Pri svojich deťoch o mňa priateľ stráca záujem
Ahojte, mám priateľa, s ktorým sme spolu už tri roky, priateľ je už rok v rozvodovom konaní a každý druhý víkend má deti. Decká sú už veľké (18 a 13 rokov) a vždy keď je s nimi , tak sa v ten víkend so mnou kvôli hlúposti poháda a končí náš kontakt s tým, že sa nemá chuť baviť a vypne sa, prestane písať. Keď býva sám doma sa ozýva, aj z práce a vždy keď má deti sa opakuje tento scenár kedy mi dáva najavo, že som nepotrebná a nazvyš. Dokáže sa vypnúť a ignorovať ma.
Tak isto ma s nimi nechce zoznámiť a vyhovára sa , že je to len preto lebo nevie ako sme na tom my dvaja a či dokážeme spolu žiť bez hádok. Čo mi príde ako trápna výhovorka.
A keď si deti niečo zaumienia ide s nimi hoci kam, všetko im kúpi a keď chcem len ja na nejaký film, tak to šomre, že sú to vyhodené peniaze. Nehovorím, že nechodíme, ale minimálne. Radšej vezme deti.
A je fajn, že majú taký vzťah len mi ubližuje ako mňa dáva bokom a naše víkendy sa menia na nudné zatiaľ čo s nimi od rána do večera naplánuje a preplní aktivitami.
Vidím to len ja zle alebo naozaj jeho správanie nie je až tak ok. Kedysi to tak nebolo. Bola som stredobodom jeho vesmíru, všade so mnou chodil, pomáhal mi a teraz sa to zmenilo. Žije len pri deťoch a vtedy nemá problém sa ma "zbaviť" až neruším.
Ďakujem za každú radu.
@petronelka8989 Podla mna pre neho si vzdy bola a vzdy budes iba milenka a nic viac. Ak mal pocit ze si lepsia nez jeho zena tak to vyprchalo rovnako ako bezna zamilovanost len co presla novota, on prisiel o servis, cas s detmi a kopec penazi a nervov kvoli rozvodu. Co ine si cakala od chlapa co nema problem sepkat do ucha sladke slovka tebe zatial co jeho zena sa stara o jeho deti a pere mu slipy?
Tahanice. Ja som priatela predstavila rodine po 2 mesiacoch, odvtedy bol sucast rodiny, lebo sme to mysleli vazne. Ziadne tajnosti a smiesne skryvanie ci vypinanie telefonu. 8 mesiacov od zoznamenia ma poziadal o ruku. Vraj som ta prava, nema na co cakat. Si ty pre neho ta prava? Sucast rodiny? Co vlastne spolu 3 roky riesite? Kino a vylety? Co mate 17?
Konecne sa venuje detom, co pri vztahu s tebou pocas manzelstva zanedbaval. A vikend bez deti si chce oddychnut. Je uz postarsi chlap, nema tolko energie kazdy vikend prezivat naplno. Teda s detmi sa unavi, pri tebe si oddychne a ty sa nudis
@eva8 ty ich poznáš? 🤣🤣🤣,Že vieš,že sa konečne venuje deťom😉. Fakt si myslíš,že je to postarší pán,ktorý nemôže každý víkend prežívať naplno? Ach jaj🤣🤣🤣🤣
@maciatkolulu predtym bola pre neho podla jej slov stredobodom vesmiru, tak niekde musi byt pes zakopany. ked ma 18r. dieta nie je mladik, ktory kazdu sekundu potrebuje adrenalin
@eva8 tak ja neviem ale chlap okolo 40,nie je panko čo nezvládne víkendové výlety🤣niekedy sú títo "postarší"muži v oveľa.vacsej fyzickej kondícii ako mladí,čo nevedia iné ako zapnúť FB,insta a pod....😋
@maciatkolulu vsak? 🙂
ako baby, takmer vsetky jej pisete, ze mozno on chce travit cas s detmi, mozno on chce toto, mozno hento .... a co keby mily muzik komunikoval a povedal jej co chce?! my zeny sme veelmi empaticke, pochvalime ho, aky ma vyborny vztah s detmi, ako sa stara, ale to, ze nedokaze vykonunikovat terajsi vztah uz nevadi. Ved naco ju vodi za nos? Hovori sa tomu zadne dvierka a mila zakladatelka temy, sadni si s nim a vyjasnite si, co je medzi vami (aj ked uznavam, ze s tymto typom muza to bude tazke) aby si zbytocne nestracala cas s niekym, kto si na teba spomenie, len ked nema okolo nikoho ineho.
Je "mile", ked zena, ktora je sucastou (ak nie pricinou) rozpadu manzelstva, sa stazuje
@eva8 Lebo ten muž je chudáčik bez viny... Bezškrupulózny chrapúň. Zaslúžia si jeden druhého. Snáď si jeho žena nájde dobrého muža a tohto nechá zakladatelke, zaslúži si taký "poklad".
@stanulik33 ja zas verim, ze ludia sa z chyb poucia
@stanulik33 ja neviem,ty vieš ako to tam bolo a je???? Ja nechápem,prečo je to vo veľa očiach tak,že žena je chuda a muz sviňa.... Nepopieram,že muži vedia byť svine,ale aj ženy😉
@maciatkolulu a ty sa rozpravas len s diskutujucimi, alebo mas nieco povedat aj autorke? 🙂 🙂 🙂
@stanulik33 presne si vystihla moj pocit z toho!!
@eva8 reagujem tam,kde chcem😄,problém?
Ja neviem...treba ti zivot si komplikovat nejakym chlapom?
Pre mna budu boli a su deti vzdy viac moje ako partneri.normalne ak si rodic.
@maciatkolulu u mna nie 🙂
@eva8 tak potom? 😉 Pekný den
@maciatkolulu Niekto ma co povedat autorke,iny len rozprava. Pekny den 🙂

@petronelka8989
Mali sme to velmi velmi podobne, ale sme spolu aj zili v jednej domacnosti. A v case ked bol s detmi, ja som pre neho skoro ani neexistovala. Ja som mu vtedy skoro vobec nepisala, ved naco?, jeho strohe odpovede ma skor vytacali nez potesili, on sem tam cosi napisal. Isto ma lubil, tvrdil to, aj o ruku ma poziadal. Financie pre deti nebol problem, ked to malo vsak ist do nasej spolocnej domacnosti, skoro vsetko casom!! bol problem. Nevedela som ustat tieto situacie, niekolkokrat sme sa rozisli a nie sme uz spolu. Aj ked pravidelne pise a slubuje zmeny. Bud to cele akceptujes, alebo ked s tym pocitom nevies zit, najdi si bezdetneho (k takemuto rieseniu som ja dospela). Nepomoze ze sa lubite, bude to proste takto.