Priateľ ma pri hádke udrel
Mali sme oslavu, priatel to prehnal s alkoholom a pri výmene nazorov ma napadol. Hodil na posteľ, kolenami mi pritlačil ruky a svojou dlaňou mi tlačil tvar tak, ze ma bolia licne svaly a nos. Vysmykla som sa mu a zamkla sa v izbe, vyvalil dvere.... Besnenie skončilo, ked som vzala mobil a robila som sa, ze vytacam policiu. Som z toho šokovaná, ušla som a od vtedy som sa mu neozvala. On nato volal mojmu bratovi, ze som ho ohrozovala nožom, co vobec nie je pravda... Bože zeny, co to su za muzi dnes?
Odijst a čo najskôr, spravil to raz spraví to znova. Ale ak máš rada adrenalín a modriny tak nebudem radiť. Ja som od jedného takého odišla a ešte sa z neho vykľul stalker, klamár, podvodník. Hruza des.
@moonlight1210 zvieratám uz ublizil dvakrat, jedno v podnaoilom stave hodil o zem a zabil
A napriek tomu si bola ďalej s debilom, keď zabil zvieratko len tak, bravo 🤦♀️ čo nevieš, že charakter človeka najlepšie odhadneš keď vidíš ako sa správa k slabším? Asi si potrebovala aby prepleskol aj teba. Ďakuj Bohu, že nezabil aj teba
Dúfam, že s ním už nie si. Ak áno, tak sa už potom nesťažuj, nabudúce, platí?
No uplny anjel uz len vo vztahu k zvieratam 🙄 Vas vztah bol do incidentu v pohode? Nijak sa neprejavoval?
Môj priateľ vždy hovori ked chceš poznať človeka opi ho.Tu sa ukaže aký je v skutočnosti takže iba v sebe tu agresivitu potlačoval lebo nebol spušťač žiaden to znamena nebol opity a nebola hádka.Dúfam že raz a navždy s nim ukončiš a žiadne sladke rečičky ťa nepresvedčia že iba tak trošku zlyhal.Mala si ísť k lekárovi a ohľadom toho nožika tam musia byť otlačky prstov ak by to policia vyšetrovala takže nech si dá pohov.A veci si presťahuj zruš ho na sociálných sietach, zmeň si čislo, a odstraň ho úplne zo svojho života snád sa k nemu nechceš vrátiť.Aby ťa zabil alebo že by to bol otec tvojich deti neznič si život a deťom dopraj super otca a nie agresivneho debila.Dúfam že sa vrátiš len po veci a po láske už neni ani stopy s tvojej strany.Napiš potom ako si dopadla.Máš to veľmi jednoduche nemáš deti a ak máš kde ísť je to najviac čo si môžeš želať len nikdy sa s nim nestretni ani tajne.Lebo sa chytiš sama do pasce.My ti tu an MK poradime lenže rozhodnuť čo a ako dalej sa musíš sama aj ked to bude ťažke ale priklanam s ak názoru že u mňa by bol EX a na rozlučku by dostal poriadnu priučku aby sa viac nepribližil a zabudol na mňa.To by som postupovala tak ja lenže ty asi tak postupovať nebudeš.Máš svoj rozum.Ako sa hovori chlieb ti dám ale rozum nie.Nekomplikuj si život si mlada určite na teba čaka nejaký lepši chlap.Bola by si celý život týrana ako psychický tak fyzický a trpeli by aj deti.
Okamžite odid od neho. Držím palce!
A že zabil zvierata v opitosti no to mám dosť to čo za sviňu ked ubliži zvieratu to znamena ked zabil zviera v opitosti je jasné že ubliži aj tebe aj deťom.Preboha ťa prosím tvoji rodičia ťa vychovali pre takého magora.Odid kým je čas.Zabije ťa to mi ver a aj ostatným ženám a slečnám tu na MK.Ved je to čisty psychopat z narušenou osobnosťou to len po basách bude chodiť otázka času kedy ťa bud zabije alebo ubliži s trvalymi nasledkámi.A potom s apostara o teba kto.Ježišiii uteč kým je čas.Zaujima ma ako si s arozhodla či si nadobro odišla od psychický chorého človeka.
Musi to byt pre teba sok. Som na teba pysna, ze sa mu neozyvas a ze zvladas byt bez neho. Drzim ti palce. Ked si nasla silu od neho odist, verim, ze zvladnes i ostat bez neho. Si velmi silna, ked si uz tento prvy krok dokazala.
Trestné oznámenie!
No ja neviem teda, s mojim manželom sme spolu 13 rokov, z toho 5 manželia. Za celú dobu mi ani raz nepovedal škaredo (trubka,koza,krava alebo iné zviera), teda vôbec nie to vulgárne (pi... ku... ani napísať to neviem 😱)... nezvýši na mňa hlas a ani sa ma nikdy inak ako láskavo nedotkol... hádame sa občas,aj to je skôr výmena názorov a pokojne... ja naozaj nerozumiem prečo si toto ženy nechávajú robiť... utekaj daleko, chlapi sú aj normálni, len treba hľadať...
@dilino pisem ti sukromnu spravu
Ak sa k nemu vratis,davas mu suhlas na to aby sa to opakovalo. Raz a dost
Odísť, a to navždy, zmeniť číslo, zablokovať všade, aj na mailoch, nechodit nikam sama. Nabuduce ti rozbije hlavu o stenu. Potom ta odprosi a ty mu odpustís. Keď s ním ostanes tehotná, bude ta mlátiť tak, ze to decko z teba vykope. Ked náhodou aj nepotratis, dieta sa narodí choré, s defektami. Ak nahodou aj zdravé, tak ochorie psychicky, ako svedok domáceho násilia. Bude doživotne poznačené. Ty budes jedna troska, sama, skoncis bud zavreta na psychiatrii alebo budes lezat pravidelne zbita v skaredych slovenských nemocniciach. Alebo vlastne nebudeš, lebo o par rokov sa do tej nemocky ani nedostaneš, uz teraz tam nema kto pracovat.
@2helka20 boja sa samoty viac ako bitky
Nezabudni si s nim spravit dieta
Len dúfam, že si natoľko rozumná, že toto bolo posledný x čo si ho videla.Lebo toto bude u Vás doma bežne a nemá problém s alkoholom?opitý zabil zviera...opitý ublížil tebe ..len dakuj Bohu, že Ťa nezhodil niekde o stôl či ruky nepritlacil o krk.Je to chorý človek verím, že sa Ti oči otvorili.

…po takom útoku samozrejme od neho preč a nikdy sa nevrátiť.
Ale jedno ma zaujíma. Načo sa hádaš s opitým chlapom???