Priateľ je "alergický" na môjho syna
ahojte touto cestou som zvedava na vas nazor ...mam dve deti ked mal starsy syn 1,5 roka jeho tatinood nas odisiel casom som si nasla priatela a zacali sme spolu zit chceli sme spolocne dieta podarilo sa...martinko ma surodenca ten mensi je velmi zive dieta porobi hocico len otvaram usta a niekdy fakt s nim nevladzem ale snad ho to prejde a vyrastie z toho starsiemu robi zle byje ho a zapara donho...vcera donho maly zas dobiezdal a martinko vravi lubkovi ze sa nemal narodit on alemali sme mat dievcatko lebo to by viac posluchalo a nerobilo by tak zleako on ...sme sa natom smojou mamou pousmiali ale priatel ked som sa na neho pozrela normalne by ho vedel za to zavradzit ja som to odignorovala....ale toto je len jedna z veci teraz mu idem kupit bicykel a ked som mu povedala ze ci mi pozicia na bicykel pre matka tak ani slovo nepadlo ze on zaplati polovicu a ja polovicu zda sa mi ze ho neberie ako nasho spolocneho aj ked ho vychovavame spolu co mam urobit?trapi ma to lubim svoje deti
@11kacenka11 môj mm neznáša môjho uz dospelého syna. kým sme nemali spolu deti, nedával to tak najavo, tváril sa ze je v pohode. teraz ho vyslovene neznáša. je uz dospelý, študuje vysokú školu, otca nemá lebo sa onho nikdy vlastný nezaujímal, nechodil za nim, zabolí to každú mamu aj ked je to dieťa uz ako u mna dospelé. u nás su aj iné vážne problémy, chcem sa rozviesť. ale koli detom to odkladám ☹ aj ked nežijeme tak ako by sme mali, a deti to cítia ☹
@jarka160 nie každý je dobrý ako tvoj chlap. sama by som neverila ako sa niekto dokáže pretvarovať, ale to závisí od charakteru... váž si muža čo máš doma, neodcudzuj niekoho kto takého nemá, proste nie každý má v živote šťastie ako ty... aj prajem šťastie každému, a nikomu v živote nepoviem tak ti treba, mala si si lepšie vybrať ☹ pretože nikdy nevieš koho si si vybrala... či dobre - alebo zle ☹
@11kacenka11 pocuvaj svojho synceka...nad tym "ano" by som velmi vazne rozmyslala...drzim palce a rozhodni sa spravne ;)
@sedalka ano, rozid sa. Tvoj syn ma iba jednu matku, ktora ho ma lubit a podporovat, nie sa mu otacat chrbtom kvoli chlapovi, ktori sa na vas moze kedykolvek slobodne vykaslat...v partnerovi nemas ziadnu zaruku, syn vsak ostane tvojim synom navzdy, preto venuj svoju lasku v prvom rade jemu, to ostatne je druhorade...
to ze nestojis o dalsi vztah si myslis teraz...ak budes sama, rok, dva tri, budes sa na to divat inak a kludne este mozes najst muza, ktori vas bude mat rad oboch, teba aj tvojho syna...
@duracelko ja som ta neodsudila. je to tvoj zivot. ale koli detom zijeme a nie koli chlapovi. chlapi pridu a odidu, ale dieta bude tvoje cely zivot. a ja viem co som si vybrala, lepsie som ani nemohla. medzitým boli prilezitosti, ale po par stretnutiach dokaze clovek odhalit cloveka. ziaden nemal zaujem sa stretnut s mojou dcérou.
@11kacenka11 nepoznam tvojho priatela, ale ak clovek dokaze ublizovat takto dietatu, nieco s nim v poriadku nie je...a neverim tomu, ze mas v nom skutocnu oporu aj v inych veciach...
a zivot v takychto podmienkach na tvojich detoch zanecha nasledky... na oboch ☹ ak ma z cloveka vyrast vyrovnany sebavedomy a dobry clovek, musi byt v detstve milovany a akceptovany
a skor ci neskor to zistis sama.. a bude neskoro, velmi dobre zvaz, aky zivot pripravis svojim detom, ak uz teraz vidis, ze nieco nie je v poriadku a predsa budes verit, ze sa vsetko zmeni len kvoli tomu aby si od chlapa nemusela odist, za to ako sa situacia neskor vyvinie a co z tvojich deti budes niest zodpovednost jedine a vylucne ty...nie smola v zivote, nie tvoj priatel
a dam ruku do ohna za to, ze rodinne pomery tvojho priatela neboli v poriadku, je produktom svojej rodiny
vsetci sme nejaki, prirodzene mozeme citit vacsiu naklonost k vlastnym detom, ale ak mame v hlave vsetko v poriadku, nedokazeme sposobovat bolest detom
je vela vztahov, kde sa muzi snazia najst si cestu k detom svojich partneriek a tie ich odmietaju a su k nim zle, a aj tak ich akceptuju a spolu s partnerkou sa snazia najst vhodny sposob ako sa k nim priblizit lebo vedia, ze tie deti maju len strach..a to su muzi, ktori za to stoja 😵 ak muz nedokaze akceptovat dieta len preto, ze ho nesplodil on, nikdy nebude dobrym otcom ani vlastnemu a nikdy nebude ani dobrym manzelom
@duracelko to nemozes mysliet vazne toto..takze ak mam ch..a (sorry) muza, ktory mi depce dieta, mam sa na to povzniest, ak viem, ze je mi nici dieta tak sa mam vzdat dalsieho kvoli tomu, ze viem aky je a zostat s nim a spolu s dietatom mam tisko trpiet...ze si nicite vlastne zivoty baby je vasa vec ale ze dopustite aby sa to dialo aj vasim detom..k tomu ja nemam slov
a dobry chlap nie je o stasti..ano popalit sa moze kazda, ale ak predsa zistim, ze som urobila chybu a zmylila som sa v nom tak odidem..a bud najdem toho spravneho alebo ostanem sama
vsak sa pozrite ake detsvo mali ti chlapi a presne rovnakych nestastnikov vychovate aj vy 🙄

Absolutnou prioritou matky maju byt deti a az potom vztah...ak tvoj priatel nerespektuje a nema rad tvojho syna, tak si nezasluzi ani on tvoju lasku. Isla by som od neho cim skor, tym lepsie...