icon

Prestala som sa o seba starať

svetluska82
19. aug 2013

vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀

romana19
21. aug 2013

Vnútorná čistota a disciplína je zrkadlom vonkajšej. Všetko čo žena robí má robiť pre seba a nie pre okolie. A ak má niekto v sebe zakodovanú ležérnosť a pohodlnosť tak starostlivosť o deti sú výborný dôvod ako výhovorka.

Hovorí sa, že žiadna žena nie je natoľko špatná, že by nemohla byť pekná a dodala by som, že žiadna žena by nemala spohodlnieť natkoľko, aby sa prestala na ženu podobať.

valy
21. aug 2013

ja mam zas taky problem, ze musim chodit do prace upravena, v kostymoch, v zivote by som nemohla prist na pracovne stretnutie aspon trochu nenamalovana, lebo by som si asi pripadala ako naha. Lenze potom pridem vecer domov a po celom dni uplne prva vec co spravim je, ze vyzleciem vsetko a strham zo seba doplnky a navleciem sa do teplakov, proste si nemozem pomoct, je to ako psychohygiena pre mna.

surriana
21. aug 2013

Neexistuje škaredá žena,iba neupravená...........Si veľmi mladá,prečo si nedopraješ?Kozmetička,kaderníčka,nákupy oblečenia a drogérie.nemusíš to zrazu začat preháňať,ale dopraj si.to že už máš manžela a dieťa neznamená že už nemusíš byť pekná.Ale zasa sa moc nepodceňuj,píšeš že si spokojná zo svojím životom,čiže počítam že aj sama zo sebou,ale aj tak sa čuduješ,že si manžel nenašiel milenku?tak si zo sebou spokojná alebo nie? 🙂

monciky
21. aug 2013

@valy
ale mat doma teplaky je uplne bezna vec, ja ich tiez doma nosim, my sme mali v praci uniformu, ja som sportovy typ, takze strasne rada som bola, ked som dosla domov, a mohla som sa prezliect do tych teplakov🙂 su aj velmi pekne teplaky, ja napr. ked ideme na nakup, mam par suprav a niekedy idem v teplakoch, aj moj muz, inokedy sa zase oblecieme do rifli a podobne...
len niektore dievcence maju teplaky za vrchol svojho satnika a to nie je dobre...🙂
a s tou lenivostou- mne sa velakrat uz doma stalo, ze ked som dosla domov, hned som sa neodmalovala, neosprchovala, a sadla som si na gauc v telke, tak som tam hned zaspala, muz ma tak nechal, nechcel ma budit, tak potom som si musela rano pekne privstat, odlicit rozmazane oci, ist do sprchy a vykonat hygienu co som si vecer zanedbala svojou lenivostou, nastastie sa mi to nestava pravidelne, tak 3x do roka a to musim byt fakt strasne unavena....🙂
moj manzel mi tiez stale hovori, ze sa nemusim malovat a podobne, no a teraz sme mali oslavu, ja som si zavolala vizazistku, spravila mi vlasy, makeup- sama som sa nespoznala, lebo ja sa tak upravit neviem a on si isiel oci vyocit a od toho dna sa mi zda, jak keby sa trosku ku mne jeho vztah zmenil- samozrejme k lespiemu po vela rokoch v manzelsve🙂 akokeby mu cvaklo, ze viem byt velka kocka a ma si na mna davat vacsi pozor🙂

malinkaaninka
21. aug 2013

@valy dokážem to pochopiť.aj Emma Tekelyová povedala,že by sme ju nepoznali ked je na víkende na chatke.nenalíčená,nechá si oddýchnuť pleť,v pohodlnom domácom oblečení.je to sympatické,ked sa známa tvár prizná,že nepotrebuje byť 100% v každej chvíli.a aj celebrity občas odfotia v teplákoch,bez mejkapu 🙂

mariposita
21. aug 2013

Ked som si precitala nazov temy, povodne som chcela napisat, ze mna sa to netyka, ja sa o seba staram aj pocas materskej. Ale teraz sa mi toho dost nakopilo a ako pozeram na seba do zrkadla, tak vidim: neupravene obocie, nerozcesane vlasy v cope, neupravene nechty.....veru pockam, kym mala zaspi a idem sa dat rychlo dokopy :DDDD

