icon

Priateľ a jeho správanie

31. jan 2022

Ahojte, chcem sa opýtať na vás názor, s priateľom sme spolu dva roky, nasťahoval sa ku mne, lebo nás delila diaľka. Potrebujem vedieť vás názor na nás vzťah. Priateľ sa pre všetko uráža, nemôžem mu nič povedať lebo všetko berie hneď ako urážku a ptoom somnou nerozpráva, ja ako taká blba za ním stále chodím no sním to ani nepohne, keby to záležalo na ňom ani by sme sa nebavili hoc aj týždeň-dva-mesiac. V domácnosti a pomocou je to nula bodov, keď niečo od neho chcem zväčša to ani neurobí, alebo urobiť chce keď už to urobím ja. Keď poviem ze niesom slúžka, tak mi povie nech nič nerobím, ani nech nevarím atď. Ja mam dve dcérky z predchádzajúceho vzťahu (mame striedavku, on ma syna. A robí strašne rozdiely, stále na dcéry niečo hľadá a všetko je zle, baby sa už boja aj niečo povedať lebo ich hned s kritizuje. Nemôžem im nič kupovať, zato keď je u nás jeho syn, môže sa všetko, žiadne pravidlá neplatia, kupuje sa načo si zmysli. Keď mu poviem ze to takto byt nemôže zas sa len úrazu s nikým nehovorí a zas čaká že sa prídem prosikat. A zas zmena žiadna. Dosť často mi vytyka a dáva na javo že niesom dosť dobrá pritom sa starám hlavne o jeho blaho, všetko aby bolo dobre. No nakoniec som jeho najväčší omyl života, v ničom dobrá... Je toho ešte veľa, len toto už nieako nezvládam to ze za všetko môžem ja, keď aj urobí chybu on zas to otočí len aby on mohol byt teten co sa ma hnevať. ,

fiafia
31. jan 2022

Takýto muž by letel dávno dvermi. Nehovoriac o Tom,že sa doma necítia dobre tvoje vlastné deti. Si v prvom rade matka, nikdy by som nedovolila aby sa môj partner takto spraval k mojim deťom

lenkasarka
31. jan 2022

Už včera bolo neskoro,aby si ho vyhodila

katarina9593
31. jan 2022

Ahoj hneď ako som prečítala že sa nasťahoval k tebe a že tvoje dcéry sa ho boja už okamžite by som ho vyrazila dverami dementa prepáč ale aby si sa nechala ponižovať a mať takého neschopného chlapa na krku aj z jeho synom ... ???ako sorry nemáš kúsok hrdosti ... Myslí na svoje deti a seba ... Keď robí takéto rozdiely ..a nič nerobí a ešte ti vyčíta ako sorry myslím si že si dostatočne múdra a silná na to aby si vedela čo máš urobiť ... Na tvojom mieste by som mu pobalila kufre a adios ... Nemáš čo stratiť a nechať sa takým manipulátorom manipulovať ako sorry toto nie ...

sulejmanka
31. jan 2022

on býva u teba a ty dovoliš aby sa ho tvoje deti (ktoré sú tam viac doma ako on) báli? A ešte sa bojíš im niečo kupovať? Prečo nechávaš so sebou zametať? Veci zabaliť do Tesco tašiek a vyložiť pred dvere , debilkovi

balaskovae
31. jan 2022

pozri treba sa spytat samej seba, ci si s nim vies predstavit buducnost, aky bude potom? bude sa to hrotit alebo sa bude spravat stale ako zdute decko? netreba ostavat vo vztahu len preto ze kedysi to bolo fajn.

ummimaryam
31. jan 2022

Prosim ta, vyhod ho. Mas na viac. Uvedom si to!

