Priateľ je krutý a veľmi zlý
spoznali sme sa cez pokec a myslela som,ze to je clovek za ktoreho sa raz vydam ale zacinam o svadbe pochybovat. Ked ma zlu naladu je velmi zly a kruty. Nadava mi aka som jebnuta a aka pica. Nechapem co robim zle. Urobil doma cirkus,ze neni nakupene a nekupila som mineralky a uz sa chce rozist. A naco? Ja to nepijem on mi peniaze neda vsetko platim ja. Mame doma 3 psov a dnes mi povedal ze mi zo psov drbe a to len preto,ze som jedneho volala k sebe. Som snad ozaj taka zla a neschopna?
Tak si ho zober a budeš v inej p... jak si bola. Ak ti lichotia nadávky a bitky, tak je pre teba ako stvorený. Nehnevaj sa, najprv mi ta došlo luto, ale asi si fakt zaslúžiť dobru po papuli aby si sa spamätala
Tohto asi poznám, s takým som bola 2,5r. a veru že dobre som urobila, že som jedného dňa odišla a viac nepočúvala, potom ani tie citové vydierania, vydržala som a mám pokoj. 😁 Áno áno, psy môžu za všetko, rozumy mi dával môj otec a všetci sú kkt len ON je lietadlo! 🙈🤯
Blbosť! Len toto si nehovor, sama sebe ubližuješ.
Mam pocit, ze si z nas robis srandu. Toto nemozes mysliet vazne. Neverim, ze normalna zena by taketo spravanie tolerovala a ze by vyslovila argument, ze ak sa za tohoto nevyda, tak uz si ju nikto nevezme. To je dovod priputat sa k totalnemu debilovi???
To že ti pomohol ho neoprávňuje aby sa k tebe tak správal vidno že jeho správanie na tebe zanecháva stopy nech ti pomohol akokoľvek to neznamená zeu budeš do smrti vďačná financovať ho znášať jeho zle nálady a propo keď máš ty zlú náladu tak to skús mu ty povedať že je kokot debil a čo ja viem a zle si spravil to a to dovolíš si to? Ak nie lebo sa ho bojíš ver mi som ,30 rokov vydatá tých zlých nálad bude v manželstve habadej to chcela byť zakaždým piva a čo ja viem čo ešte keď si toto dovolí kým ste není svoji tak čo si dovolí v potom veď sa brán ukáž mu aj ty zlú náladu a určí hranice
Ja neverím, že taká žena ako ty existuje.
Ak by si už žiadneho iného chlapa v živote nestretla a zostala sama ,vždy to bude lepšie ako spolunažívanie s tvojim terajším "priatelom".
Preboha utekaj od neho, niekde vonku na teba čaká niekto oveľa oveľa lepší. Keď sa k tebe sprava už teraz takto, ako sa bude chovať o 10 rokov? To ra už len začne biť!
Vyzera to byt chlap do voza aj do koca .. vezmi si ho ak nechces viest nudny zivot ako slobodna zena 😉🤦♀️
uz by ma nevidel a do pici moze nadavt susede

@tripetta "Utyrana manželom" toto je hrôzostrašné, ani dopozerať som nemohla 😮😮