terezka1947
21. aug 2013

...nooo,ja baby neverim,ze niektore si na materskej dennodenne nanasate maku-up.....ak ano,klobuk dole....ja som rada,ked som cista,vonava,mam upravene nechty...aspon ako-tak upravene vlasy ...nestiham nic ine...ked idem-ideme niekam von,tak sa primalujem,nieco zaujimave sa snazim obliect....ale doma mi cas na nejake extra upravy naozaj neostava.
skor by som povedala,ze kazda zena moze, co sa starostlivosti o seba tyka, vyskakovat podla svojho casu a stavu v penazenke 😀
ale neznamena,ze nemoze mat vzdy vonave umyte vlasy,ciste saty a urobenu pedikuru a manikuru-aj ked domacu 😉
jasne,ze aj ked manzel povie,ze sa mi malovat netreba....atd,atd....upravena zena je upravena zena,jednoducho sa clovek citi lepsie....a sebavedomejsie 😉

ritusuk
21. aug 2013

ja som mala pekny vzor v mamine;po druhom porode zacala cvicit a cvici doteraz,stojku spravi na poziadanie🙂 vlasy si umyvala a umyva denne,ked sa malovala,vzdy nam povedala,ze mame chvilku pockat a zatvorit dvere v kupelni🙂 prilezitostne si davala sit saty a aj teraz sa oblieka sviezo,ale triezvo,este aj ked idu na dedinu,do rodicovskeho domu,tak ma zladenu supravu a tenisky.takze si myslim,ze aj toto ma na nas vplyv,navyse ocino bol na nas dost kriticky a ked sme sa so sestrou doriadili,vzdy sme boli upozornene na vhodnost/nevhodnost oblecenia vzhladom na prilezitost,postavu,vek atd.u neho bolo prvorade,aby bola zena cista a ucesana,upravene nechty,zuby a hlavne mal alergiu na dievcata,ktore odmietali sklbit svoju vahu s oblecenim,vzdy sa pohorsoval,ked videl 100kg dievca v sukni ako opasok.z tohoto mixu mam myslim celkom dobry zaklad;)

svetluska82
autor
21. aug 2013

no dievcata, ta kurobila osm raziu na drogeriu 60 euro padlo 🙂 Dnes som is dala dokonca maku up a nalicila som sa, len ten efekt nic moc, nakolko som vysla z cviku. Nechty som si tiez namalovala, a dokonca si to vsimol aj manžel, sa opytal ci mam milenca 😅 Len mám problem kupit pekne teplaky 😠 Take sexi..... Obehala som vsetky obchody a vsade len take nicmoc...Nasa susedka je sexi aj v teplakoch, práve dnes rano som ju videla, fakt jej veeelmi pristanu...

seraa
21. aug 2013

@6mia6

teplaky su neni moda to ze na slovensku alebo v americkom ghette sa nosia neznamena ze je to moda 😉
moze to byt tak max niekoho styl 😝
vid paris,londyn,praha,vieden,milano ....
teplaky su tak v mode na dedine a v petrzlake mozno
ver mi zila som dlho vonku a stale vela cestujem

martija
21. aug 2013

@terezka1947 tak ja som ta poctivka, co nanasa kazdy den make-up 😀 . Sice mi to pol dna trva,kym sa nakopnem,ale vzdy si dam trosku make-upu, a prepudrujem,ked idem von, dam si uz iba ruz, to je vsetko, a citim sa ok, kedze som sto rokov uz doma, potrebujem aspon takto citit sa ako zena, inak by bolo moje sebavedomie uplne v kybliku 🙂 .

seraa
21. aug 2013

@6mia6

kostym do mesta ti pride divne a teplaky nie? 😀

seraa
21. aug 2013

@svetluska82

noo supper neboj najdes nieco urcite 😉
potom ak je zena pekna a upravena aj v teplakoch DOMA moze vyzerat dobre
drzim palce hlaven pokracuj , na to si vsetko hned zvyknes

