icon

Priateľ je krutý a veľmi zlý

27. júl 2020

spoznali sme sa cez pokec a myslela som,ze to je clovek za ktoreho sa raz vydam ale zacinam o svadbe pochybovat. Ked ma zlu naladu je velmi zly a kruty. Nadava mi aka som jebnuta a aka pica. Nechapem co robim zle. Urobil doma cirkus,ze neni nakupene a nekupila som mineralky a uz sa chce rozist. A naco? Ja to nepijem on mi peniaze neda vsetko platim ja. Mame doma 3 psov a dnes mi povedal ze mi zo psov drbe a to len preto,ze som jedneho volala k sebe. Som snad ozaj taka zla a neschopna?

mechurik
27. júl 2020

Tak sa nevydas.o jednu rozvedenu menej.

jaskolka
27. júl 2020

Je otázka času, kedy tu ruku na teba položí... Tyran postupne davkuje svoje násilie... Už si za hranicou nadávok, urážok, bezdôvodného hnevu, a o chvíľu už kľudne bude sotenie, kmasanie za vlasy, facka, a podobne. Nie sme hnusne, len ti ukazujeme krutú realitu, aká ta čaká na 99,9 %keď s tým človekom ostaneš. Mnohé sme si tým prešli, čiže píšeme vlastnú skúsenosť. Nemusíš nám veriť, môžeš dalej si zatvárať oči... Ten sa nezmení... Ostaň s nim, a skončíš ako troska..Je to len a len na tebe.

meluela
27. júl 2020

@jaskolka ja by som dodala ze dlhodobe tyranie zo strany partnera moze prebiehat aj bez fyzickeho nasilia, o to tazsie si to clovek i okolie uvedomi

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
27. júl 2020

@meluela taky človek ešte aj obeti "vysvetli" že veď sotenie na posteľ, a chytenie pod krk, či mliazdenie rúk a kmasanie za vlasy nie je fyzicky útok, to len ta sprostá hlúpa žena si to zle vysvetlila, nepochopila, veď to nie je bitka.

marca12
27. júl 2020

Np neschopna si urcite,ak si s clovekom,ktory ti nadava

meluela
27. júl 2020

@jaskolka no a aj to jej vsugeruje ze si to vlastne "zasluzila"

meluela
27. júl 2020

@marca12 ale fakt by ste jej nemali nadavat, je fakt brutal tazke vyznat sa v takej situacii .. ak ste to nezazili tak to nepochopite, ona to vidi inak nez clovek zvonku .. keby sa to iste dialo jej kamaratke, tak ju davno varuje ... takto si nie je ista, pochybuje ci predsalen v nej neni problem, je na neho silne naviazana co sa neda len tak zrazu vypnut ... chce to vela sily odputat sa od tyrana

marca12
27. júl 2020

Ty si normalna??? Vydat sa za tyrana? To je teda terno. Fakt radsej vydata jebnuta pica hlavne,ze mas vsetko materialne,ale zabije ta tvoja frustracia. Radsej byt sama ako zit v takom terore a neskor aj deti budu zit v takomto so psychickymi problemami. Povinne zaviest do skol vychovu,kde mladez naucia vazit si seba a vyberat si spravneho partnera. Ok pomohol ti,podakuj mu a zacni odznova. Moja kamoska sa vydavala 46 rocna,nic jej neuslo

jonnie
27. júl 2020

Mne by stacilo taketo titulovanie. Nech by sa opovazil ma takto nazvat... vulgarizmy vobec nepatria do mojho slovnika a tym vela vyjadruje. Keby bol aj posledny chlap na zemeguli... ak by som tuzila velmipo dietati...radsej budem profi rodic...ale nie takto... co by si chcela odovzdat detom?

marca12
27. júl 2020

@meluela ved prave,ze potrebuje otvorit oci. Mame bohuzial v rodine takeho psychopata a su tam aj deti a to ti poviem,aky je to teror. Co ten chlap robi uz roky po rozvode. Deti maju psychicke problemy a uz nikdy sas tym nevyrovnaju.

lolazmola
27. júl 2020

Nie určite nie si pica a nie si ani jebnuta!!! A žiaden chlap a ani ženske na koňovi nemajú právo ti tak hovoriť! Ale vždy je lepšie keď ostaneš sama a SLOBODNÁ ako s pakom co ta bude ponizovat a byť a neospravedlňuje jeho správanie náladami. Pozri lepšie to už nebude a rokmi iste dôjde aj k fyzickým útokom. Niekedy je lepšie byť sama a mnohé ženy by ti to vedeli potvrdit

viestta
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
27. júl 2020

Ruku na teba teraz nevztiahne. To vie, zeby si si ho nevzala.
Mozno neskor. Ked uz v jeho ociach uplne klesnes a bude vidiet, ako sa v obavach bojis aj sporak pustit, lebo to mozno robis zle. A ruka sa ti trasie, ked krajas chleba, ci su tie platky spravne hrube podla jeho predstav.
A povie ti, ze ti nadava, lebo sa mu hnusis, aka si neschopna a sprosta. A poza usi si dostala, lebo ti stokrat povedal, ze “takto” sa chleba nekraja.

