icon

Priateľ ma pri hádke udrel

3. sep 2021

Mali sme oslavu, priatel to prehnal s alkoholom a pri výmene nazorov ma napadol. Hodil na posteľ, kolenami mi pritlačil ruky a svojou dlaňou mi tlačil tvar tak, ze ma bolia licne svaly a nos. Vysmykla som sa mu a zamkla sa v izbe, vyvalil dvere.... Besnenie skončilo, ked som vzala mobil a robila som sa, ze vytacam policiu. Som z toho šokovaná, ušla som a od vtedy som sa mu neozvala. On nato volal mojmu bratovi, ze som ho ohrozovala nožom, co vobec nie je pravda... Bože zeny, co to su za muzi dnes?

Strana
z2
1aduliatko1
3. sep 2021

hlavne sa nevracaj a čo najdalej od takého debila

pannama1
3. sep 2021

to nie len dnes, to tak bolo aj predtym. len vtedy sa to nezvyklo nejak riesit. hlavne sa nanho prosim ta vykasli.

jeliz59
3. sep 2021

Vidíš sama ,že nieje normálny namiesto toho aby sa aspoň ospravedlnil si ešte na teba vymyslel nehoráznu lož....nie si naňho odkazana nemáš snim deti nie si na ňom závislá už sa ani neotoč za ním buď rada že si videla čo v skutočnosti je

kvetinka75
3. sep 2021

už by to bol ex priateľ

suge
3. sep 2021

Jedenkrát a dosť.

simca06022011
3. sep 2021

co by som robila, uz ked som usla do spalne by som volala policiu... ale inak dnes, v zivote by som sa k nemu nevratila a bol by to ex. ver ze ked je raz chlap agresivny takymto sposobom, nie je to len tak a nie je to jednorazovka... A este s tym klamstvom, uz sa trasie aby si ho nenahlasila a rychlo si robi akoze alibi, ze vlastne on sa len branil chudacik :D

pribinak
3. sep 2021

Stále je to priateľ? Toto si premysli. V mojom prípade by to bol už dávno ex
Treba ísť k lekárovi, zdokumentovať všetky zranenia

vikes
3. sep 2021

In vino veritas. Prejavil sa skutočný charakter človeka.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
klip0
3. sep 2021

Bratovi vysvetlí situáciu a s ním a ešte aspoň jedným jeho kamošom si choď po veci a viac sa s ním nestretni.

taskataska
3. sep 2021

k takemu pokladiku sa urcite treba vratit a spravit aspon dve deti, idealne tri...

aneta129
3. sep 2021

Aj tak sa k nemu vrátiš... Urobil to raz, urobí to aj druhýkrát aj tretíkrát...

sasa1310
3. sep 2021

@zahrajzlato 😀 tiež nechápem tejto téme, že akože načo o tom ešte písať :D

liljana
3. sep 2021

To nie, ze aki su dnes muzi, ale akeho "alfu" si si sama vybrala.

marcellka32
3. sep 2021

Ty si sa len robila, že vytacas políciu? Tak v tom prípade verím, že sa k nemu vrátiš

autor
3. sep 2021

@marcellka32 ja neznášam konflikty. Nemala som chuť na súd

tarra6
3. sep 2021

V každom prípade máš ešte šťastie, že to je priateľ a nie manžel, a že sa niekde v kúte nekrčili ešte 2-3 deti.

kikus7
3. sep 2021

Už sa k nemu ani nevracaj. Urobil to raz, urobí to znova. Radšej byť sama ako s takým.

Čo sú to za chlapi? Neviem. Ja stretávam len opak mňa - samých psychopatov, alkoholikov, egoistov, s nemanželskými deckami, ktorí sa ani nevedia o tie decká postarať, zadĺžených, k*****íkov.. A keď zrazu stretnem dobrého, milého, vzdelaného, tak mi povie, že nevie, čo chce a dobre mu je u maminky doma a že si s ňou rozumie najlepšie..

ninusa221
3. sep 2021

Tomu sa hovorí psychopat… ja som s takym vydržala 2 mesiace.. a vsetkym vravel ze on sa ma nikdy nedotkol.. a stale ma kontroloval a tvrdil že ho podvadzam popritom on spaval z byvalkou… ked som sa doma psychicky zrutila, rodicia to ukončili snim. Ale dalo mi to nieco ze nikdy takeho chlapa nechcem… takze utekaj

deti95060810
3. sep 2021

a takto nejako to bude u vás časom vyzerať...
Takže to len aby si vedela čo ťa bude čakať keď sa ku nemu vrátiš...😉
tel. číslo si vymaž, a neodpovedaj mu na žiadne maily, správy ....NIČ.

slecnalemonova
3. sep 2021

Prave preto, ze neznášaš konflikty si si nasla takeho debila. Moze ta mlátiť a aj tak vie, ze nespravis absolutne nic. Maximalne sa anonymne posťažujes na MK a vec vyriešená. Za dva mesiace ti “zlyhá” HAK a bude vymaľované.

dada125
3. sep 2021

Ak na teba vztiahol ruku, keď je len priateľ, si potom predstav, čo bude robiť, ak budeš jeho zákonitá... Preč od neho, inak ťa zničí

elizabet173
3. sep 2021

muži sú normálni, len ty si mala debila. Prečo si tú políciu nezavolala? A teda dúfam, že už je bývalý.

wetsel
3. sep 2021

Zbalila by som mu veci a nech ide kade ľahšie. S takýmto človekom by som v živote nežila, z toho nič dobré nevzíde ani do budúcna, čo počúvam aj v mojom okolí tak takéto násilnícke sklony sa vekom ešte zhoršujú.

moonlight1210
3. sep 2021

Ak tam mas veci, chod tam s bratom, zbal sa a uz mu nikdy nezdvihni telefon.
Povedz znamym svoju verziu, ak chces.
A ked bude klamat kade-tade naokolo, nechaj tak. Ono to za par dni vypachne a nikoho nebude zaujimat ta ista story dvakrat.

Nesnaz sa s tym bojovat, ani to vyvracat. Ono to vysumi.
Hlavne jemu sa uz nikdy neozvi. Ani kedy dosiel s prosikom.
Na takych ako on je to najlepsi liek. Cim viac s takym komunikujes, ty viac si mysli ako mu patris, a potom (napr. ked je opity) sa rozhodne, ze neposlusny majetok treba po prave riadne strestat za tu drzost. A nieco urobi tebe, vasmu majetku, zvieratam, alebo tvojej rodine. Jemu bude jedno, kde a ako sa vyvrsi.
Ak komunikovat, tak mat jednu vetu o tom, ze je to medzi vami skoncene a tu mu opakovat. Nedat sa nakriatnut na rozhovory.

martinka13
3. sep 2021

Vymazať z mobilu a života.

marsmykkok
3. sep 2021

Takýto sú najhorší, čo vyvádzajú pod vplyvom alkoholu... Lebo tam fakt nie je postup čo urobiť aby si situáciu ukľudnila ked sa správa nepríčetne. Ešte sa skôr dá ked je muž výbušný normálne v povahe a žena kľudnejšia že v určitom bode to zastavíš a prestaneš sa hádať a doriešite inokedy, ale na ožratého agresívneho nefunguje nič.

miskakyska
3. sep 2021

...a čo sú to za ženy,čo im to tolerujú🙄🤔?

lesana25
3. sep 2021

Akosi sa stále vyhýbaš odpovedi ma otázku, či si napriek tomu stále s ním.

simca06022011
3. sep 2021

Na aky súd si nemala chut?

Strana
z2