6mia6
21. aug 2013

@seraa ale mne je jedno čo ľudia nosia. Ide o to v com sa človek cíti dobre a nebudem nosiť kostým do mesta len aby som barbinky neurazila. Mne sa to páči na iných nie na sebe. V žiline na stvorcaku by som vyzerala komicky v lodickach ktoré by sa mi vyzuvali v každej diere. Svet som videla aj ja dokonca v teplakoch.

terezka1947
21. aug 2013

@martija 🙂 ....ja ta chapem,som doma "len"dva roky,ale tiez potrebujem niekedy len tak nieco na sebe zmenit,urobit,prerobit a hned sa citim lepsie 😀 ...make-up si denne nedavam...alesnazim sa mat aspon plet tip-top.....ale ako som pisala,zena by sa mala snazit....a kvoli sebe...lebo ked sa zena citi pritazlivo,nejako to z nej citi aj okolie 😀 moj nazor,no a ked si sebou nie je ista...tiez to okolie hned zbada 😉 amoze mat na sebe hocico.
moja kadernicka-asi teraz aj 90rocna vzdy tvrdila,ze zena musi mat vzdy dve veci dokonale-uces a topanky....nieco na tom bude....

seraa
21. aug 2013

@malinkaaninka
obcas ..

yuuki
21. aug 2013

pri čítaní som si stihla pretrhať obočie, malý ešte spí, tak si utekám umyť vlasy ... 😀 príjemne motivačné čítanie.. ďakujem ženy... 😀

nice202
21. aug 2013

take vyhovorky, ze nemam cas na nic od rana a nic nestiham, su pre mna blbost. Tolko casu, co jej zaberie cas na napisanie a poslanie jedneho prispevku na modreho konika, tak mne trva sa postarat o svoj zovnajsom, aby som nechodila zanedbana. Mam kamaratku, ma 3 deti a chodi vzdy pekne upravena a aj namalovana. Vsetko sa da. Make-upy su v dnesnej dobe take perfektne, ze castokrat zlepsuju stav pokozky.

seraa
21. aug 2013

@6mia6

poznam zilinu a ani tam to nejde moc do kopy teplaky na namesti
ale to je kazdeho nazor a vkus
ako to tu pisala jedna baba mozno tak na 16 rocnych hip hopom uhurenych dievcatach nie na matkach 😝
teplaky na doma, do parku, k vode , na zahradu, do fitka, beh atd
nie do mesta
@ zienky
inak baby niektore pisete ze sa osprchujete, umyjete vlasy a obleciete , ale sak to je snad samozrejmost a zakladna hygiena
o tom sa ani snad nemusime bavit
matka 10 deti ci nematka to je zaklad

mirage
21. aug 2013

@zuzkat1 mozno.. ale sympatickejsia mi je Kate bez umelych vlasov, pier, prs, nechtov..

seraa
21. aug 2013

@mirage

hej rozdiel
elegantna zena v 30 a nevkusna stripterka co zaraba telom

seraa
21. aug 2013

@mirage
ved to druhe je strasidlo
no to uz nie je upravenost ale nevkusnost
tak nikto nechceme vyzerat 🤐

mirage
21. aug 2013

@seraa No.. az moc dievcat - zien - tak vyzerat chce 😒 Preco ma potom tolko zien umele vlasy, vytetovane obocie atd?

6mia6
21. aug 2013

@seraa len teraz neviem čo tí vadí, lebo ja sa v teplakoch (neviem aké si predstavujes) cítim super a s tielkom, trickom. V teniskach, zabkach chodím bežne s kočikom na prechádzky aj do mesta. Mne to tak vyhovuje. Som športový typ, čo sa nemaluje a pri vytváraní ucesu mám zauzlene ruky. Nebola som namaľovana ani na svadbe, nebola by som to ja. Ked sa niekto celý život maľuje je šok ho vidieť bez toho, ludia by zas dostali šok zo mňa keby som sa namalovala. Pre mňa je teda podstatne že som po dvoch porodoch fit.
A zvyšok si dajte záväzok umyté vlasy, čisté handry nech sú akékoľvek, najlepšie správnej veľkosti, a veľa úsmevu na tvári aj to robí veľa...