martina1201
31. jan 2022

Ahoj, nečítala som žiadne komentáre tak možno sa budem opakovať s ostatnými ženami. V prvom rade na čo ti je chlap ktorý sa uráža a nepomáha a ešte ti aj vyčíta. V druhom rade na čo ti je chlap, ktorý neznáša tvoje deti a robí rozdiely a zakazuje ti im niečo kupovať? Na čo ti je chlap, ktorý sa k tebe prisťahoval a rozkazuje ti v tvojom dome a len ťa kritizuje? V treťom rade si ty musíš povedať čo je pre teba dôležitejšie či tvoje deti alebo chlap ktorý je skôr deckom ako chlapom.
A myslí na to, že v tvojom živote boli deti skôr ako tento chlap. A budú tu aj po jeho odchode z tvojho života. Oni budú tie, čo budú pri tebe stáť v dobrom a zlom. Nie tento chlap ktorý ti už teraz nie je oporou.... Tak sa zbav záťaže a ži s tými čo ti pomôžu a nie s tými čo ťa len zaťažujú.....

momoqui
31. jan 2022

Ukoncit. Na co taky clovek v tvojom zivote? ☹

nina19833
31. jan 2022

No ja by som ho nezniesla, ako fakt, skus sa zamysliet nad tym, naco ti je ten chlap vobec dobry, ked si ta proste nevie vazit a ani to, co doma proste robis

trema
31. jan 2022

Ja fakt nechapen, naco si s nim

sissy27
31. jan 2022

a teraz nám prosím ťa všetkým napíš, čo na ňom tak miluješ a prečo si s ním. Lebo sorry, mne keby niekto zakazoval kúpiť môjmu decku z mojich peňazí a ešte si na mňa hubu odúval a citovo ma vydieral (lebo presne to ten tvoj zázrak robí), tak ho tak kopnem do riti, že preletí cez zavreté dvere.

tenerifka
31. jan 2022

Ty chapes, ze sa ti neskutocne ulavi, ked sa toho kretena zbavis? Nebudes musiet prat jeho veci, upratovat po ñom bordel, varit mu, nakupovat, a to hlavne-znasat jeho sebecku a hulvatsku povahu?

mariejenka
31. jan 2022

Co nedokážeš! Vykopnut chlapa z tvojho bytu? Ved len by mne povedal ze som omyl jeho zivota, letí ako balistická strela, a aby moje deti deptal,tak to sme sa dobavili...si uvedom,ze zato ze si rozvedená,nie si povinná trpieť hoc akého debila pri sebe, do budúcnosti hladaj a vyberaj už lepšie. Tohto by som poslala do psej matere.

1gramofon
31. jan 2022

To je otras. Nechať pri deťoch takého debila, lebo ja neviem prečo, láska, zvyk, nechce sa ti ukončiť ďalší vzťah, kedysi to bolo pekne... Kedysi je kedysi, dnes je dnes. Ale ze toto dopraješ svojim deťom, to je hanba. Tak veľmi máš rada svoje deti? A ideš im perfektným príkladom ako zo seba robiť hlúpu.

dievcacitajucelist
31. jan 2022

Čoho sa bojíš? Že ostaneš sama? Že už lepšieho nenájdeš? Ak som správne pochopila máš svoje dievčatá s ex na striedavku tzn že ich vidíš ako často? Každé 2 týždne? A ty ešte dovolíš, aby ten čas kt máš venovať svojim deťom, kt si porodila vychovala tebe a dievčatám zneprijemňoval v tvojom byte nejaký loser????

tenerifka
31. jan 2022

Ja v tom nevidim nic komplikovane:"Jozef, chcem to medzi nami ukoncit, nefunguje to, chovas sa zle ku mne aj k mojim dceram, a nemienim to dalej trpiet. V duchu som ti dala uz niekolko sanci, ale vzdy si sklamal, a dalsiu ti uz nedam, kedze som si uvedomila, ze ta uz nelubim a nechcem s tebou dalej stracat cas, bude mi lepsie samej s mojimi dievcatami. Prosim ta, aby si sa do 3 dni vystahoval".
Co je na tom tazke?