Nevydas sa iba ak ostanes s nim.
Jednak s nim stratis cas.
Jednak nez potom odides (rozvedies sa), bude z teba psychicka troska a o taku uz vazne ziaden chlap nema zaujem. Lebo budes nevyrovnana, placha, zatrpknuta, nervozna, vztahovacna.
Kazdy chlap ti da sancu chvilu, ale ked bude vidiet, aka si ostala, tak radsej vycuva.
Takze sa ti to splni.

On ti pomohol.
Ale co si za to vypyta za cenu, to do smrti nesplatis.
Navyse - bude to, akoby ti pozical sto eur a ty mu dozivotne mas zato davat z vdaky peniaze naspat. Takze mu nakoniec tych sto eur zaplatis desattisicom.

Radsej podakuj za pomoc, povedz, ze az bude potrebovat, oplatis v rovnakom rozsahu a davas mu dovidenia.

A nikdy, nikdy, nikdy si nehovor, ze uz nemas sancu sa vydat.
Potom si tak stresovo nastavena a chlapi to z teba citia. Takze aj ten, co si na prvy pohlad z dialky povie, ze si zaujimava a chce sa zoznamit, po pohlade zblizka cukne, ze radsej s tebou nie.

Take hlupe nastavenie sa podvedome prejavuje v tom, ake slova volis, ako sa chovas, ake mas gesta a rec tela, ked pride na akykolvek stret s muzom (hoci aj predavacom v obchode).
Alebo nebodaj dokonca na rozhovor o vztahoch vseobecne.

Naopak, hovor si: Vydam sa. Preco by som sa nevydala? Co som ja horsia? Nejaky normalny pre mna isto caka.
(Dôraz je na tom normalny. Nikdy nie, ze len aby bol. To mas teraz. Lebo si tak myslela. Ze len aby si neostala sama. Preto ti taky cestu skrizil, lebo to z teba vycitil, ze si lahka korist.)

meluela
27. júl 2020

@viestta asi ano, urcite tam bude kompatibilita v tomto .. ze aj obet ma nejake charakteristiky, ktore ju spravia obetou .. inak by ho poslala kadelahsie uz na prvom-druhom rande

katkalubkova
27. júl 2020

Ser na neho

meluela
27. júl 2020

@viestta inak su aj manipulatori ktori nemanipuluju umyselne .. on je mozno velmi nestastny clovek s takou psychikou aku ma .. ale samozrejme nie je jej povinnostou trpiet tiez a uz vobec nie s takym clovekom planovat zivot a plodit deti (kedze je tam dost velka sanca ze zdedia co-to po otcovi a este aj budu vyrastat v prisernom prostredi). Co mu moze akurat tak poradit navstevu odbornika a utekat skor nez mu uplne prepne.

hlubik
27. júl 2020

ked sa mas rada tak chod od neho prec. On ta vyuziva a psychicky depta.

viestta
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
tripetta
27. júl 2020

Sme hnusné, tentokrát ale máme pravdu. Si naivná, zúfalá submisívna kráľovná bielych tenisiek, ktorá si myslí, že svojho krutého rytiera na cirkusovom koni časom napraví k lepšiemu, že sa raz po svadbe zmení. Samozrejme, on sa zmení, tomu ver. Len potom neskôr nevyplakávaj na MK, že "žienky, čo mám robiť, manžel ma depce, týra, bije, čo mám robiť...".
Ak ti toľko žien píše, aby si ho odstrihla zo života, tak na tom sakra niečo je! Rútiš sa do záhuby. Nuž ale, ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam. Až príde na naše slová, potom nás už viac neotravuj s tým, aký ťažký máš s ním život. Sama si si to zvolila.

jenny04
27. júl 2020

Mala som agresora a poviem ti lepšie to nikdy nebude.. Odíď odneho a hlavne nevracaj sa,ignoruj.Bez takého človeka ty budeš žiť ďalej a určite ti bude lepšie.Nic vás nespája a ďalej to bude len horšie, ešte že nemáte deti

stevvvka
27. júl 2020

Baby..

To, ze jej nadavate, jej nepomoze. Kazda baba vie, ze to nie je v poriadku, ale ona to nevidi.. Z urcitych dovodov... Je zmanipulovana.. Cast zohraka vychiva v rodine.
Predpoklam ze otec s mamou nemali dobry vztah..

Dievca zlate, neuvazuj nad svadbou. Nemusel ta udriet. Chlap, ktory zene povie pi.A a jeb... A....
Nema ju za nic.. Nelzbi ta.. Si prenho handra...

Ujasni si v sebe, navo sa chces vydat. Mat svoj pekny den? Mat niekoho, o koho sa mizes opriet? Mat deti?

