Prestala som sa o seba starať
vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀
@seraa to s tym mestom a dedinou riadne vedla.. v meste byvam a nestretla som sa s tym ze podme sa nahodit ide navsteva. Kamoska ktoru som spomenula byva v malom meste a ked som bola u znamych na dedine par dni tak tan ked sme k niekomu sli tak pomaly sviatocne oblecenie mali na sebe. Mne to pride take malomestiacke.
@pragmaticka moj muz denne stretava kopu zien a nerobi v stajni... Naivne je mysliet si ze vztah funguje takto: budem pekna=navzdy budeme stastni. Ake by to bolo jednoduche. Doma si doma.ine je ked aj vonku sa ukazujes ako supacka. Aj take su,ale doma mas mat pohodlie a ak ta ma chlap rad tak chce aby si ho mala.
@seraa suhlasim s tebou 😉 poznam aj opacny pripad: manzel mojej kamaratky sa roky o seba nestaral,tucnel,az sedel na gauci ako 120kilovy mamlas,jej vycital pohodlne teplaky,tak sa upravila .Od neho chcela,aby trochu schudol .Manzel za niekolko mesiacov schudol natolko,ze bol kost a koza,cely satnik obnovil,vlastni dnes asi 20 nohavic,ku kazdym(!) rovnako farebne topanky a bundu.....ked som ho videla naposledy,daval mi prednasku o zdravej vyzive ( a ukazoval nejake umeliny z internetu) a zapaloval vonne tycinky 😀 Kamaratke sa zhnusil tym vsetkym uplne a dnes je to jej byvaly manzel.Jednoducho to prehnal......
@maca_p isla som sa dat profesionalne nalicit - povedala som jej co si predstavujem (v mojom pripade to bol "nude" makeup) ona mi krok za krokom vsetko vysvetlila ako postupovala, vsetko nakreslila aj papier, poradila pri vybere produktov, poradila napr. aj take veci ked mam len 3 minuty casu ako postupovat a ked mam 15 min. casu ako postupovat. Presne sformulovala moj typ pleti, vyber odtienov.
Na youtube je plno navodov , podrobnych vysvetleni, castokrat aj s obycajnymi drogeriovymi sminkami. Ja som uz stara a zodrata 😀 musela som siahnut pro tych kvalitnejsich.
Malujem sa, ale stale sa nemusim bat, ze sa nesmiem dotknut tvare, alebo ze sa mi nieco rozmaze. Oni Ti naozaj vyborne poradia. ALebo ak mas kamaratku co sa tomu venuje, to je uplne jedno.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/briketa/albu...
mam trosku pocit, ze ked ma akykolvek vztah problemy, je tu take klise, ze treba zmenit uces, kupit si nejake sexi nove spodne pradlo, ist na veceru, prip. skusit podpalit vlastnu kupelnu 😉 a tak dalej. ale nie vzdy to ma aj taky happy-endovy zaver.
ja sa o seba staram, vramci moznosti, aj manzel, a mam ho rada aj v teplakoch, a on mna tiez
no na druhej strane, ked sme spolu pred par rokmi boli na plese v Opere, tak som zasla ku kadernicke, kozmeticke na vecerne licenie atd. jasne, ze nepojdem za Popolusku. ale poviem vam, uz davno som sa niekde tak blbo a upnuto necitila, ako vtedy tam medzi tymi namachlenymi a vyskerenymi celebritami, ktore sa usmievali naozaj iba ked sla okolo kamera Smotanky, inak sa cpali chlebickami a kolacikmi akoby 3 dni predtym hladovali
@briketa jeeejdaa, ze stara a zodrata 🙂 my sme stale mlade, ked mame male deti, tie nam nedovolia zostarnut i ked mame 40tku na krku 🙂
ja by som nasla nejake tiene, laky na nechty, spiralu, pinzetu (po 1 teho mi to uz rasi vsade...). ale zato si doprajem thajsku olejovu masaz, powerjogu, pedikuru sem-tam a buduci mesiac aj abdominoplastiku.
