icon

Priateľ je krutý a veľmi zlý

27. júl 2020

spoznali sme sa cez pokec a myslela som,ze to je clovek za ktoreho sa raz vydam ale zacinam o svadbe pochybovat. Ked ma zlu naladu je velmi zly a kruty. Nadava mi aka som jebnuta a aka pica. Nechapem co robim zle. Urobil doma cirkus,ze neni nakupene a nekupila som mineralky a uz sa chce rozist. A naco? Ja to nepijem on mi peniaze neda vsetko platim ja. Mame doma 3 psov a dnes mi povedal ze mi zo psov drbe a to len preto,ze som jedneho volala k sebe. Som snad ozaj taka zla a neschopna?

Strana
z5
jaskolka
28. júl 2020

@tripetta "Utyrana manželom" toto je hrôzostrašné, ani dopozerať som nemohla 😮😮

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
yollanda
28. júl 2020

Tak si ho zober a budeš v inej p... jak si bola. Ak ti lichotia nadávky a bitky, tak je pre teba ako stvorený. Nehnevaj sa, najprv mi ta došlo luto, ale asi si fakt zaslúžiť dobru po papuli aby si sa spamätala

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzka_zuzicka
28. júl 2020

Tohto asi poznám, s takým som bola 2,5r. a veru že dobre som urobila, že som jedného dňa odišla a viac nepočúvala, potom ani tie citové vydierania, vydržala som a mám pokoj. 😁 Áno áno, psy môžu za všetko, rozumy mi dával môj otec a všetci sú kkt len ON je lietadlo! 🙈🤯

zuzka_zuzicka
28. júl 2020

Blbosť! Len toto si nehovor, sama sebe ubližuješ.

majoranka24
28. júl 2020

Mam pocit, ze si z nas robis srandu. Toto nemozes mysliet vazne. Neverim, ze normalna zena by taketo spravanie tolerovala a ze by vyslovila argument, ze ak sa za tohoto nevyda, tak uz si ju nikto nevezme. To je dovod priputat sa k totalnemu debilovi???

sadka
28. júl 2020

To že ti pomohol ho neoprávňuje aby sa k tebe tak správal vidno že jeho správanie na tebe zanecháva stopy nech ti pomohol akokoľvek to neznamená zeu budeš do smrti vďačná financovať ho znášať jeho zle nálady a propo keď máš ty zlú náladu tak to skús mu ty povedať že je kokot debil a čo ja viem a zle si spravil to a to dovolíš si to? Ak nie lebo sa ho bojíš ver mi som ,30 rokov vydatá tých zlých nálad bude v manželstve habadej to chcela byť zakaždým piva a čo ja viem čo ešte keď si toto dovolí kým ste není svoji tak čo si dovolí v potom veď sa brán ukáž mu aj ty zlú náladu a určí hranice

sidicek
28. júl 2020

Ja neverím, že taká žena ako ty existuje.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
mpg
28. júl 2020

@sidicek taká žena môže existovať, ale taký muž, čo si nevie ísť kúpiť minerálky a robí z toho problém, takých nájde veľa, možno aj takého, čo si dokáže ísť kúpiť aj sám.

sidicek
28. júl 2020

@mpg zas takých žien, čo uvažujú o svadbe s takýmto človekom dúfam nie je veľa.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
iva812
29. júl 2020

Ak by si už žiadneho iného chlapa v živote nestretla a zostala sama ,vždy to bude lepšie ako spolunažívanie s tvojim terajším "priatelom".

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
mimi1983
29. júl 2020

Preboha utekaj od neho, niekde vonku na teba čaká niekto oveľa oveľa lepší. Keď sa k tebe sprava už teraz takto, ako sa bude chovať o 10 rokov? To ra už len začne biť!

evaachesa
29. júl 2020

Vyzera to byt chlap do voza aj do koca .. vezmi si ho ak nechces viest nudny zivot ako slobodna zena 😉🤦‍♀️

juzanka151
1. aug 2020

uz by ma nevidel a do pici moze nadavt susede

Strana
z5