icon

Priateľ bol prvý raz u mňa doma a správal ako keby mu to tam patrilo

5. aug 2022

čaute, potrebujem od váš počuť pls čo si o tomto myslíte: mám nového partnera, sme spolu 3 mesiace a nejaké drobné... zavolala som ho ku mne domov, sme už v rokoch... on je štyridsiatnik, ja o nejakých pár rôčkov mladšia. jeho reakcia u mňa doma bola, že všade suverénne išiel pozrieť, bez toho že by som ho viedla, otvoril si dvere ešte dokonca aj dolu do pivnice a išiel si sám, prvý, ja za ním, inak tam som ho ani nechcela viesť, no on sa nepýtal. všetko prešmejdil, samozrejme aj okomentoval, servítku si pred ústa veľmi nedával. správal sa, ako keby mu to patrilo a navyše som mu niečo spomínala o prerábke jednej miestnosti v pivnici, čo mi má brat robiť, všetko sme si s bratom v podstate naplánovali dávno predtým. niečo som tomuto spomínala a on hneď že no tak takto: to sa bude robiť takto a takto, už sa išiel ponúkať ako to môže spraviť, pritom som ho o nič nežiadala, lebo minule keď mi aj voľačo pomohol, stále mi to pripomína ako on mi pomohol a hento toto... tak ja som od neho nič nežiadala ani by som nechcela by sa do toho púšťal, lebo by som to mala potom od neho na tanieriku, rátam... no bolo to zvláštne to jeho správanie. ako by ste reagovali? správali / správajú sa aj vaši chlapi tak??

Strana
z3
ms_green
5. aug 2022

Len jedno slovo. Utekaj. Ak sa po troch mesiacoch chlap správa, že mu všetko patrí, to je red flag jak sviňa.

luccija
5. aug 2022

Mala si mu s usmevom povedat, ze potom by Ti o vycital ako minule🙂neponukol sa bolo by zle, ponukne sa je zle...
Neviem ved ste neboli na prehliadke kastiela, aby si ho musela viest

autor
5. aug 2022

@ms_green divno som sa cítila otrasné to bolo, mala som pocit že keby tam je tak týždeň v kuse tak už to ani nieje môj dom ale jeho.

mikadooo
5. aug 2022

Och 🤦. Toto fakt nebude partner na dlhodobý vzťah. Na základe tohto správania, by som ho už viac nepozývala, skôr by som sa pozývala k nemu a tam by som si dôkladne poobzerala každý šuflíček a možno by som mu aj naplánovala, čo mu kam poprehadzujem, keď tam budem raz bývať 😂😂😂.

panelacikova
5. aug 2022

ukončila by som to. aj mne môj už súčasný muž pomáhal s prerábkou bytu, ale čo návrh, to dávalo hlavu a pätu (on je totiž veľmi zručný a skúsený v prerábkach) a navyše mi to vždy slušne navrhol spôsobom: myslím si, že keby sme toto urobili takto, mala by si tu viac miesta pre to a hento.... proste to navrhol s tým, že ja som popremýšľala a napokon som usúdila, že áno, má pravdu. ale žeby on rozhodoval, čo a ako bude v mojom byte? to nie. plus, my sme sa vtedy poznali už vyše roka, keď som si kúpila a prerábala byt...
akože toto, čo píšeš, ty kokos, ja by som dostala z neho normálne aj strach a to ja sa hocičoho nezľaknem 😀

moonlight1210
5. aug 2022

Za mna dovidenia, nech ide s panombohom.

panelacikova
5. aug 2022

@ms_green prosím ťa, vysvetlíš mi tento výraz? už som ho tu asi dvakrát videla, len som sa s tým stretla len tu, na koníku...?

ms_green
5. aug 2022

@panelacikova Red flag? Je to bežne používaný výraz v anglicky hovoriacich krajinách (doslova "červená vlajka") a väčšinou tým chce človek povedať, že to je nejaké správanie na ktoré by si človek mal dať pozor, lebo to nie je v poriadku.

anita6666
5. aug 2022

Predpokladám,že dilino býva v byte a túži bývať v dome,akurát je mu jedno s kým,len aby bolo,ešte ti také nenavrhol?

panelacikova
5. aug 2022

@ms_green jasné, ďakujem 🙂 čiže ako u nás "stopka" 🙂 ja som myslela tak, či to neoznačuje nejakú povahovú vlastnosť daného človeka, preto som sa opýtala.

mihulam
5. aug 2022

mne to zavana manipulatorstvom alebo narcizmom. Precitaj si nieco o tom , pozri videa aby si to vystopovala vcas a dala mu zbohom. Byt s nim by bola cesta do pekla.