christina_petrikova
31. jan 2022

@tenerifka takto to vyzera ,ze nie, no ak aj napriek tomu vsetkehu k nemu nieco proste citi, tak si len praje aby sa zmenil, no asi sama uz vie, ze on taky ostane. ale byt nou toto si odpisem a presta takto mu to poviem

syslik81
31. jan 2022

prepac ale aby sa moje dita balo mojho partnera a ten mi este v mojom dome rozkazoval co vlastnemu dietatu kupim a co nie?? akmas v sebe trocha hrdosti vypnes teraz hned net zbalis ho a vyhodis na ulicu ... 3 dni je ok a 27 zly -matika nepusti - zbav sa ho

timing
31. jan 2022

Sa sprava tak ako mu dovolis! Uz si mu niekedy pohrozila,ze ho vyhodis z domu? Ze nech si zacne hladat nove byvanie lebo ty s nim uz zdielat zivot nechces. Vysmeje ta? Urazi sa ? Zbal vec, daj vymenit zamok a dovi
Taky chlap je nepouzitelny, robi rozdiel medzi detmi...akoze nie

tenerifka
31. jan 2022

Nenechaj si znicit dcery, raz ta budu za to nenavidiet, ukonci to, nez ti spravi dieta a poseries si uplne zivot

autor
31. jan 2022

@christina_petrikova presne toto je to ze stále dúfam ze sa zmení a ze bude iny

autor
31. jan 2022

@timing on to sam hovorí ze odíde skoro vždy povie ze pôjde naspäť, lenze ja som sprostá krava co sa mu hneď vtiera, viem ze si zato môžem sama aj zato ako sa sprava, ze je sebecky hnusný ignorant a co sa tých detí týka to už som si nastolila podmienky, čiže uvidíme ako to zase skončí

timing
31. jan 2022

Autorka nezmeni sa. Este ak by bol zamilovany tak mozme diskutovat,ale jeho spravanie je evidentne,ze mu vyhovuje,ze ma strechu nad hlavou, zensku ruku v domacnosti. Pratnerke spravanie ziadne.

timing
31. jan 2022

Tak sa mu uz nevtieraj do zadku. Vie ze si to moze dovolit lebo ty pricupitas a odprosujes a on je na koni.

karolinakr
31. jan 2022

A prečo sa s nim nerozídeš 10 viet a same negativa o ňom, napíš si na papier jedno pozitivum, prečo si s nim a že robi rozdiely v detoch, tak to už je aj dôvod na rozchod. Čo je jediny chlao vo vesmíre? Je ich tu ešte 4 miliardy, z toho ked odrátaš deti a v dôchodkovom veku. máš tu 2 miliardy pánov na holenie

nikynike
31. jan 2022

Toto nikdy nepochopim, nikdy. Tiez som mama a teda aby niekto zle robil mojim detom u mna doma, no na to by som sa pozrela!!! Ako to mozes ako matka dopustit vobec? Takeho treba vyrazit a nie nechat mu deti napospas. Tiez som s detmi sama a cokolvek by som si chcela s akymkolvek muzom riesit, riesim si to len v sukromi a k detom nikoho netaham. To by mysel byt uz neviem aky chlap a po akom dlhom stretavani by som ho vobec nechala vstupit do nasho zivota. Vsetko co robim vzdy robim s ohladom na to, ake nasledky to bude mat pre moje deti. Vazne aj zvierata chrania zubami nechtami svoje mlade, len ludska mama toto dovoli.

autor
31. jan 2022

@nikynike tak tiež som si ho k deťom. Nepustila hneď, všetko bolo postupne, ako som písala aj vyššie zo začiatku bol úplne iný ci ku mne ábo k dievčatám,

nikynike
31. jan 2022

No ale ked uz nie je tak ako je mozne, ze je este u vas?

ivkazba
31. jan 2022

Píšeš, že čo sa týka detí, že už si si nastolila podmienky a uvidíš, ako to zase skončí. Čiže si ozaj na hlavu a hlavne na prd matka. Budeš to skúšať dokedy? Kým detí nebudú mať úplnú traumu?

timing
31. jan 2022

Daj mu zbohom. Detom sa uľaví.