Priateľ ma zanedbáva
Ahojte.Chcela by som poznat Vas nazor ci ma este zmysel zit s muzom ktory o vas neprejavuje skoro ziadny zaujem.Odmieta sa so mou milovat,ziadne objatie ci bozk som od neho nedostala hadam pat mesiacov,mozno aj viac...Neviem ci je chyba vo mne,alebo ho uz nepritahujem.Je pravda,ze uz ani postavu nemam taku ako kedysi pred tehotenstvom a niekedy sa nestihnem poriadne ani upravit pri malom ci je to tym neviem,ale trapi ma to.Este stale ho lubim,vraj aj on mna ale nedokazuje to skoro ziadno.Chcela by som nas vztah zachranit uz len koli malemu ale neni som si ist ci aj na ukor toho ze ja ako zena budem uplne zanedbana,od muza ktoreho sice lubim ale ocividne si toho nevazi.Skuste mi poradit ako na neho,aby si ma viac vsimal a venoval sa mi uz konecne aj v posteli 🙂 Ja nemam kamaratky s ktorymi by som sa mohla o tomto poradit a porozpravat tak bude rada za kazdy nazor,dakujem.
souhlasim s pistolnicí, společný víkend bez malého, by mohl situaci obrátit....
@lila8686 ahoj moznoze uz neskoro, ale predsa....mala som ten isty problem....riesili sme to vyplakala som litre slz nepomahal krik vyhrazky rozvodom ani milencom a na koniec som sa to dozvedela!ma problemy s erekciou!dost ma to vzalo a prave teraz ked sa snazime o bejby... ☹ je to strasne ale my mavame sex vazne asi raz za mesiac za dva....neviem ako mu pomoct a ako sa nam podari teraz otehotniet

@lila8686 ja ho mám rada, ale zaľúbenie už po toľkých rokoch opadlo a lásku začneš chápať inak, než len lichôtky a pod. 🙂