icon

Priateľ hrá hry

vve
29. dec 2020

Prosim do akej miery tolerujete muzom hry? Ale takym co s nimi zijete dlhodobo
Akoze co vám nevadi? Alebo im nevycitate?lebo ten moj sa hasteri ze mu vycitam ale jako kde sme. Ja tu robim vsetko a on bude hrat hry ci co? A jako ze zarobi o liter vyse tak mu to mam tolerovat? Alebo ako to mam brat lebo on to bere ze mu vycutam stale a ked sa snazim slusne komunikovat se.mi to proste vadi a ze podme nejaky kompromis tak njc.tichi zdrhol a isiel hrat. A to neni zavisly pretoze hra mozno 2 hodky denne. Niekedy hodinku niekedy tri. Ale obvinuje ma ze hladam dovody na hadku
A som nestastna uz. Neviem sa zapriet a nebavit sa s jim aspon den vzdy sa mu vtieram hned rano aj zajtra po dnesnej hadke sa bojim ze sa mu budem zas vtierat ze dobre ranko laska a bla bla ked bude v robote. Ako nahnat sam v sebe sebavedonie a vydrzT to?? Prosim rady.. som zufala. A nie nie je hrac ze by tam bol do rana. Ale mne to vadi aj tak. Kedysi ma toleroval a opýtal sa ma mozem na hodinku? A teraz mu to je jedno. Presne toto som s nim dnes sa snazila riesit ze kde on zmenil a preco tento pristup a on nic. Iba ze ho obmedzujem no tak obmedzujem no. Tak a ked zacnen chodit von labzovat som zvedava co bude on robit. Lej ja mu nechcem nic naschval a boli ma ta predstava robit nu nidco naprieky. Ja som nrni ziadna macocha ale ja potrebujem pro sebe chlapa

Strana
z2
mirage
29. dec 2020

@zuzkapap nie vsetci hraju..m oj keby hral HODINY denne hry.. naco mi je taky chlap?

lalenka33
29. dec 2020

Ja pozeram telku on hrá online šach,nevidim v tom žiadny problem.Alebo rano vstane skor ako ja a kym ja spim zahra si.Lepšie ako by mal vysedavat s kamošmi v krčme pri pive.

marca12
30. dec 2020

@vve to je velka chyba. Zeny muzov ofukuju,nechcu,aby pomahali v domacnosti. Pridu deti a vtedy zeny zacnu nadavat,ze nic doma nepomoze. Chlapa si musis "vychovat" este predtym ako zalozite rodinu. Moj sa hry nehra asi by som to ani ja nezniesla,ale pokial by to bola chvila,tak ok. Ved niekto presedi hodiny pri telke,pri knihach,na mobile a niekto pri hrach. Pokial to neobmedzuje vas zivot,tak to skus tolerovat. Ja rada pozeram filmy,citam a keby mi to moj vycital,tiez by som bola nervozna. Nemam rada,ked sa partneri obmedzuju pokial je to v norme. Ako pises hra hodinu,dve to je ok. Myslim,ze ak by sa podielal na domacnosti,tak mu na hry neostane tolko casu.

danica2711
30. dec 2020

@vve sorry, ale podľa toho, čo si napísala a ako si to napísala, by som na jeho mieste aj ja najradšej zatvárala dvere a unikala pred tebou...

vilma7
30. dec 2020

Môj manžel hrával kým bol sám. Keď sme sa spoznali, všetko vymazal z tabletu a sám si uznal, že to.len žerie čas. A odvtedy nehral nikdy žiadnu.
Ale už sa teší kedy bude syn veľký a sa zahrajú nejakú spolu.

To denné hodinové hranie by som netolerovala...je to len nezáujem tráviť čas s tebou. S tebou sa nevie odreagovať? Ak každý začnete tráviť všetok voľný čas individuálne, je to začiatok konca. Asi bývate v byte a nudí sa? Deti nechcete?
Načase posunúť vzťah alebo ho ukončiť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
malva123
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
30. dec 2020