sashabb
21. aug 2013

@mirage ja mam vytetovane obočie kôly sebe a hlavne kôly tomu, že svoje som v podstate žiadne nemala a musela som si ho každý deň dokreslovať. Určite som si ho nedala urobiť aby som vyzerala ako dotyčná na obrázku. Nikto ma k tomu neviedol, žiadna "celebrita", jednoducho som sa sama tak rozhodla aby som si to ulahčila 😉
Kamarátka mala zase umele vlasy, taktiež ju nemotivovala žiadna stripterka, ale mala ich preto, lebo sa jej to páčilo, sama má jemné vlasy a hlavne nemala šancu na tak dlhé vlasy, ako si dala urobiť.
Čiže netreba tam hladať nič iné ako to, že keď sa na seba pozriem do zrkadla, nechcem sa zhroziť, že kto to na mňa odtiaľ čumí 😎

ajka30
21. aug 2013

ked som to tu tak preletela dospela som k zaveru, ze by bolo vhodne umyt si po 4 dnoch vlasy 😀 😀 😀

seraa
21. aug 2013

@mirage

ono samotna vec pricesane vlasy, ci zvyraznene obocie nie je nic zle ale ak sa to spoji
s peroxidovou farbou a silnym make upom , mini saty,silikony, dlhe umele nechty tak tam je to uz problem a nevkus
nie nie ... uz to mozeme nazvat horror 😀

mirage
21. aug 2013

@seraa Ano, vsetko s mierou.

dai
21. aug 2013

u mna je to tiez skor vynimka potvrdzujuca pravidlo ked si make up nedam - inak sa malujem vzdy rano ako sucast rannej hygieny - ja mam ale velmi citlivu plet a robia sa mi cervene flaky vplyvom pocasia - ci zimy, ci tepla - mne toto make up pomaha velmi vyrovnavat, plet sa mi omnoho menej masti a tak... cely make up aj s ucesom mi trva asi 10 minut - a teda nepresvedci ma ziadna zena sveta ze si rano nenajde tych 10 minut pre seba🙂 ja ked som napr. nestihala do prace lebo som zaspala tak som sa malovala aj popri robeniu ranajok, ci na toalete😀 ved sme zeny, vieme robit viac veci naraz😉

inak ako to tu citam ono asi fakt zalezi vela od toho kde a v akom kolektive zena pracuje, aky spolocensky zivot zije a v neposlednom rade aka matka ju vychovavala... moja mama nas ma teda 3och v rozpaeti par rokov - ja si nepamaetam zeby som mamu videla neupravenu - mozno fakt len na zahrade pri ohrnani zemiakov bola taka... moja mama sa pritom nemalovala - bola a je velmi pekna aj bez toho, ale vzdy mala perfektny uces a krasne sa obliekala pokial pracovala - ma stale super postavu, vcase mojho detstva modelkovsku - vysoka, stihla, vzdy chodila elegantne - proste ona aj na bicykli posobila ako dama😀 teraz sa sice oblieka sportovejsie ked je doma ale stale je to ta sportova elegancia - rifle a polotricko, 3/4tove nohavice a bluzka a podobne, sice ziadne opaetky ale ani botasky nenosi a pod. ... cize ja mam stale vzor v tom ako chcem raz vyzerat ako babka🙂

blackcat8885
21. aug 2013

Tak ja neviem,ale tých pár minút aj ked mám malé bábo si nájdem na aspoň menšiu úpravu.Ráno sa postarám o dieťa a ked sa hrá aspoň spravím nejak pekne narýchlo vlasy-zapletiem,drdol,ako kedy a dám minimálne špirálu,ceruzku na oči a lesk.Aj ked behám v teplákoch ale ked idem s malým von alebo do obchodu tak sa prezlečiem aj ked sme na dedine.A veci ako obočie,nechty riešim ked malý spí ved to je chvilka.Moj chlap má rád,ked som aspoň trošku upravená a ja sa lepšie cítim.A ked ideme do mesta a nahodím podpätky tak mi len hovorí,že by ma zbalil keby ma nepoznal 🙂 Aj ked take 3kg po pôrode by som ešte rada zhodila