Priateľ mi tajil kamarátku

klaudikkkkkkka
15. jún 2021

Ahojte, takže môj problém spočíva v tom že priateľ s ktorým som 4,5 roka (bývame spolu) má kamarátku ktorú donedávna tajil ja som na to náhodne prišla keď som videla v jeho mobile správy od nej lebo som akurát išla pozrieť čas na jeho mobile. Vec sa má tak že mne sa nepáči že sa ani raz o nej nezmienil, že sa stretáva s ňou píšu si... Ale ja som sa s ňou už stretla zoznámil nás nakoniec sa mi zdalo že budeme nakoniec "partia,, ale ja som nemyslela že oni dvaja sa budú stretávať aj naďalej a to skoro každý deň ona ho zavolá na cigu včera ju učil jazdiť na aute. Pointa toho je že sa mi nepáči že sa tak často stretávajú a píšu keby raz za čas neriešim ale toto proste neviem prekusnut. Myslite že žiarlim bezdôvodne?

h2
15. jún 2021

@klaudikkkkkkka Nemyslím si, že žiarliš bezdôvodne. Ja som veľmi tolerantná a tiež mám mužských kamarátov. Ale nestretávame sa každý deň, ani každý týždeň, dokonca ani každý mesiac. Aby bol môj partner v každodennom kontakte s inou ženou, ak to nie je napríklad v práci, tak to teda nie!

sari24
15. jún 2021

@klaudikkkkkkka uz len to že ju tajil, prečo vlastne? Ak mám kamaráta o ktorom viem že je kamoš tak nemám dôvod to tajit. Po ďalšie stretávanie sa každý deň je príliš, čo potom robíte spolu vy ak s ňou je denne? A kedy má na ňu čas ak píšeš že spolu bývate, to sa stretávajú spolu po praci?
Vadilo by mi to a jasne by som mu predostrela aj svoj pocit, určite to v sebe nedus.

kkovacovak
15. jún 2021

@klaudikkkkkkka toto je asi už moc. Priateľ má tiež najlepšiu kamarátku ale netrávi s ňou toľko času. Keď je náhodou bezo mňa v meste kde ona býva tak sa stretnú ale ja o tom viem a dokonca pošlú fotku keďže ma s ňou zoznámil a poznám ju tiež. Vypisujú si ale častokrát mi o tom sám hovorí. Ona má priateľa a poznajú sa už naozaj dlho. Toto mi príde zvláštne hlavne keď ti ju zatajoval. Je možnosť že sa bal tvojej reakcie ale asi nie je normálne aby muž trávil skoro viac času s inou ženou. Možno to nič neznamená a naozaj ju berie ako kamaráta. Musíte sa ale o tom vy porozprávať a treba mu vyjadriť aký máš k tomu postoj. Neveim aký je váš vzťah mimo toho. Možno si to neuvedomuje a možno je za tým niečo iné. To my tu ale asi nevyriešime

h2
15. jún 2021

Ináč, ešte som zabudla, že by mi tiež vadilo, keby môj muž takto trávil každý jeden deň s kamarátom - mužom. Denne je proste príliš.

hviera81
15. jún 2021

bola kamaratkou aj pred tebou? ci to nejak nedavno vzniklo?

0kristina0
15. jún 2021

Nech si vyberie, kamaratka alebo ty

anita6666
15. jún 2021

@0kristina0 vyberie si kamarátku

madeline1
15. jún 2021

@klaudikkkkkkka nemali by spolu chodit, ked chodi s tebou...a partia? ved uz nemate 15.

madeline1
15. jún 2021

@hviera81 to je jedno, ci bola aj predtym alebo potom...zije s autorkou prispevku, nemal by mat zaujmy tohoto druhu aj inde...a reci o kamaratstve a partii su detinske...ked clovek robi a ma vztah, musi mat silne zaujmy, aby si nachadzal kazdodenny cas aj na kamaratku. Take kamaratstva nie su kamaratstva.

monka105
15. jún 2021

Tajil ti ju. Prečo? Aký mal na to vlastne dôvod, keď je to len kamarátka? A ďalšia vec. Stretáva sa s ňou každý deň? Ani slobodný človek sa nestretáva so svojimi kamarátmi každý deň. Tu rozhodne niečo nesedí. Mne to príde tak, ako keby bol do nej zaľúbený, ona mu možno jeho city ani neopätováva, ale tebe to tají práve preto, že vie, že je to zlé. Ale to je samozrejme iba môj názor na to, čo si napísala, denno denne s vami nie som, do vášho vzťahu nevidím.

vilma7
16. jún 2021

Tiež mi nepríde "nevinné" stretávanie sa denne na tajnáša s nejakou kamarátkou už roky a ťahala by som z neho dôvod. A určite by to naštrbilo svojim spôsobom moju dôveru. A teda dosť. Takže ti vlastne roky asi aj klame, kde a s kým bol... keďže si to zistila takýmto spôsobom.

hviera81
16. jún 2021

@madeline1 na jednej strane hej, na druhej strane, su typy ludi, ktori proste potrebuju spolocnost. nedokazu byt chvilu sami, neviem ci je taky aj tento chlap.
ja mam kamosku, ktora potrebuje mat stale s niekym kontakt, furt je u nich niekto, ma milion kamaratov, stretava sa s nimi (popri manzelovi a 2 detoch), sice to nie je stale ta ista osoba, ale proste, ona je taky spolocensky typ v tomto