Tiež hrám hry, niektoré dni vôbec, niektoré dni potiahnem aj do piatej ráno. Manželka mi na to nepovie pol slova. Je to pre mňa relax... ako keď sú chlapi, čo chodia na rybačky, poľovačky, tunujú si autá, atď, ja si zahrám hry. Ak by mi to manželka vyčítala, cítil by som sa ako nesvojprávne malé decko, takže s tvojim partnerom súcitím.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
froschka
30. dec 2020

niektore zeny nevedia co od dobroty...bola by si radsej keby tie 2-3 hodiny travil v krčme? Ja napriklad rada sijem. mame firmu a niekedy je toho ozaj vela co treba vybavit. Logicky nepojdem za stroj ked viem ze mam pracu inu. Ale aby mi niekto vydeloval cas co mam kedy robit tak to urcite... Najdi si aj ty v tu dobu ked on hra nejaky konicek a nechaj ho na pokoji, alebo si skus zahrat s nim, mozno to bude nakoniec zabava. Dobrym slovom totiz dosiahnes viac ako ked sa budes oduvat.

20erika07
30. dec 2020

@vve tak este je rozdiel ci hra online hry. Moj sa stal zavislym, dve male deti, on zurivec pri hre, nezaujem o decka a zenu a domacnost uz duplom. Denne. Nevnimal vobec svet okolo seba, vela si z toho obdobia ani nepamätá, ale to samozrejme nie je pravda. 2x sme sa kvoli tomu rozisli. Rodinu rozbila online hra a jeho zavislost. Nikto tomu neveril , ze kvoli hre sa moze vztah rozpadnut. Trpeli sme vsetci, iba on hral a bol vo vytrzeni. Trvalo to 2roky. Vztah sme zachranili ale uz sa nesmel nikdy dotknut tej hry. Neskor pochopil co vsetko to sposobilo a ze kvoli blbej hre prisiel o rodinu. Zahra si obcas nejaku hru ale hlavne nie online kde sa nevie od toho odtrhnut . Je to popritom stale otec a manzel ako ma byt. Take obycajne hranie nijak nezasahuje do nasho zivota. To ale co bolo predtym bolo hrozné.... nemate deti, je to u vas iné. Tazko povedat ako sa bude spravat ako otec, ked uz bude moct vyuzit inak ten cas ako hranim...

malva123
Autor odpoveď zmazal
judar
30. dec 2020

Prepac ale ty si dobre panovacna nadradenost....tebe by sa tez nepacilo keby chlap do teba pinda ze co furt citas knihy....nech si hra co ta po tom....hry su relax ktory ty ako nehrac nikdy zrejme nepochopis, pri online pc hrach sa dokazu tvorit aj priatelstva na dlhe roky len to ty tiez nepochopis
Ja ked som hravala hry som ziskala dobrych priatelov ktorych poznam roky z roznych kutov SK dokonca aj z CZ, ktory mi neraz boli pomocou ked bolo treba na ktorych nedam dopustit na rozdiel od tych co su okolo mna den co den

A mimo to- radsej nech hra na pc nez by mal hrat na automatoch, prepijat vyplatu alebo drogovat

ajka0207
30. dec 2020

@vve a prečo presne ti to vadí? My hráme obaja, nevidím na Tom nič zle. Voľnočasova aktivita ako hocijaká iná. Manžel hrava trochu viac, ja chodím aj cvičiť a tak.

sense
30. dec 2020

Môj hry nehrá, ja hrám ako kedy niekedy polhodinu, niekedy hodinu a už som potiahla za deň s prestávkami aj dve... Pre niekoho je relax telka, pre iného kniha, pre mňa hra... Ale nie je tým zanedbané ani dieťa, ani chlap ani domácnosť ani práca... A nieje v mojom živote prednejsia hra pred dieťatom a chlapom

marseillefan
30. dec 2020

@judar čo si hrala?

sonnenshein
30. dec 2020

@vve Mila autorka, u nas doma je to presne naopak. Ja som ta, co hra hry. Vo volnom case, obcas hodku, niekedy aj tri, podla toho ako mi to povinnosti umoznia. Manzelovi by ani vo sne nenapadlo mi za to robit sceny ako popisujes, rovnako ako mne by nenapadlo robit mu sceny, lebo si zacvici s jednoruckami. Sme dospeli, svojpravni a i ked sa zboznujeme a sme spriaznene duse, stale je prirodzene, ze potrebujeme cas aj na nieco ine, ako seba, deti, domacnost, a povinnosti.

aduskatt
30. dec 2020

tiež hráme obaja, každý svoje a je to v pohode

bennn
Odpoveď bola odstránená
zuzi_ja
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2