a zajtra asi vyrazim do parfumerie po nejaky nude make-up a ruz 🙂
ked si chcem namalovat oci, tak najskor dokladne pozriem, ci mi netrci nejaka vyrazka hlavne ked mam kramove obdobie. ak ano, tak si poviem, ze budem namalovana s je.bakom vyzerat trapne a mam objektivnu pricinu sa nemalovat 🙂
ja mam skusenost,ze pokial chlap chce odist,resp.pichat inde,tak bude a nezachrani vas nic🙂 najzufalejsi cin bol,ked som uz tusila,ze je zle,ale -povedzme to pekne- ten chlap mi zato stal,tak som na to isla po jeho;karovane saty,steely,cierne linky,sexy pradlo,nacechrane vlasy,nova vona,pivo,nic nepomohlo;) samozrejme,v ramci cerstveho vzduchu je to vo vztahu fajn,ale nie ked uz je neskoro.to neskoro nam bohuzial casto dochadza az neskoro🙂
zienky ja som proste v zlej teme
"prestala som sa o seba starat" nie je vlastne moja tema
ved ja sa o seba staram ! 😀
len na zaver , dnes pri tv, caspisov a internete sme uz velmi a hlavne muzi rozmaznani a zvyknuti na ine veci
ci sa vam to paci ci nie doba je taka ludia si vsmaju a su viac kryticki
televiziu ci iphone si kupine lebo treba ist s dobou ale na seba nemyslite...
nuz kazdy ako uzna za vhodne
u mna je to tak ze ja mam rada modu a pekne veci vseobecne a som rada ze je to tak, kto to nema rad ma nepochpi ako ja nepochopim niektore z vas
opatky moc nenosim,prilezitostne, gelove nechty nemam a ani nacesane vlasy a mini neznasam
ale som kazdy den pekne oblecena a upravena niekedy viac niekedy menej a verte mi ludia to vidia a obdivuju
a to nechodim odhalena, moj styl je skor oblecena nez odhalena
😝
doma cez weekend sa vacsinou nenamalujem pokial necakam niekoho alebo nejdem von
ale aj veci na doma mam ze sa nemusim hanbit
tak som to videla u mna doma a aj u mojej rodiny , moj muz to iste to videl doma
a tak dufam ze to uvidia aj moje deti ci jendo ci 5 😉
@seraa uplne s tebou suhlasim. clovek sa citi lepsie, ked je upraveny.
ja by som nesla von bez upravenych vlasov. mam kratke a rano su total zlezane. cize kazde rano umyvam, fukam, stylujem 🙂 a rada nosim velke vystrihy, pokial je na co pozerat 🙂 (nie vulgarne)
kazdy mame podla mna to svoje.
ale co mi je naozaj luto, ked vidim mlade mamicky naozaj v tych mastnych teplakoch, vyrastenych neupravenych vlasoch a dokonca niektore bez prednych zubov. takby som veru dopadnut nechcela.
@seraa tak ja som asi ufon aj s manželom ,
muž je finančný riaditel v jednom velkom nadnárodnom koncerne, celý den v obleku , pride domov - triko a tepláky alebo len tak v trenďoch.
Ja som daňový poradca , po klientoch chodím oblečená viac menej v strohej elegancii ale doma si tie tepláky ( čisté ) oblečiem a na to triko .
Netrčí nám slama z topánok a dokonca nie sme ani robotnícka trieda ( tým sa nechcem dotknut robotníkov a ich manželiek ) , moje kamarátky sa pohybuju od generálnych riaditeliek cez manažérky , právničky a vieš čo je super na našich priatelstvách že chodíme k sebe oblečené takzvane " go-as-you-please " , klebetíme do jednej ráno , popíjame víno a aj jeme, uvolnené v rifliach alebo aj v teplákoch ako kto chce a nikto z nás sa nad tým nepozastavuje, viac nenalíčené ako nalíčené 🙂. Sme jednoducho partia vzdelaných inteligentných žien z mesta a aj z dedín , kam sa mnohé z nás odstahovali aby mali kľud a mohli chodiť kĺudne aj v tých teplákoch.
