icon

Priateľ a jeho správanie

31. jan 2022

Ahojte, chcem sa opýtať na vás názor, s priateľom sme spolu dva roky, nasťahoval sa ku mne, lebo nás delila diaľka. Potrebujem vedieť vás názor na nás vzťah. Priateľ sa pre všetko uráža, nemôžem mu nič povedať lebo všetko berie hneď ako urážku a ptoom somnou nerozpráva, ja ako taká blba za ním stále chodím no sním to ani nepohne, keby to záležalo na ňom ani by sme sa nebavili hoc aj týždeň-dva-mesiac. V domácnosti a pomocou je to nula bodov, keď niečo od neho chcem zväčša to ani neurobí, alebo urobiť chce keď už to urobím ja. Keď poviem ze niesom slúžka, tak mi povie nech nič nerobím, ani nech nevarím atď. Ja mam dve dcérky z predchádzajúceho vzťahu (mame striedavku, on ma syna. A robí strašne rozdiely, stále na dcéry niečo hľadá a všetko je zle, baby sa už boja aj niečo povedať lebo ich hned s kritizuje. Nemôžem im nič kupovať, zato keď je u nás jeho syn, môže sa všetko, žiadne pravidlá neplatia, kupuje sa načo si zmysli. Keď mu poviem ze to takto byt nemôže zas sa len úrazu s nikým nehovorí a zas čaká že sa prídem prosikat. A zas zmena žiadna. Dosť často mi vytyka a dáva na javo že niesom dosť dobrá pritom sa starám hlavne o jeho blaho, všetko aby bolo dobre. No nakoniec som jeho najväčší omyl života, v ničom dobrá... Je toho ešte veľa, len toto už nieako nezvládam to ze za všetko môžem ja, keď aj urobí chybu on zas to otočí len aby on mohol byt teten co sa ma hnevať. ,

Strana
z3
liljana
31. jan 2022

Bez emocii povedane, nesadli ste si minimalne so spolocnym byvanim, ak ma problem s tvojimi detmi. Nepozname vsetky detaily, ani nazor druhej strany. Ale ak chcete dalej pokracovat vo vztahu, minimalne by sa mal odstahovat niekde blizko do svojho, aby ste netahali deti do svojich problemov. Alebo to rovno ukoncite. Ale nemali by ste pokracovat bezo zmeny a nechat to pri starom.

lucka114
31. jan 2022

Je mi ľúto tvojich detí ...
A nechápem ženy, ktoré si na krk zavesia hocijakého kkta, len aby neboli sami 🤦

martina1201
31. jan 2022

Autorka ty fakt dufas že po tak dlhom čase sa zmení? Ak sa doteraz nezmenil tak sa nezmení. Zvlášť keď vidí že sa mu furt zaliecas keď hovorí že odídeš. Váž si samu seba a svoje deti. Však to je do plaču, že sa necháš dirigovať chlapom na úkor svojich detí.

mirka438
31. jan 2022

Nebola by som uz ani jednu minutu s clovekom, kvoli ktoremu sa boja moje deti vo vlastnom byte vobec vosi povedat aby ich milostivy hned neskritizoval 😳😳😳. Ani keby mal vtaka diamantami oblozeneho, pekne by s kufrom putoval tam, odkial prisiel..no aby sa v mojom byte na mna chlap urazal a nerozpraval, deti sa bali 🙄 letel by ako handra urazat sa niekam inam..nepomoze, kritizuje, uraza sa, uraza teba.. toto ozaj nie 🤷

karolinakr
31. jan 2022

no, on ma už take spravanie tvoj priatel, že keby si mala brata alebo otca pri sebe, daju mu po papuli tak sa mi zdá, že sa u teba rozdrapuje,,,zakazuje vlastnym dceram vo vlastnom byte kupovať veci..

hope87
31. jan 2022

Ty velmi dobre vies, ze s nim ta krasna buducnost necaka. Clovek sa nezmeni len tak zrazu, aj ked si to mozeme velmi priat. Jedine, co ta pri nom drzi, je ta predstava, ze by raz mohol byt taky mily, dobry a uzasny ako na zaciatku. Ale vies o tom, ze on taky perfektny nebol nikdy? Na zaciatku vztahu vacsinou vsetci "predstieraju", lebo su zamilovani, snazia sa byt "lepsi" a neriesia vsetko to, co pride az casom. A az po case, kazdy ukaze svoju pravu tvar, vsetky svoje vlastnosti. Podla toho, co si o nom napisala, si nemyslim, ze je to ten partner, ktory si ta vazi, miluje ta a bol by ti oporou. Plus este spravanie voci tvojim detom. Cele zle. Ja by som to s nim ukoncila a poslala ho prec. Drzim palce 🍀

karolinakr
31. jan 2022

Staráš sa predovšetkym o jeho blaho a si jeho najväčší omyl života, Vážiť si ťa začne, ked ťa strati a nasťahuje si beštiu do obývačky, čo sa bude starať len o svoje vlastné blaho...Tak že daj mu príležitosť, aby si ťa začal vážiť, zbaľ mu veci do igelitky Tesco, vystri ruku a povedz - Jožko, tu sú dvere..Ked chceš byť melodramaticka, povedz mu, že ho opúšťaš, lebo si ho príliš milovala 🙂 a že si si ho nezaslúžila 🙂 !

