Priateľ a drogy
Zdravim chcela by som vediet vas nazor na priatela pretoze sa bojim ze sa s neho stava fetak, chodime spolu dva roky ja mam 22 on 30 , je totalny abstinet nenavidi alkohol v akej kolvek podobe cize ani pivo ani tvrde . Ale od tohto leta sa rozhodol ze skusi tazke drogy pretoze vyrukoval z teoriou ze nechce na smrtelnej posteli lutovat ze neskusil . Ale zrazu zo skusania presiel na to ze uz ziadne dovolenky nepotrebuje ze si zoberie par dni volna na lsd trip . Na diskoteky nechodil nikdy lebo sa tam nudi ale zrazu chce raz mesacne chodit lebo si da s kamosom extazu a ze sa bavi , tieto dve drogy ospevuje vyslovene sa tesi na posledneho v mesiaci aby mohol ist na diskoteku s kamosom .Ma zbierku pravidiel brania drog pride mi to scestne ze sa tak moze clovek na nieco take ako drogy tesit . Bojim sa o neho kedze takych uz bolo co hovorilo ze to maju pod kontrolou a nemaju .S pozdravom natalka
@libka1 ako vravim zalezi od uhlu pohladu kto sa na to diva
@michal3691 myslis z uhla pohladu ci ten co sa na to diva si nieco dal alebo nie? 😉
@michal3691 to co popisujes je presne opis slova naivna 😉 len si to vyjadril inak...
@libka1 zalezi od uhlu pohladu toho kto sa na to diva a este aj podla toho ci daco dal lebo vtedy sa nazory samozrejme ties roznia 🙂 Mozno hej len ja beriem naivitu skorej v spojeni z detskou obmedzenostou ,
@michal3691 no nic, ja padam. zi a nechaj zit. je to vas zivot, nalozte s nim obaja ako chcete 😉
@nattallia už teraz mi Ťa je ľúto, to, čo píšeš, je strašne naivné.... Ale niekto potrebuje poriadne spadnúť na ústa, aby sa poučil... Komu niet rady, tomu niet pomoci.... Zakladáš diskusie s prosbou o názor a radu a namiesto toho, aby si sa aspoň zamyslela nad tým,č o Ti tu väčšina báb povedala, poradila, napísala, skončíš obraňovaním drog a feťákov.... Vrana k vrane sadá a vy dvaja ste sa tuším našli.. tak obaja dajte pokoj a riešte si svoje tripy v súkromí... 😒
tak to je vtipne ze nepijem tak aspon zacnem fetovat :D ked uz je v stadiu ze sa tesi na svoje tripy tak by bolo na case povedat mu bud- alebo....
LSD je skvela vec a prilezitostne uzitie 1 -2 krat do roka rozsiry obzory. V 60 tich rokoch bolo robenych kopu vyskumov kedy LSD uzivali vedci ci obycajni ludia, aj na nete je kopa informacii o nich, castokrat dosiahli pozoruhodne stavy a zavery. Clovek sa niekedy vie vratit na tripe o tisice rokov dozadu, prezit vlastne narodenie ci smrt, pochopit vesmir. Samozrejmost pri uziti LSD je prijemne prostredie, najlepsie vonku, svojim schopnostiam primerana davka (pri vyssich odporucam sprievodcu) a nie casto, naozaj 1 -2 x do roka staci.
Osobne som mala 1 trip v 17 tich a prilezitostne doteraz - mam 32. Pre mna su LSD a lysohlavky vec cisto mysticka a dali mi naozaj vela, rozvinuli moju intuiciu aj pohlad na svet.
To ze tuna slepicky pisu o fetakoch si nevsimajte, ziju v inom svete... V zivote nic take nevyskusali, poculi akurat tak v TV Narkoza ci TV hnojnejake bububu o pichani si marihuany do zil a teraz tu mudruju. Hlavne ze kopa z nich fajci - ano toto je statom povolene fetovanie a tazka navykova latka, navyse narozdiel od LSD aj nebezpecna pre zdravie, piju kavu, pojedaju kopu oblbovakov - liekov, sami piju alkohol - co je tiez droga.... proste sami su fetacky ale obvinuju inych ..samozrejme len na zaklade mylnych predsudkov a dogiem.
@lujza123 konecne nejaky realisticky nazor dakujem 🙂

@michal3691 ved praveze nie, a vidis, hop alebo trop. 😉