icon

Priateľ klame

6. júl 2023

Zatajil mi kde bol, našťastie žiadna žena v tom nie je .
Prečo ale rovno nepovedal že sa niekam chystá a musím sa to náhodne dozvedieť cez internet? Keď som sa aj pýtala či niekam ide alebo konkrétne sa chystá na tu aktivitu tak má vysmial že nie že ja som paranoidna a domyslam si zbytočne ..
Keď som mu volala nedvíhal neodpovedal až keď bol doma sa ozval strašne má to dostalo veď predsa dovera je o inom a som dosť tolerantná aby sa so mnou dalo baviť o všetkom
Niesom ani raketa čo by mu niečo zakazovala alebo takto len má to zarazilo …a neviem ako sa ho slušne spýtať aby som nevybuchla
Tak má napadlo keď klame v takých banalitách čo potom ostatné veci v živote

Strana
z2
cacianka
6. júl 2023

@cocolino234 ... a zase otočená téma, čítanie bez porozumenia, vypichnute úplne niečo iné ako sa autorka pýtala.
Ona o voze - príspevky o koze.
Áno, klamstvo a s takáto faloš, obrana v štýle útoku sa mi nepáči, a netrpela by som ju.
Ani obmedzovanie mojich bežných koníčkom a aktivít, ktoré nikoho nepohorsuju, nikomu neubližujú. Takže takýto partner by bol mimo môjho záujmu.
PS. Na začiatku môjho vzťahu s partnerom mám mini príhodu. Práve som kolenacky umývala podlahu v kúpeľni, spomenula som si že mám dohodnuté stretko s 2 kamoškami. Tak mu vravím, že zajtra prídem neskôr, ideme na Kofolu a pokecať na hlboké filozofické témy. A on začal že coooo, precooooo, čo sa mám čo túlať a fakt blbé reči. Tak som sa vyklonila z kúpeľky, handrou som mu pohrozila a spýtala sa či s ňou chce po hube hneď alebo až o chvíľu ,! Riadne dom mu vyhubovala, spravila prednášku, so záverom pokiaľ si nebudeme robiť zle navzájom, tak máme právo obaja na svoj voľný čas kde chceme, s kým chceme. Mal o pár týždňov ešte 2. mini pokus, stačilo sa spýtať či mám ísť pre špinavú handru....

ahhola
6. júl 2023

Od PS... som si spomenula na vtip,
co hovoril Dvorak v televariete 😃1985

Hovorí návštevník činžiaku domovnicke,
.... jeeee to je ale hezky klouček, kdopak je jeho otec?
.... Jooo pane, to já nevím...vite,... ja sem domovnice
.... a jednou sem takhle myla schody😂😂😂

Som čakala, ze aj u vás sa vyklube nejaka kúpeľňova 🐽🐷🐖

marca12
6. júl 2023

Preco by si nemohla robit,co sa ti zachce. Hadam ti len nezakazuje a poslusne ho pocuvas?

domkakvet
10. júl 2023

Tak mne by sa toto nepacilo a myslim si ze o teba nema realny zaujem

Strana
z2