Priateľ má stále čas na dieťa
Dobrý deň, s priateľom sme spolu už 10 rokov, veľmi túžim po bábätku no keď otvorím tému dieťa priateľ má vždy tisíc výhovoriek. Keď sa ho opýtam priamo tak mi povie, že dieťa so mnou chce, ale keď sa chcem porozprávať, vždy mi povie, že on nevie, ešte máme čas (čakám už 4 roky) alebo úplne zmení tému. Viem, že ma ľúbi lebo mi to dá najavo, ale ja som už zúfalá, lebo veľmi chcem bábätko, čo mám robiť? Mimochodom on už má a dieťa z minulého vzťahu.
Daj ultimatum, ak sa do konca roka nepohne, odid. Bola som v podobnej situacii, ze uz mal 10r dieta. Par mesiacov pred druhym vyrocim som si tak pre seba povedala, ze ak to nezacne riesit, tak odidem, proste nebudem cakat. Uz pomaly rok vedel, ze chcem dieta. Spamatal sa za 5min12. Otehotnela som po cca pol roku. Maleho zboznuje. Necakaj. Bud alebo.
Je to tvoj pravy pan dokonaly? Milujes ho? Tak cakaj.
Inak ti hrozi, ze po rozchode s nim si narazis nejakeho chuja, hlavne ze by deti boli. A to ti musi byt jasne, ze v takej rodine ani ty ani tie deti stastni nebudete.
Este poviem pribeh mojej znamej. Ked sa zoznamila s muzom on uz mal dieta a ona mu hned zo zaciatku povedala ze ak ich vztah bude fungovat chce mat svadbu a deti do 27 rokov. On s tym nemal problemy. Po rokoch skveleho vztahu, ked mala 27 rokov boli stale iba frajeri a bez deti a tak mu s kludom a odhodlanim pripomenula davnu debatu. On sokovany sa jej pyta ci by naozaj odisla ak by povedal nie a ona ze veru odisla a tak sa zobrali a mali deti a klape im to.
Musis zmenit svoj postoj a pristup. Ked hovoris o tom ze chces dieta musi tvoj priatel jasne chapat z tvojho hlasu a postoja ze sa nenechas odpinkat, ze to myslis smrtelne vazne a ziadny odklad neakceptujes. Jasne ze je sanca ze to nezvladne a vztah ukonci ale aspon nebudes stracat cas.
@deniska2323 si mu dobra tam, kde ta ma teraz. Takto mu to vyhovuje. Bud sa zbadas alebo sa vzchop, alebo trp teda dalej pri nom.
Bola som na tom rovnako, po 9 rokoch sme sa vzali a po svadbe som zatuzila po dietati. Muz mi povedal ze on sa este na to neciti, ze neskor. Opytala som sa ho ze kedy neskor? Ked nam zacne tahat na 40? Povedala som mu, ze ak dieta nechce ze ho opustam aj ked ho lubim ale nebudem zit nestastna v manzelstve, ktore ma nenaplna. Velmi rychlo si to rozmysel a za cca tri mesiace som otehotnela. Mame dceru, ktoru miluje a nevymenil by ju za nic na svete. Ono ide totizto o to, ze chlapi vo vztahu spohodlneju. Maju urcite zvyky, ktore sa im nechcu menit a preto je pre nich tazke sa zacat prisposobovat niecomu novemu. Takze moja rada je, dat ultimatum.
@deniska2323 Spomenie si na výživné a má v tom jasno.
@deniska2323 On, podľa mňa, dieťa už nechce, len Ti to nepovie, lebo sa bojí, že by Ťa stratil...

@anita6666 Takmer bez kontaktu bolo to,ze sme si vymenili par sprav,ked mi zomrel krstny.Kontaktoval ma on s tym,ze si sypal popol na hlavu,schudol vtedy asi 10 kg,nemohol spavat.Celkovo to po tej dlhsej dobe slo postupne.