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sipopa
31. jan 2022

je to tazke tieto vztahy ale myslim si, ze pokial uz teraz vidis co to je za cloveka, nerozumiem tomu preco s nim ostavas, neskor tu budes pisat ze ta udrel alebo ze sa to nejako vyhrotilo nie? to je len priklad spravania.

laska86
31. jan 2022

No uz by letel a jeho handry za nim..ty mu davas strechu nad hlavou a on ti bude rozkazovat co mozes svojim detom kupit?to neni kompletny clovek..pekne ho vyprevad cim skor..

danica2711
31. jan 2022

keby sme ti stokrát povedali, že ho máš okamžite vyhodiť (a odznelo to tu skutočne skoro jednohlasne), ty to aj tak neurobíš. V každom ďalšom príspevku ho akosi ospravedlňuješ, nebol taký, zmení sa, dám mu ešte šancu, blablabla... prepáč, je to tvoja formulácia - si sprostá krava, čo sa mu ešte aj vtiera... Úprimne mi je ľúto tvojich detí, teba už nie.

panda21
31. jan 2022

Chudak deti. Trpieť pre matku 🤦‍♀️

karolinakr
31. jan 2022

@evamarek77 🙂 🙂 je to sranda

0kristina0
31. jan 2022

Vyhod ho, uz vcera bolo neskoro. Chlap, ktory nema rad tvoje deti nema co robit v tvojom zivote.

1gramofon
31. jan 2022

A potom sa budeš sťažovať a čudovať, že nemáš dobrý vzťah s deťmi, že ti čosi vyčítaju...Máš ich len 2 týždne v mesiaci a aj to je na prvom mieste tvoj priateľ, za ktorým beháš jak sprostá

sissy27
31. jan 2022

musí byť strašne dobrý v posteli, lebo očividne ti rozum z hlavy vyprášil... tak ty dúfaš, že sa zmení, hej? a prečo by to robil, prosím ťa?? veď ty skáčeš ako on píska, doliezaš za ním, nemáš žiadnu úctu voči sebe samej a ani voči svojim deťom. Prečo by on mal niečo meniť?? veď on má VŠETKO !! strechu nad hlavou, full servis, a ženu oddanú až za hrob...

haanovajana
31. jan 2022

Chod od takého chlapa,ešte keď deti sa boja niečo povedať.Tie deti budú,len stále strese.

strongi
31. jan 2022

Prepáč, ale si trúba. Deti sú na prvom mieste, už by zbieral veci pred dverami. To co si za matku, že toto dovolis? Chudence deti...

78787878
31. jan 2022

Ty sa citis byt taka chudera, ze sa musis zubami nechtami drzat chlapa, pre ktoreho si najvacsi omyl ??? Spamataj sa, preboha, ved mas deti, ktore sa na to musia pozerat.

daniela1911
31. jan 2022

@ivkazba … bude skúšať kým deti, nebudú chcieť žiť radšej s otcom… potom tu bude ďalšia téma a oči pre plač.

keziah
1. feb 2022

ahoj, mrkni dolu na tie body, ci to na teba nesedi?
https://jakofenix.cz/

aaao
1. feb 2022

A preco robis ,,vsetko pre jeho blaho,, a nie pre svoje blaho?

karolinakr
1. feb 2022

A ako vlastne táto story dopadla? ste spolu ešte?

acrobaleno
1. feb 2022

Autorka si neuvedomuje, ze tymto poznaci svoje decka do konca zivota.

domidor
1. feb 2022

Preč, preč, preč.. Nie som ten človek čo potrebuje vždy všetko riešiť ráznym rozchodom a koncom, ale toto je už ozaj moc.
Buď rada, že nemáte spoločné deti a ani spoločný majetok, ukonči to kým sa dá. Lebo byť s takýmto mužom, to Ti bude isto lepšie aj samej. A taktiež na prvom mieste by mali byť Tvoje dcéry, snáď im nechceš ponúknuť obraz, že takto sa má muž správať k žene a že je to v poriadku.
Držím palce (ale cítim že Ty si silná a rozumná žena, určite to zvládneš)

kassandra25
1. feb 2022

Asi sa rada prosikas a doprosujes. A staras o cudzich viac nez o vlastne deti. Ti su ti prednejsi.

marca12
1. feb 2022

Kvoli detom to ukonci. Nestaci,ze zazili rozvod,ale musia zazivat aj taketo excesy? Nikdy by som nedopustila,aby cudzi chlap tyranizoval moje deti.

danka56
1. feb 2022

Ženy ti dobre radia, písala si sem asi preto, aby ti ženy poradili. Tak si to vezmi k srdcu. Naozaj si v pravom rade matka. Deti v tebe stratia dôveru. Vzdialia sa ti. A vieš ono keď to bude moc zlé, aby nakoniec do toho sa nemontoval ich otec a súd ich zverí jemu. Ja yb som sa na takého chlapa vykašľala. Radšej sama

sparrows
1. feb 2022

Radšej budeš na hovno matka ako bez chlapa? Ok

Strana
z3