icon

Priateľ chce iné trvalé bývanie dieťatka ako mám ja

mischel22222
30. jan 2022

Vsetko nam pekne postupne ide.Na to ze kazdy mame deti s predoslych vztahov.Ja mam autisticke 10rokov.Tak zatial byvame v nasom prostredi,kym bude drobec maly,tak mam lepsie moznosti dopravovat sa s nou do skoly,ked je odkazana na moj doprovod.Otecko druheho dietatka,ma v svojej starostlivosti 14rocnu dceru.Ktora tiez vsetko tazsie znasa.Jeho napadne mi vycitat ze chcem dietatu ,po porode trvale kde mam aj.Ze ci je to spravodlive,aby jeho syn mal trvale inde ako on.Do mna idu obavy,ze mi chce dieta vziat?

Strana
z2
sense
30. jan 2022

@mischel22222 nie to co máš aktuálne teraz, nikdy by som nedala meno po chlapovi kt nemá potrebu riešiť aby sme žili ako rodina a ešte si dával aj podmienky kde ma mat dieťa tp. Keď si raz otecko zamysli že s vami nechce byť a bude na dieťa kašľať budeš mat problém zmeniť mu meno

mischel22222
autor
30. jan 2022

@sense ja nechcem este zit s nim a jeho dcerou

syslik81
30. jan 2022

@mischel22222 tvoja dcera ma teraz prisevisko ako ty? ak ano aj dietatu daj take ite -ako by to vyzeralo keby ste mali vsetci ine.... nastastie o tom rozhoduje matka a nie muz ... druha vec je -trvalym bydliskom neznamena ze ho chce uniest ci vziat ... to mu narok na dieta nedava ... kazdopadne aj tak ma byt tam kde ma matka... a s tym strachom z neho uz naznacujes ze tam nieje vsetko ako ma byt ...

mischel22222
autor
30. jan 2022

@syslik81 nechapem,tak detom treba cas

mischel22222
autor
30. jan 2022

@syslik81 po exmanzelovi,aj mne ostalo take

syslik81
30. jan 2022

@mischel22222 bojis sa ze ti vezme syna- to normalne nieje ... ved to je chore ... a tomuto dietatu daj teraz prizvisko tvojho ex- kedze je uz tvoje - zmenit sa to da ak sa priatel rozhodne ze sa vezmete ..

simca06022011
30. jan 2022

Detom treba cas.. Tak aj vy ste si mali dat cas na spoločné. Hlavne kdd vobec to nie je ok medzi vami.

mischel22222
autor
30. jan 2022

@syslik81 co mam robit?staram sa o dve domácnosti,moju a jeho.suhlasil ze moja sa musi adaptovat

mischel22222
autor
30. jan 2022

@mischel22222 musim mysliet na malu

syslik81
30. jan 2022

@mischel22222 tak sa prestan starat o jeho domacnost .. co je postihnuty ze sa nevie postarat -navarit upratat -co viac mu treba .. ty presne myslim nielen na malu ale aj starsiu ..setri si silu a on nech sa stara -nie ty

luccija
30. jan 2022

@mischel22222 do pekného h...a si stúpila.A ako si teraz predstavujete spoločný život?On ma dceru v puberte, ty autistku a malé dieťa, ktoré sa bojíš, že Ti chce zobrať načo by mu bolo?ako píšeš všetko nám pekne postupne ide....niektorí ľudia si musia komplikovať život stoj čo stoj.TP má mať tam kde ty, priezvisko by som dala otcove

sense
30. jan 2022

@mischel22222 tak o dôvod viac mu nedávať jeho priezvisko a nestará t sa o dve domácnosti, predpokladám ze on ne financuje 2 domácnosti

lucia147852
30. jan 2022

Ten trvalý pobyt je najmenší tvoj problém 🤦🏽‍♀️ Ten je automaticky po matke. Prečítaj si tuto diskusiu ešte raz po sebe a uvidis do akej sracky si vstúpila. Aspoň sa neľutuj a postáv sa na nohy. Na pana čo sa nevie ani postarať o domácnosť sa vykašli a staraj sa o deti. Otázka načo si si s ním robila dieťa je už zbytočná, ale nikomu čo má všetkých po kope nedá sa ju neopýtať.

ivik4
30. jan 2022

Ty si opatrna ? Preto si si spravila dieta s muzom s ktorym nezijes ? No to opatrna niesi

lesana25
30. jan 2022

Dámy, škoda reči na túto madam, zase začne útočiť, že ste všetky premidrela, že jej závidíte prídavky na jej choré dieťa a neviem co ešte.

ivkazba
30. jan 2022

@mischel22222 vyzeralo to byť v pohode? V akej pohode? V pohode by to bolo, keby ste spolu žili a deti by boli spokojné. Nie, premúdrelá nie som, to len ty nemáš rozum. Zbytočne tu budeš útočiť na mňa či na iné. To ty si si urobila dieťa s chlapom, s ktorým nežijete a kde ani tvoje ani jeho dieťa nie je s vašim vzťahom vysporiadané.

ivkazba
30. jan 2022

@lesana25 áno máš recht, škoda zapájať sa. Mne je len tých detí ľúto s takýmto postojom matky.

elizabet173
30. jan 2022

@mischel22222 to, že sa staráš o dve domácnosti je tvoje rozhodnutie. Rovnako hlúpe, ako mať dieťa s mužom, s ktorým nežiješ a rovnako hlúpe, ako dať dieťaťu priateľove priezvisko. Dieťa bude mať rovnaký trvalý pobyt ako ty a ty budeš matkou bez partnera, ale teraz už s dvomi deťmi. Tak nepíš, že vám všetko pekne postupne ide, lebo vám nejde nič, išlo vám iba splodiť dieťa, čo neviem, či bola pre teba až taká výhra. Hlavne si po pôrode zabezpeč kvalitnú antikoncepciu, aby si si nepos..la život ešte viac, ako ho máš.

Strana
z2