panelacikova
5. aug 2022

@anita6666 možno dilino ani nemá bývanie

janetinka27
5. aug 2022

rosamunde je zamestnanec ci dobrovolnik?

viestta
5. aug 2022

@panelacikova red flag, alebo aj blikaju kontrolky v hlave

dskjhfdlkdjhl
5. aug 2022

Poslala by som ho so smetami a dobre zamkla🙂

hermiona12
5. aug 2022

Fuj, normálne sa mi zhnusil, panko si myslí že je veľmi dôležitý.
Nechaj ho zo svojim egoizmom nasamote.

svetlonos
5. aug 2022

Po takejto navsteve uz by bol mojom ex priatelom a aj po sustavnom pripominani, ako mi pomohol.

sabina_71
5. aug 2022

Ak ti nestačilo ako sa zachoval, keď naposledy pomohol tak teraz utekaj !

tykat
5. aug 2022

Muz typu gazda, majster, kutil... akurat ze sa rozbehol do roboty na cudzom, pochodil, pokukal...mozno to bral ako vyzvu ze ma nieco porobit, prilozit ruku k dielu. Asi nechape ze nie ste svoji, mozno fakt robotny chlap ktory ked vidi ze treba nieco urobit tak ide do toho. Ja by som este dala sancu.

loliki
5. aug 2022

Vadilo by mi to. Neviem, či je taký extra starostlivý, že už chcel prebrať dom do vlastnej starostlivosti, len si nepovšimol, že to od neho nikto neočakáva a nežiada. Mala to byť zdvorilá návšteva v obývačke a nie inventúra- preberáme dom. Prekročil hranice slušnosti, asi žiadne hranice pre neho neplatia. Obsadiť a vládnuť.

marca12
5. aug 2022

Tohto by som si viac do domu nepustila a vyskrtla ho zo zivota. Ved ti dal jasne signaly,ze je manipulator a pan boh. Taketo spravanie je pre zivot velmi tazke. Takto a este horsie sa bude spravat aj v inych veciach

petamich
5. aug 2022

mne osobne by to vadilo, nech to myslel ako chcel 🤷‍♀️

solange7
5. aug 2022

Brrr, jezili by sa mi vlasy keby mi takto labzoval po dome prakticky cudzi chlap. Uz by som ho k sebe nepustila. 🚩

mamula20
Odpoveď bola odstránená
miadi
6. aug 2022

To znie skor ze si prisiel obzriet barak ako k tebe na navstevu.dost drze chovanie. 🚩

kornelies
6. aug 2022

Stacilo povedat..., Laska, ja si urobim podla seba v svojom byte a ty sa realizuj vo svojom." Ukoncila by som yo sladkou pusou. Boze, baby, vy neviete ako slusne poslat chlapa do teplych krajin? 🙉
Ked je sprosty a chce robit na cudzom, nech sa paci, ale podla vasich predstav.

danica2711
6. aug 2022

bol by u mňa na návšteve posledný krát

autor
6. aug 2022

najprv som mu ukázala vrch, tam ešte chodil so mnou, potom otvoril dvere do takej malej chodbičky kde sa ide do komory a do pivnice, povedal, že preboha, že to čo tu máte, to koho tu mučíte, išiel, otvoril si dvere do pivnice a išiel si tam sám od seba, dom je celý podsklepený čiže aj tam vošiel do každej miestnosti, okomentoval, potom ešte pred barákom máme nenahodenú fasádu, taký kúsok, nad schodami, to hneď hovoril, že toto vám spravím, ja hovorím, nie, netreba, ďakujem. potom sa postavil nad schody, ktoré máme obložené dlažbou a hovorí, to tie schody sú naschvál také krivé? akože dlažbu nám spravili na nič, je taká nekvalitná, to som mu aj hovorila sama... potom sa išiel sprchovať a prišiel za mnou, že sprchový kút netesní, že či mám špárovačku doma. ja že nemusíš to riešiť, ďakujem. potom ako nám spravil tú dlažbu v kúpeľni, že to vôbec nepodokončoval. ako... mne už liezol tak na nervy! aj som mu slušne povedala alebo na to ani nereagovala, iba tak mykla plecom...

katkami123
6. aug 2022

Nie, nesprávajú sa tak naši chlapi. Aspoň nie normálny. Zakomplexovaný trtko to je. U nás sa hovorí - “keď srač*ka sa hrá na hov*no”

timing
6. aug 2022

Moj ty Bože. Toto je pre mna naburanie sukromia.😯 Pozriem to co mi ukažu a koniec,nesliedim,nekritizujem. Jeho kritika mi pride,ze bud žiarli v akom dome byvas a potrebuje ho degradovat,aby jeho domov bol dokonaly.No u mna by pritazlivost klesala a kleasa, toto nie.

Strana
z3