Priateľ a alkohol
2. okt 2016
Ahojte. Neviem čo robiť, som úplne zúfalá. Priateľ pije ja sama a tehotná nemám kam ísť
Predošlá
Strana
z4
Ja osobne neverím, že muž ktorý ostane na materskej s deťmi, doopatruje matku svojej priateľky a pije raz za mesiac, je až taký zlý...
@tinapa jaaaj,no áno ja že zbera tie zvratky :-/
priateľa sa treba zbaviť,lebo si ho z lásky vezme a on príde ľahko k domu..len stále neviem či on teda pije ozaj často až do nemoty,alebo len má obdobie kedy to preženie?
on chodí do práce,zarába,stará sa o ňu,alebo ju psychicky aj fyzicky týra ked si vypije? to všetko treba zvážiť a nabrať odvahu zbaviť sa ho...
Predošlá
Strana
z4

@zdenus35 pokiaľ správne chápem, tak Ty bývaš s otcom v rodičovskom dome a Tvoj priateľ tam býva s Tebou. Pošli ho preč. Za triezva mu vysvetli, že vy dvaja končíte a hneď nech si balí veci a ešte v tom triezvom stave nech ide preč. Nenechaj sa obmäkčiť a nedávaj mu druhú šancu. Ostaneš v dome už len s jedným alkoholikom. Bude Ti tam ľahšie. Uvidíš, ako to budeš zvládať. Predsa, jeden alkoholik, narobí menej bordelu keď je sám ako keď sú dvaja. A ak by sa to nedalo zvládnuť, tak potom pristúpiš k ďalšiemu kroku a budeš hľadať iné bývanie pre seba a pre bábätko.