Priateľ je stále na mobile a na notebooku
Ahojte baby. Čím asi tak začnem...S priateľom som sa zoznámila pred piatimi mesiacmi (láska na prvý pohľad). Bol neskutočne milý, vtipný, proste super chalan. Začali sme sa spolu po nociach stretávať. Má vlastný byt takže sme väčšinou chodili k nemu na vínko a pozerali sme v objatí telku až do rána, poprípade sme sa prechádzali po dedine. Počase sme chodili aj k nám (bývam s maminou). Od Nového roka bývam uňho. A vlastne tu sa to všetko začína......stratila som všetky moje kamošky pretože ho neznášajú a práve preto som sa rozhodla zdôveriť sa vám tu.
Som zúfalá....odkedy bývam uňho neustále je na mobile, na notebooku mne sa vôbec nevenuje a ja neviem čo mám robiť :( stále hrá nejaké posraté hry a mne to už maximálne lezie na nervy....raz mi na to povedal iba toľko že si budem musieť zvyknúť..ale to nieje všetko...včera po nočnej o pol 5 ráno mu cinkla smska a on sa usmieval jak pripečený. Nezmohla som sa ani na slovíčko lebo ma to dosť zaskočilo...už ako mám stále nervy alebo necítim od neho tú lásku tak som sa cestou domou rozplakala..neplakala som veľa ale slzy mi vyšli. Keď sme vystúpili z autobusu v kuse mu cinkali smsky...zapálila som si a až potom si všimol že mi niečo je tak mi dal konečne po celom dni pusu. Ja viem možno toto celé vyznie blbo ale proste ja ho tak ľúbim jak koňa a už neviem čo mám robiť aby si ma všímal. Dnes sa chcem s ním o tom porozprávať ale strašne sa bojím čo mi na to odpovie alebo či nebude nahnevaný že si niečo domýšľam. Buď ma povzbuďte alebo kľudne mi napíšte váš názor čo by ste robili na mojom mieste. Ďakujem že som sa aspoň vám mohla zdôveriť.
Toto ber len ako lekciu ze takeho chlapa nechces. 5m zas nie je vela. Z toho polku casu si nespokojna. Moc rychlo si do toho investovala svoje srdce. Ale on nie je jediny chlap na svete. Nic hrozne sa nestalo jednoducho si sa zalubila do predstavy o laske viac ako on. Mas nejak smolu na chlapov alebo si zle vyberas tak by si mala byt chvilku sama pracovat na svojom sebavedomi ..
@daduska6199 moj drahy ma tiez furt mobil v ruke..leze mi to na nervy..a ked som mu to povedala ze je zavisly tak mi povedal ze sa mam starat do svojho mobilu..ale tak sme spolu 14rokov.

Nájdi si svoje záujmy Ty. Nečakaj že Ti vyplní čas a komplexy.