Hlavu hore, najdes si lespieho, stopercent.

somktosom84
27. júl 2020

A chces sa len vydať,alebo aj mat pri sebe niekoho,kto si ta bude vážiť a mat rad.
Nenechaj si takto ubližovať,nedovoľ mu,aby ta tak ponižoval.
Neostávaj s ním,len kvôli tomu,že sa chces vydať!
Sama si napisala,že je zly a krutý!chod od neho čo najďalej.prosim.

danielyn
27. júl 2020

Ak SA TERAZ NEVYDAS???? TEBE SIBE???? JA MAM 2DETI A 10,5R VZTAH..... ALE VYDAVAT SA NEBUDEM...
ANI NAHODOU....
A 41ROKOV...NIKDY NIEJE NESKORO ZNOVA ZACAT.... ALE BEZ DEBILA.... VER TOMU ZE ON SA NEZMENI..

ANI KED PRIDU DETI..... BUDETE SI TO ODNASAT VY... A Z DECKOM UZ LEN T A K NEODIDES....

anja27
28. júl 2020

Baby ved nebudte k nej take zle. A ona tu po svadbe zacne vyplakavat znova..uz ju ma tam kde chce. Ze ona si absolutne neveri a este ho tu obhajuje vsak ma nebije vsak super chlap ved kto by ma chcel. Ako nic v zlom ale takychto mi naozaj luto nie je pretoze si same mozu za to akeho kkta si najdu. Akurat mi je luto tych deti potom lebo za nic nemozu a budu trpiet najviac. Ono tie signaly su uz id zaciatku len zeny to nevidia nechcu vidiet a potom hovoria ze on taky predaa nebol on sa zmenil po svadbe po porode atd. Ked s niekym zijem par rokov nedokaze sa tolko pretvarovat. To len vy zeny niektore ste fakt hlupe a naivne ked to tu citam neviem ci sa mam smiat ci plakat. Ja ti poradim. Zober si ho vsak urcite ta uz nikto nechce si stara krava spravte si pat deti ale potom neplac a necakaj ze ta niekto zachrani pretoze kazdy sme si strojcom..akoby zena ktora je vo vyssom veku sama a bez decka bola nejaky odpad spolocnosti. Nechapem co to mate navtlkane v tych hlavach ach jaj. Uz sa nicomu necudujem

anja27
28. júl 2020

Este dodatok autorka napisala ze si nechce rozmysliet svadbu pre to aky je ale ze by ju obmedzoval. Tak jej zjavne nevadi ze je to totalny chuj vsak vsetko ma vdaka nemu aj to jej samozrejme nahovoril on a ako raz by mi chlap povedal ze som jebnuta pica tak by sa mi bal aj pozdravit keby ma potom raz este stretol na ulici. Radsej by som do smrti zila obklopena psami ako s hsntym hovadom. Ona vsetko taha nakupuje robi mu sluzku a este ho tu obhajuje. Fakt si pica sory ale normalne ma to vytaca lebo taketo tupane si narobia 3 a viac deti a ked je zle tak ratujte ma vsetciii ja za nic nemozem. To je fakt nonsens toto

jenny224
28. júl 2020

Toto sa musíš pýtať na internete? Raz by mi muž vynadal, alebo vytýkal, čo všetko nie je nakúpené - hneď by bol single. Nech ti už pomohol akokoľvek, nič mu nedáva právo, aby takto s tebou zaobchádzal, to ti hádam niekde vzadu v tej tvojej hlavičke bliká. Ak je strach zo samoty väčší ako úcta a láska sama k sebe, tak s ním zostaň. Lebo sa nikdy neposunies v lekcii, ktorú ti život nadelil. Ale bolo by fajn, keby si sa prekonala, svadba a muž nie je zdroj šťastia, si ním len ty sama.

jaskolka
28. júl 2020

Ono pravda vždy sa ťažko počúva, a je krutá, ak teda je v negatívnom zmysle. Samozrejme, že všetko sa dá povedať aj inak, slušne, ale svojim spôsobom chápem aj ženy, čo to podajú "tvrdo". Väčšinou si práve tie odzili taky toxický vzťah a presne vedia, ako to dopadne. Tiež som žila s manipulátorom, 4 roky a teraz nechápem, že som mohla byť taka sprostá a slepá, či hlúpa, keď ma okolie upozorňovalo, že nie je normálne, co vyvadza. Tiež podobne sa choval a vykrikoval, že som bez neho núla, že aj tak sa nevydam, že deti nebudem mat, že som bez budúcnosti a podobne kraviny. Chvalabohu, oslobodila som sa, mam úžasného manžela, čakáme bábätko, mame ssvij domov, sme šťastní, a on? Žije s rodičmi, medzitým ho nechali ďalšie dve ženy. Predtým tiež sa mu vzťahy rozpadli po pár rokoch. Čiže kde bola chyba? Dá sa ujsť, oslobodiť, odpútať sa. Viem také ženy do istej miery pochopiť, ale tiež mam chuť ich občas schmatnut a potriast ich, keď stále dokola obhajujú toho "chudáka" že veď on je dobrý, nebije ich... Práve preto, že som to zažila... Aj chaoem, aj ma vytáčaju tou dobrovoľnou toleranciou. Žiadny chlap nemá právo žene nadávať, urážať, sekirovat za blbosti, pripadne aj už potom bit. Preč od takých...autorka, máš pri sebe citankovy príklad manipulátora, tyrana a zlého človeka. Toto sa nikdy nezmení...

viestta
Odpoveď bola odstránená