icon

Priateľ mi hovorí, že som tučná

ale_na
6. jan 2017

Ahojte mam 171cm a cca 64-65kg mam 3r syna nevizeram ako slon ale priatel mi hovori ze mam celulitydu atd

Strana
z2
anjika42
6. jan 2017

Za pravopis ťa nekritizuje?

veonka
6. jan 2017

Akože asi ťa chce len vyhecovať, aby si na sebe trochu popracovala, lebo je mladý a rieši svoj imidž, tak aby si ho aj ty adekvátne reprezentovala. Tak čo si nenašiel nejakú anorexičku, keĎ je na kostnaté.

majka4848
6. jan 2017

A reaguješ nato ? Buď to ignoruj alebo si nájdi ty niečo čo ti na ňom vadí a otravuj ho s tým. Až kym ti sám nepovie aby si to stále nehovorila a ty mu povedz, že prestaneš len vtedy, keď prestane aj on s tým, že si tučná ;)

wolfgirl
6. jan 2017

Navrhni mu kúpu vákuovej pumpy, ono ho to prejde! http://www.najlacnejsisexshop.sk/vakuova-pumpa-...

kikikat
7. jan 2017

Nečítala som všetko ale ja som to mala podobné ešte predtým než som mala deti mi môj priateľ vravel že som tučná po prvom dieťati mi to vravel tiež po druhom som schudla asi 10 kíl potom som pribrala naspäť ďalších 8 čiže teraz mám viac než som mala pred prvým otehotnením a zrazu nie som tučná pre neho neviem čo sa stalo asi si už zvykol

dharmasanata
7. jan 2017

Bože tieto povrchné vzťahy...

tajka1986
7. jan 2017

@ale_na je to kon a posli ho do prdele. Co ine chces pocut??

lenockaaaaaa
7. jan 2017

Bože vase problemy mat. 😀 😀 😀 😀 😀 😀.

charlie1980
7. jan 2017

@ale_na Aaaaale, nic si z toho nerob. Aj ja som tucna a nic si z toho nerobim 💃

lenockaaaaaa
8. jan 2017

veru svoje miery tu radšej písať nebudem 😝😀😉

silaviat
8. jan 2017

co se skadliva to se rado miva - pocula si to uz? obaja ste este mladu nedozrety a neviete o skutocnych problemoch.. uzivajte si mladost a nestracaj cas na internete ..miesto toho si zajdi na prechadzku..do posilky alebo inak posiluj svoje telo.. lebo tazko ti tu dakto povie ako vyzeras ked inak vyzera 60 kg svalov a inak tuku...

jankalukasova
8. jan 2017

@ale_na tak povedz tomu, čo s ním máš to dieťa a chce aby ste k nemu šli bývať (ale len na týždeň!!! inak Ťa dá na súd) aby mu rozbil hubu. Podľa mňa to nebude problém.

biba2014
9. jan 2017

Tak mu povedz,ze ty sa sebe páčis,dobre sa cítiš,ze meniť na sebe nic nepotrebuješ,ze jeho máš rada tiez aj s jeho negatívami a nevyhadzujes mu ich na oči a ak ťa nevie milovať takú aká si tak by som mu zamávala lebo čo bude hovoriť keď sa ti prihodí niečo horšie a vaznejsie ako tá celulitída.

ivanka12311
10. jan 2017

@tanecnica82 suhlasim ja mam 77kg a tiez mi drahy nikdy nepovedal ze som tucna skareda alebo nieco podobne😉 zrejme je to vekom a vyzrelostou👍😇

ivanar95
10. jan 2017

Ak si s toho robí srandu tak to nie je vtipne, pozeraj akým tónom to vraví, či vážne. A nabudúce mu odkáž že buď ty si poroď dieťa a dávaj sa dokopy alebo si nájdem takého ktorý sa nebude pozerať cez kila

Ja mám 168 cm a 70 kg, žiadne dieťa a keď sa spígam priateľa či som tučna, tak povie že som akurát, aj za čo chytiť, že nemá rád šparatka. A to som pri ňom začínala pri 85 kg

Strana
z2