Priateľ hrá vkuse počítačovú hru
Baby, neviem čo mám robiť. Pred cca dvoma mesiacmi si môj priateľ stiahol nejakú primitívnu online strieľačku a teraz nerobí nič iné, iba to vkuse hráva. Pracuje na krátky a dlhý týždeň, keď má voľno, ráno vstane, ešte si ani neumyje zuby a už sa ide hrať. Hrá osem až deväť hodín vkuse. Keď príde domov z práce, nevenuje sa mi, zapne pc a ide sa hrať. Hráva sa aj do druhej/tretej v noci, kým ho neprídem ohlásiť, že by mohol ísť spať. Bývame v jednoizbáku, takže ma to agresívne ťukanie do klávesnice a klikanie myškou budí. Podotýkam, že ja o šiestej ráno vstávam do práce a už nevládzem ponocovať. Do toho ešte volá s kamarátmi, takže duplom žiadne súkromie človek nemá, lebo ho všetci okolo počujú. Dnes som za ním chcela ísť, že budeme mať aspoň sex snáď, ale nie. On musí dohrať hru. Samozrejme to nezostalo iba pri jednej. Už sme sa o tom bavili, povedal, že bude hrať menej, chvíľu vydržal, potom to zas skĺzlo do tejto roviny. Obviňuje ma, že mi to vadí iba preto, že to je pre mňa sprostosť, že keby sa venoval iným veciam, tak mi to nevadí. Áno, je to pre mňa sprostosť, nevidím v tom žiadny prínos, keď niekto osem hodín sedí za počitačom a doma nevie ani umyť riad a dať prať. Pár dni dozadu mi oznámil, že on chce začať streamovať ako sa hrá a zarábať peniaze. Neviem, či som ochotná toto tolerovať. Mám toho už plné zuby, neviem čo robiť. Keď nie som doma, hráva doslova celý deň do piatej ráno. 😔
u nás ešte na začiatku 2 krát po sebe "záhadne" pokazil uplne PS aj xbox a odvtedy nemáme :D ( áno ja som pokazila)
@ljzozv No kým som bola zamestnaná tak ja - to bolo asi tak rok čo bol doma ako začala korona, a plus som mala rezervu, potom sa narodil malý a ja som mala slušnú materskú lebo som dobre zarábala v práci, takže zase ja a keď mi nabehol rodičák 400 eur, tak sa zamestnal asi na pol roka a teraz je zas nezamestnaný lebo sa nepohodli v práci, nepáčilo sa mu tam či čo, ale musí si nájsť prácu do konca mesiaca lebo rezerva sa míňa a 400 eur je málo. Ale on aj keď chodil do práce tak prišiel z práce a hral, to je úplne jedno. Proste sa hrá, stále....
@dominikak4 u nás bolo začiatok hier začiatkom konca vzťahu.
Počítač bol dôležitejší ako my a časom aj iné veci v počítači.
@elizabet173 aj keď sa momentálne správa ako debil a podľa mňa mu šibe, tak je to stále môj muž s ktorým som cca 17 rokov z toho 4 roky v manželstve, máme spolu dieťa po ktorom som túžila 5 rokov a nemohla ho mať, prekonali sme spolu toho veľa a boli horšie časy ako teraz, oveľa horšie a nikdy žiaden z nás neušiel. Zo starého domu som postupne vytvorila moderný, útulný domov pre naše dieťa a do toho vzťahu som celkovo investovala veľmi veľa energie. Ten podiel a peniaze ma serú najmenej, aj keby mi nič nedal a nič mi nevyplatil...Mňa by štvala strata toho domova, ktorý som ja vytvorila pre nás. Viem, že sa môžem súdiť, rozvádzať, hádať sa o dieťa o výživné...ale nechcem...skôr mu chcem pomôcť, aby prišiel k rozumu a bol ako predtým. Náš synček sa touto situáciou určite zatiaľ netrápi, nerozumie tomu, ja sa doma nehádam, synovi sa venujem na 200 percent, je to šťastné veselé dieťa. Trápim sa vnútorne ja lebo ma mrzí, že strácam svojho manžela. Ja chcem pre syna stabilné zázemie a kompletnú rodinu. Nechcem s ním byť v zaprdenom prenájme, syna strčiť do jasieľ, nechcem aby synček svojho otca videl občas v nejaký súdom vyhradený čas. Nechcem súdy a kolíznych opatrovníkov vo svojom živote. Proste to nechcem. Momentálna situácia je pre mňa nepríjemná, ale nie neriešiteľná a tak závažná, aby som si život otočila hore nohami. Dúfam, že som uspokojila tvoju zvedavosť. A inak....myslím, že máš dosť odvážne vyhlásenia na to, že sa nepoznáme. Dobrú noc. =)
@dominikak4 musíš prísť sama na to aby si vedela koľko ešte si schopná vkladať do toho a koľko unesies. Pozri sa do budúcna. Nie je to ľahké veď každá ti tu píše od srdca ale tvoj syn to vidí a môže nabrať vzor po otcovi.
Môže sa ti aj uľaviť v zaprdenom prenájme keď sa nebudeš zaťažovať utópiou.
Zrejme si už vyčerpaná z toho a preto tu píšeš. Všetky ťa chápeme a chceme ti pomôcť.
Asi nehrá hry dva dni. Ty si povedz kedy dosť.
A keď ti tu napíše niektorá rovno na "papuľu" jak sa vraví, tak je to s vykricnikom. Aby si tomu rozumela. Je to od nestrannych žien. Musíš si vybrať ty. Chce to čas. To je normálne.
Skús počkať na facku. Aj tak sa dá. Alebo kým zmiznú úspory. Alebo na os
Na osvietenie z nebies.
Kopni ho do riti. Bude rovnaky aj v manzelstve a ty budes iba chudera vo vasej rodine.

@dominikak4 ak je nezamestnaný. Kto u vás ťahá domácnosť?