icon

Priateľ mi klame

25. aug 2023

Ahojte

tamta
25. aug 2023

Ahoj. To mi je úprimne ľúto.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. aug 2023

Ak by to bol len “priateľ” tak by som ho poslala niekam ale máme spolu dve dcérky a to nieje tak ľahké 😔

gramtlika
25. aug 2023

a co bolo prosim ta na tych fotkach?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
reanda
25. aug 2023

co by si mala robit? sklamana bud, je to normalne, ked ta oklame niekto, komu si verila.. ale ze si urazena a sa s nim nebavis, to ti velmi nepomoze.. ja by som trvala na tom, nech mi vysvetli, preco su to fotky fotene jeho telefonom, ked tvrdi, ze mu ich poslal kolega a kde teda bol, ked ti musel o tom klamat.. a uvidis, co dalej.. ked sa s nim nebudes bavit a jemu je to jedno, tak to moze skoncit tym, ze sa to zametie pod koberec a to teda nie je bohvieco..

autor
Autor odpoveď zmazal
sense
25. aug 2023

Myslím keby ti chce niečo tajiť tak ti nedovolí ísť len tak do telefónu. Takisto mohol chcieť ísť spať nakoniec ho niekto prehovoril a šiel von. Prečo to ale zatajuje viete len vy dvaja.
V podstate neviem akú radu čakáš, keďže veriť mu neveríš a opustiť ho neopustí, aj keď deti sú len alibizmus.

sissy27
25. aug 2023

Klamal ti - a čo ďalej? Stalo sa, už sa neodstane, teraz si musíš rozmyslieť, čo s touto informáciou budeš robiť. Odúvať sa a nekomunikovať ťa s ním nič nezmení.
Ak s ním chceš zostať, tak si toto vydiskutujte teraz a nikdy v živote to už nevyťahuj a ani nepoužívaj ako argument "ale vtedy si mi klamal". Dokážeš to? Vzťah bez dôvery nikdy fungovať nebude, takže ak ti to má naďalej strašiť v hlave, tak sa s ním rozíď už teraz, lebo zbytočne sa budeš po zvyšok života zožierať nervami a hrať sa na sherlocka holmesa vždy keď sa nesprávne nadýchne alebo príde o 10 min neskôr.
Ešte by bolo zaujímavé vedieť, prečo ti o takejto hlúposti musí klamať, možno sa trošku pozrieť na seba do zrkadla a porozmýšľať, či ho tak trochu nedusíš a proste radšej ti nepovedal, že ide von ako zas počúvať tvoje kecy a otázky...

simona20201309
25. aug 2023

Ty robíš scénu kvôli fotke z fontány? 😂 tak sa mu prosím nečuduj, že ti klame. Tak ak si taka hysterka bežné v živote, inú možnosť asi ani nemá. Pozná ta. Preto ta radšej oklamať ako počúvať scény prečo bol v noci v meste.

marca12
25. aug 2023

A nie je to tym,ze ta pozna a vie,ze keby povedal pravdu,tak spravis dramu?

autor
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
25. aug 2023

A je to naozaj len ten problém s fotkou, alebo máš aj iné podozrenie? Pretože mne by sní nenapadlo to rozoberať. Keby som si bola 100% istá svojim chlapom a nechá mi pokojne mobil v rukách a povie ze je to stiahnutá fotka, tak ďalej neriešim.
Prečo mu neveríš?

olimuc
25. aug 2023

A tvojho prispevku mam dojem, ze Ti vadi, ze chodi po vonku po urcitej hodine a ty sedis doma s detmi, aby nemusel diskutovat tak klamal. Uprimne … ma po 21.00 zhasnut svetlo a ist spat? Dohodnite sa na strazenie deti a chodte aj vy dvaja niekam. Alebo je okrem par fontan este nieco ine kvoli comu mu neveris

autor
25. aug 2023

@simona20201309 bol iný ako obvykle , nervózny skladal mi telefón pre blbosti

autor
25. aug 2023

@olimuc ide mi len o to že klame proste sa mi to hnusí keď mi niekto tak blízky dokáže klamať do oči

vanilkovazmrzka
25. aug 2023

Tak hadam by bolo horsie, keby tam msl fotky inej zeny, nemyslis?

autor
25. aug 2023

@vanilkovazmrzka mam to hodiť za hlavu len preto že sa to netýka žien? A aký muž by si fotil iné ženy a nechával to v mobile 😄

vanilkovazmrzka
25. aug 2023

Nehovorim, ze to mas hodit za hlavu, len mi pride ze robis dramu z niecoho, co mohla byt obycajna prechadzka, ani nemusel ist na pivo alebo party. Cim viac tlacis, tym menej je clovek schopny hovorit. Nevies, co sa dialo, co mu islo hlavou, co riesi. Len nanho hodis nejake obvinenie. A ked uz by tam mal fotky, ktore by ho kompromitovali, preco by uz nezmazal vsetko z toho vecera?

alex49
25. aug 2023

Ved sa mu možno len nedalo zaspať a išiel sa prejsť. Nechápem, prečo z toho robíš takú drámu. Zbytočne si to nafúkla. Mohli ste sa normálne porozprávať

pralinka25
25. aug 2023

@vanilkovazmrzka pretoze ho nenapadlo ze ho prezradi fotka fontany.
@alex49 keby sa mu nedalo zaspat nechova sa divne nesklada jej telefony atd. nieco ma za usami. to skratka vycitis.

vanilkovazmrzka
25. aug 2023

@pralinka25 a je milovnik fontan, preto si nechal v galerii fotku fontany, lebo ta nic neznamena, nie? 😅

autor
25. aug 2023

@pralinka25 presne tak , baby ja cítim že niečo nebolo v poriadku proste tento ženský inštinkt..

vanilkovazmrzka
25. aug 2023

Nieco urcite zatajuje, ale naozaj to nemusi byt nic dramaticke. Dobre, nieco ti je podozrive, aj to je opravnene, ale tym natlakom aj tak nic nedocielis. Davaj pozor, ako sa bude spravat a casom sa to ukaze, ak islo o nieco zavazne.

autor
25. aug 2023

@alex49 ja som ale neurobila žiadnu scénu len som sa s ním chcela pekne porozprávať a čakala som vysvetlenie . Bolo vidieť že bol nervózny s nevedel čo povedat

autor
25. aug 2023

@vanilkovazmrzka veď práve , ja sa teraz absolútne nedokážem tváriť na šťastnú priateľku a hrať že je všetko okej tak som radšej ticho. 🤦🏾‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
25. aug 2023

Chapem ta, ale nevies, co riesi v svojej hlave. Mozno ma bokovku, mozno ma problemy, mozno vaha o vztahu s tebou, mozno ho nebavi stale vypisovat spravy a hlasit sa z kazdeho miesta, kde sa vyskytne, mozno pacha trestne ciny a nechce, aby si do toho bola zapletena, mozno je chory, na drogach… kazdopadne, nemozes ocakavat, ze sa jeden clovek cely zivot bude spravat podla jednej sablonky, proste nieco sa udeje, reaguje v danej chvili inak.

Ja uplne rozumiem, ze mas podozrenie, len teraz jednoducho z neho nevytiahnes nic. Tak asi ti neostava ine, len byt ostrazita. Drzim palce, aby to bola len nejaka hlupost.

domkakvet
25. aug 2023

Tak podla mna za tym urcite nieco bude, ked to tajil.