icon

Priateľ mi nenapíše

6. apr 2023

Priateľ mi celý deň nenapíše. Neviem kedy ide z práce, kam ide, čo robí. Ozve sa mi aj večer, každú noc spíme spolu. Cez víkendy sme spolu tak pol dňa. Niekedy aj v týždni spolu sme a niekedy mi aj píše, ale písanie nemá rád a cítim, že to robí z povinnosti, keď už mi niečo napíše.
Už mi to začína vadiť. Myslím, že to nie je normálne aby som celý deň nepočula o ňom, až o 21 večer. 🙈
A to so mnou plánuje svadbu, rodinu. Ale ja už začínam mať toho dosť. Som ja zvláštna? Malo by mi toto stačiť? Je to v pohode? Celkovo on rozpráva malo, všetko z neho treba ťahať, častokrát sú to aj dôležité veci, čo mi nepovie, až kým sama na to neprídem. Nemám pocit, že tají niečo, len proste on sám od seba nepovažuje väčšinu veci za dôležitých alebo necíti potrebu ich so mnou zdieľať. Ja mu píšem cely deň, všetko čo zazijem, čo riešim. On len odpisuje na to. A keď mu nenapíšem, tak on proste nepíše. A aj keď sme spolu, on je proste ticho 🙈 Ja to už nezvládam.

Strana
z2
danica2711
7. apr 2023

z vás dvoch sa správa normálne on, nie ty. Načo preboha potrebuješ každú minútu vedieť, kde je a čo robí? A načo mu ty toľko vypisuješ - a ešte si aj myslíš, že mu to nejde na nervy? Mne by partner ako ty prišiel ako guľa na nohe...

januska12323
7. apr 2023

Ty nemáš inej roboty len vypisovať?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nelili1978
7. apr 2023

Kedysi neboli mobily a stretli sme sa až po práci večer.....

lopuch22
7. apr 2023

Sama si napísala,že to nezvladas.Ak je ti vo vzťahu nekomfortne z akéhokoľvek dôvodu a riešenie nie je,tak potom buď radšej sama.Este si dodala,že každý máte deti.Ja cez deň ak,sondujem deti,na muža nemám čas,no zavoláme si,nevypisujeme.Piseme si jedine ak máme voľno alebo je jeden z nás na nejakej oslave,akcií.Nechcete spolu bývať,ale každú noc je u teba-alebo ty unho?Ak to je podstatna info.Myslis si,že deti to nevidia?Ja by som sa pred deckami cítila ako .... keby môj "kamarát" chodil iba na noc.Ziadne výlety s deťmi,žiadne ihrisko,spoločne rande všetci?Dieťa nie je hlúpe pre to,lebo je iba dieťa.Pre dieťa je to zraňujúce pozorovať rodiča ako prevádzkuje nočný vzťah.Ked budú veľké,dospelé,neviem čo by som im ako rodič povedala čo to akože bolo za vzťah (bolo,lebo toto nemá budúcnosť) a decká ti budú robiť to isté,veď vyrastú v tom,že to je normálne iba spávať spolu

retatka
7. apr 2023

Hľadaj extroverta ten ti bude vyvolávať,písať /aj keď oni skôr rozprávajú / aj x-krat za deň .Človek ktorý nemá v povahe kecať ,nikdy nebude a vekom to bude len horšie .Ak ti to vadi ,hľadaj komunikatívneho človeka .Uprimne mne by tiež vadil taký chlap ktorý je väčšinou ticho a všetko z neho treba ťahať ako z chlpatej deky .No písať tiež nemám moc za potreby ,je to neosobné ale telefonovať .Preto som vždy mala komunikatívnych extrovertov.

autor
7. apr 2023

@retatka ja sa obávam že ja som introvert, že či by to spolu ladilo, ale podľa testov osobnosti by sa práve mali dávať dokopy intro a extro.

autor
7. apr 2023

@lopuch22 deti neboli s nami ešte ani jednu noc čo sme spali spolu. Deti boli s nami na vyletoch, mimo toho deti neboli do toho tahane.

viestta
7. apr 2023

Ked si inrovert a mas tolku potrebu vypisovat, citat? Nejak mi to nesedi.

autor
7. apr 2023

@viestta áno introvert môže si chciet práve veľa vypisovať. Ale to je to jedno.

mircalla
7. apr 2023

Ale ved vidis, ze nema...Ja si neviem predstavit, ze som v praci a toto mi chodi. Rodina ma kontaktuje pocas prac. dna ozaj len ak je to daco surne

lopuch22
7. apr 2023

Tak deti neboli do toho ťahané,ale plánuje s tebou rodinu a svadbu? Prepáč,mne to príde opísané ako zvláštny vzťah, nevzťah. Mali by ste teda spolu fungovať všetci,jeho deti,tvoje deti. Najprv napíšeš,že chodí na noc,potom,že chodíte s deťmi na výlety. A deti nie sú do toho ťahané. Ak chodia na výlety,tak asi už sú.

victory7897
7. apr 2023

Píšeš že spite spolu každú noc , a teraz že deti neboli s Vami ani jednu noc čo ste spali spolu..
Kde ich odkladaš na noc ? Celé čudne

autor
7. apr 2023

@victory7897 k otcovi

torrente
7. apr 2023

Kamoša mám takého že radšej volá ako píše. On aj na to upozorňuje ludí že ho nebaví písať ale radšej zavolá.

Strana
z2