icon

Priateľ ma nechce predstaviť svojej rodine

enni9
17. sep 2016

S priateľom máme 2 ročný vztah. Najprv pracoval na západnom Slovensku stále mi volal a pisal keď chodil domov tak sme na týždeň boli spolu asi po polroku si nasiel prácu v mojom meste na východnom Slovensku a takisto aj podnajom, kde sme počas týždňa spolu. Všetko je medzi nami v pohode. Pozná celú moju rodinu aj priatelov. Na vikendy zvykne chodiť domov kde má dielnu je to približne 150 km odomna nikdy ma tam však nechce zobrať a ani nepoznám jeho rodinu jeho priateľov nikoho. Stále mi povie ze by na mňa nemal cas keďže domov chodi len kvôli praci, vraj sa bojí že by som nechapala zvykom ich rodiny a vytvorila si na nho zlý nazor. Na druhej strane so mnou plánuje buducnost a snaží sa robiť všetko preto aby sme sa mali dobre čo aj vidim je to úžasný chlap. Často mi rozprava o svojej rodine aj o ich problemoch. Rodičia sú rozvedeni a mama žije so sestrou a dedom. Maju to tam dosť zložité a vravel mi že nechce aby sa jeho rodina rozpadla úplne preto im tam musí chodiť pomáhať. Dosť si berie na seba problémy ktoré spôsobil jeho otec. Zase keď je doma dedo ho komanduje robí mu naschvaly a vyvoláva hadky a je tam toho ešte oveľa viac. Stále keď príde za mnou sa mi potrebuje vyrozpravat čo sa zase doma stalo. Viem že priateľov ma len par. S jeho sestrou som si pár krát pisala a bola v pohode rozumela som si s nou no on ma aj tak nechce priviesť k sebe domov alebo aspoň zoznamit osobne so sestrou. Už som uvazovala ze navrhnem stretnutie jej sestre sama ale bojim sa ze to on zle zoberie. Dokonca jeho sestra zoznámila svojho priateľa s ich rodinou prednedavnom a prijali ho. Aj bývalú tam priviedol a bola donedávna dobra kamoška s jeho sestrou ale nakoniec sa na nho vykaslala. Nechcem na nho tlačiť ale dosť ma to trápi ze má nechce s nikym zoznamit som si istá zeby som mu tak dokázala byť väčšou oporou ak by som poznala jeho svet v ktorom vyrastal a dokazala by som ho viac pochopiť. Veľa krát sme sa o tom rozprávali dokonca aj hadali. Neviem ako sa ďalej pohnut poraďte

Strana
z3
catherinah
22. sep 2016

@enni9 Ahoj. Aj ste nejak pokročili za ten čas?
Mna to velmi zaujíma, lebo niečo podobné som zažila aj ja.

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
marion09
1. feb 2019

@svetluska82 a kto by nechcel?v dnešnej dobe.........

lucyminarik
14. feb 2020

Nemusí viesť dvojaký život, bola som s partnerom 3 roky, nezoznámila som ho s rodičmi, pretože ani ja som s nimi nemala dobrý vzťah a každá návšteva u nich bol len výsluch.

Strana
z3