleebo kamoska normlane upravena ako ked mi otvori
v spinavom tricku a mastne vlasy a teplaky
ja neviem kde byvas ty, na dedine je to o inom a v meste zase o inom bolo a vdzy bude
to som chcela aj ja napisat ze kebz moja mamina alebo segra dosla a nehovorim o svagrine
tak mamina by mi povedala nenapadne nejako ze preco si nedam nieco pekne ze mam vela peknych veci
alebo by si asi tiez mysela ze som chora a segra ta by mi hned na rovinu ine veci povedala 😀
svagrina by sa neodvazila ani svokra ale bolo by im luto mojho muza a baby neprehanam tak to je
uplne ako pises, ak je to farmar a dojde domov nic zvlastne nevid
ale ak je to muz co pracuje v meste denno denne stretne upravene vyvonane zeny
tak vidi ten rozdiel ked pride domov a manzleka v teplakoch
zeny ! ved vsetci vieme ze aj vela zien aj muzov prriznalo ze to bol dovod na milenku, tak isto uz len tu na konikovy som citala pribeh kedy zeny zmenou a staranim sa o seba zahcranili skoro rozpadajuce sa mnazelstvo !!!
@pragmaticka a ty kde pracuješ? V kolektíve gayov??? 😀 😀 😀 Skutočne som sa pobavila, no ono aK si mysliš, že ťa vek nedobehne veeelmi sa myliš. A ver, že chlap, ktorý ma priority o akych pišeš, si skôr či neskôr začne obzerať mladšie, bez vrasok, s mierami modelky. A ak si mysliš, že ked budeš v 70 rokoch vyzerať jak Helenka Vondračkova, tak si chlapa udržiš, tak snivaj dalej. My sa doma na takych len smejeme, ktorí sa snažia oje*ať čas a vek, a tvaria sa jak najsexi zvodkyne či zvodcovia aj ked su už davno za zenitom. JA si starých ludí inak velmi važim, ale takých, ktorí vedia ten vek a čas prijať a nie zubami nechtami sa tvariť, že sa zasekli v nejakom divnom časopriestore a na nich prirodne zakony neplatia. Je to smiešne, ale bohužial tato doba tomuto prave praje.
@seraa byvam v meste, a uprimne, je mi jedno či mi kamoška otvori v teplakoch alebo v niečom inom. Proste uprimne je mi to tak jedno ako malo čo.
@vejula je jedno, na com sa doma bavkate, ale preco sa navazas do gayov? janapr. stat pred j. kolenikom v matnom tricku tak sa hambim ako kon... a je mi jedno, ci je alebo nie je gay...
baby, aj teplaky vedia ocarit, ked nemaju vytahane kolena a mastne flaky tak isto, ako dziny skinny fit.
ja necakam od sestry ci kamaratky saty, vytocene ci vyrovnane vlasy, gelove nechty a opatky
ked pridem za nimi ked su doma takto ze upratuju ci cosi robia
ale ked nas s muzom pozvu na veceru ci na navstevu a otovri v teplakoch a vytahanom tricku
citila by som sa blbo ja za nu
a nie len ja ale aj moj muz a verim ze aj ten jej ale nakoniec by jej povedal
"ja nechapem tvoju kamosku ze je taka namalovana" no hlavne ze by si to vsimol ..
"ty si krasna aj v teplakoch ...."
no ved moze byt pravda aj ja som pekna v teplakoch ale viem ze kazdy muz ma rad upravene zeny
a hlavne manzelky
ja neviem kd este vy vyrastali zeny ...
@vejula
total suhlas s Tvojim predchadzajucim prispevkom 😉
ja teda nemam muza rozhodne farmara 😀 , stretava sa v svojej praci v BA asi s 1200 spoluzamestnancami a kolegynami vyvonanymi zmalovanymi na opatkoch.
ak by ma planoval podviest len preto, ze sa od prirody nepotrebujem malovat ( robim tak iba na svadby, oslavy a zvlastne prilezitosti par krat do roka), tak ok, nech sa paci.
chodim teraz na MD 99% v rifliach alebo sportovych nohaviciach, k tomu tricko, bluzka, sportova bunda.
neviem, odkial niektore beriete tie ikony, ze zena na MD rovna sa mastne vlasy a teplaky a vytahane tricko - mozno treba pozerat menej serialov v telke, a viac si vsimat kocikujuce maminy 🙂
a v nemocnici som bola uz asi 10x, ale sminky som tam rozhodne nepotrebovala - 🙂
ja napr. zavidim (no nie doslova, ze zavidim) kockam, co sa vedia malovat, ja mam ruky denglave, ze az a proste malovanie ku mne nejde. obliekam sa sportovo, cvicim, ale citim, ze mi chyba taky ten zensky styl.
neviem, ci mi rozumiete 😀

@evabb35 my sme sa bavili o hospitalizacii