Priateľ ma podvádza? Vzťahové problémy po dvoch rokoch
Sme spolu skoro dva roky, zoznamili sme sa ked nemal doslova nic a byval s rodinou.
Teraz Je stale do noci v praci, a vraj naschval aby somnou nemusel trvit cas a rozpravat sa. Je odmerany, chladny. Nudi sa ked je somnou, nechce vymyslat spolocne aktivity, nic ho nebavi.
Ked je doma, ani potiadne neuprace, musim vsetko pripominat. Neurobi ani zakladny nakup. O vsetko sa musim starat ja. Jedine co robi je hladanie si vyhovoriek, aky je dolezity v praci a ako ho tam uznavaju a jak dobre sa mu tam pracuje. Ja mu to neberiem, som rada ze nasiel “pracu snov” a ze sa mu dari. Ale volaju mu z prace aj v jeho osobnom volne, skryva druhy mobil co ma, je nervozny ked o tom nieco hovorim. Nahonou na ig som nasla videa z tej jeho slavnej prace, pretoze maju docela velku stranku a vela fanusikov a ja to followujem, tak som ho tam videla na videu ako sa vybavuje s pipkami, pritom mi vravi ako tam robi sam hlavne a riadi si to sam.. a dristy do vetra. Mozno dakto tomu uveri ale ja nie.
Nikdy som necakala ze to takto medzi nami dopadne. Je cudzinec a ja som mu pomohla sa sem dostat vdaka partnerskym vizam. A vsetko co sa vybavuje tak riesim ja. Chcodim do prace a vikendy mam klasika volne. Mam svoje hobby popritom este udrziavam domacnost v chode aby bolo vsetko okay. Snazim sa jak hlupa robit aktivity s nim aj doma aj mimo domova, kino, restauracia, kafe, priroda vylety, kamarati, uz nemam kapacitu.. On je odmerany a chladny, teraz sa velmi hadame mame velmi tazke obdobie… sama uz neviem co mam robit a preto len zijem zo dna na den a placem… On sa prestal zaujimat jak zacal s tou pracou pred par mesiacmi.. Je ako vymeneny.. ani na telefonaty a spravy nereaguje. Vraj na mna nema cas.
Veď vybavila si víza,tak už ťa nepotrebuje🤷
nemusia mu z prace volať v čase osobneho volna, to mu skor niektora z kolegýň volá, kto schovava telefon, podla mna je jasny a vola s nejakou inou babou, určite nebude hovory od riaditela davať pod vankuš..toto je taky red flag..ked si ho videla, že sa vybavuje s inymi..no je otazka času, ked prenesie kufre z jedneho bytu do druheho, ale to ta nemusi mrzieť, podla jeho chovania tiež zas niekoho využije..škoda reči
Proste Ta vyuzil na to, aby dostal viza a dostal sa do EU. Lebo im ide len o to, najst zenu, co ich sem dotiahne a nasledne ju kopnu do prdele a najdu si dalsiu. Lebo sa sem potreboval len dostat, neurobi doma nic, chodi do prace aby nemusel byt s tebou....halo.....posli ho nech ide tam, odkial prisiel. Ja taketo pripady poznam 2 a ani jeden nedopadol dobre.
Kks baby ale ake viza moze dostat ako "priatel"? Co je to za blbost? Nie len manzel?
No dosiahol to čo chcel… nič v zlom ale mne stačí už len to že “je cudzinec” a pomohla som mu “partnerskými vízami” …. Čo si si myslela. Podľa toho čo pises si ta viac schopnejšia, máš zrejme aj svoje bývanie kde sa on priživil, čiže pekne pobaliť veci , dať mu tašky s vecami pred dvere a vymeniť zámky. A keď ti bude písať a volať tak mu povedz ze nemáš na neho čas…
Treba sa zobudit a nasilu nerobit dospelemu chlapovi animatorku. Vas vztah on uz davno ukoncil, len kvoli vyhodam je akoze s Tebou.
partnerske viza znamena, ze ste sa uz teda aj zosobasili? Uff.. to budes mat trosku zlozitejsie asi sa s nim aj hned rozviest.
Toto by si mala precitat kazda, ktora uvazuje ze sa so svojim dovolenkovym uzasnym mohamedom zosobasi len aby ho dostala do nasej krajiny. Tento tu ma jedinu vyhodu, aspon pracuje, podobne typy ktorymi hlupe slovenky zaprasuju nasu krajinu sa len nechaju vydrziavat....takze bod pre neho. Ale nic to nemeni na fakte, ze je vychcany ako dierka v snehu.
Nie je Mohamed z Egypta ale Brit
Hned sa mi nezdalo ze by mohamed pracoval....nic v zlom, ale brit potreboval nutne ist pracovat na slovensko?

@sasa1310 Kontrolke sa asi vybili baterky, tak nefunguje 😀 Tiež mi táto veta prvá veta stačila.....