@pragmaticka Ja tepláky doma nosím-a páčim sa v nich aj chlapovi.Samozrejme nie su to teplaky x rokov staré a špinavé.Ešte aj hodinu pred pôrodom som sa líčila a česala aby som na fotkách bola aspoň ako tak v pohode
@maminuska presne o tomto hovorim cely cas. Inteligentnym co nezmyslaju malomestiacky ani nenapadne ze je divne ak kamoska je doma nenamalovana v teplakoch. V partii sa chces citit v pohode a uvolnene a nie upato. Jasne ze si umyta a ciste veci na sebe,ale nemusi to byt sukna ci co ja viem co.
@maminuska pozri, urcite ti kamosky a kamosi nepridu rozgajdani v teplakoch co maju na kolenach diery... ja tiez mam teplaky v ktorych makam na zahrade, v ktorych varim, ale mam aj teplaky, v ktorych idem na jogu a v ktorych cakam navstevu alebo v ktorych ideme s family na ihrisko. @seraa presne popisuje toto.
urcite sa doma kazdy citi najlepsie lezerne obleceny, mne sa tiez napr. moj muz paci v trenkach, ale akonahle zvoni zvoncek, tak na seba natahuje rifle, alebo teplaky.
cize aj toto je rozdiel v upravenosti a neupravenosti.
nuz tiez som sa troska o seba menej starala odkedy sa nam narodila mala...ale uz sa dawam domopy.konecne som bola u kadernicky,dala sa ostrihat,pekny melir..mala som zalusk na pekne botky ale bohuzial uz neboli.newa najdem este krajsie...z postawou sa neponahlam robit zatial nic kym kojim..ale pak zamakam a dam dole tych nadbytocnych 15kg beho par mesiacou.ale hlawne je ze to mam owerene a potwrdene ze moj drahy ma lubi ci som blond a ci hneda,stihla a ci z kileckami poporodnymi,chora a frflawa.wzdy je tu premna a lubi ma taku ako ma boh stworil...som original
@zuzkat1 vieš u nás je to aj o tom že máme po krk lodičiek , siloniek , bluziek kde ledva vtrepeš kozy, lebo len vtedy su trendové , špirálu čo sa ti dostane občas do oka a štípe teda ako svina, svinských kostíc na podprsenkách ktoré tlačia . Ženy a muži ktorí sa takto obliekaju stále do práce ak napríklad my , nepotrebuju potom ešte aj v sukromí riešit či som alebo nie som namalovaná.
Treba si pozriet modelky ako chodia v sukromí a ako ich fotia paparatzi , v rifliach , tričku , zopnuté vlasy do uzla a v slnečných okuliaroch a to len z jedného dôvodu , chcu mat klud a aspon v sukromí neriešit nejaký makepu alebo vystailované vlasy. Obdobne aj herečky.
@maca_p ano moje kamarátky neprídu v rozgajdaných teplákoch ale určite prídu vo vyšuchaných rifliach a tie tepláky su často značkové .
Často prídu bez makeupu , lebo sa tak rehoceme často že nám slzia oči a častokrát u seba aj spíme a teda nosit si so sebou ešte aj odličovadla - jednoducho kašleme na to . Neriešime to .
Ale aby som sa ja bála že otvorím dvere kamarátke alebo mame alebo sestre nenalíčená a v teplákoch - ešte raz hovorím čistých - a tie ma sprdnu že si môj muž najde inu ženu , tak tomu som sa ja fakt zasmiala.
ja neviem aku modu ty sledujes ale toto je uz davno co ty pises out
a prave tento a minuly rok boli a su a este aj budu volne bluzky v mode
ako pises modelky to jest 16 rocne dievcata a rifle a tricko nenamalovane
ale nie v teplakoch a ver mi zila som v milane ako nahle idu na kafe uz su upravene nie prehnane lebo sak to neni o tom
ach 🙄
no ona sa velmi dobre pozrie do zrkadla ked opusta byt a to co ma na sebe ma velmi dobre premyslene
ver mi aj modelky aj celebrity ak su v riflach a maju vitahany sveter je to ich zamer
dnes kupis vytahany sveter aj za 400 eu z kashmiru
oprate jeany co maju nemamju naozaj 100 rokov a su preprate alee su take uz kupene
to znamena co?? ze dievcata vedia presnne co a ako kedy na seba a to znamena co?
ZE SA O SEBA STARAJU 😉

@vejula
by si sa divila ze ano a aj ine veci