Priateľ mi veľmi hrubo nadáva
Ahojte, zaujíma ma váš názor na nadávky bo vzťahu.
Partner mi veľmi hrubo nadáva, v zmysle že som debilka pi*a, psychopatka, chorá na hlavu a posledne aj chudera.
Dlhodobo mu to tolerujem, nakoľko mám niečo ako úzkosti, respektíve nie priamo fyzické prejavy, ale proste po niektorých udalostiach som ostala dosť taká uzavretá a bojím sa trošku chodiť medzi ľudí a on občas po mne chce veci, ktoré sú úplne normálne, ale mám s nimi problém a kvôli tomu mám aj problém ho rešpektovať a urobiť niekedy niečo čo po mne chce, lebo je aj mojím šéfom v práci. Má to so mnou veľmi ťažké a preto som úplne chápala, že mi nadáva. Ospravedlňovala som mu to, nakoľko sa bojím, že niekto iný by dávno nado mnou zlomil palicu a našiel si radšej niekoho "normálneho". Avšak aj dnes som mala s niečím problém urobiť, lebo opäť to chcelo sa premôcť a nemal trpezlivosť a strašne mi začal nadávať, že som chudera a debilka a chorá na hlavu. Veľmi ma to bolí a rozmýšľam, že by som ten vzťah ukončila.
Veru rychlo prec od neho...takymto len petardy do zadku a zapalovac mat v ruke....
@trisha72knr Ty si chorobne žiarlivá?
@trisha72knr tak, partnera/šéfa komentovať nebudem, to vieš sama.
Ja akurát k tomu, že máš úzkosť z toho že myslíš, že máš úzkosť.
Človek, bez problémov takéto myšlienky nemá. Sa aj liečiš? Či dúfaš, že bude lepšie samo od seba?
Ja len, že by ti mohlo byť lepšie, keby si vyhľadala pomoc.
@trisha72knr už názov príspevku je oxymoron
:( Treba si hned nieco pri tomto ozrejmit. Toto nie je laska. Nemyslim ze ta lubi ked sa k tebe takto chova. Este ty zhrosuje tvoju psychiku. Zlato zacni po troske, Skus najst terapeuta. Potom pohladaj pracu a nakoniec byvanie. Urob to predtym ako sa by ti nebodaj urobil dieta kedze to bude este horsie. Zelam vela sily a drzim palce aby si sa s toho cim najrychlejsie zo vztahu dostala. Myslim si ze si slaba ...si na omyle. Si silnejsia ako si myslis..
@trisha72knr jak myslíš! Ale same ti to neprejde

@trisha72knr Nečudujem sa ti, že máš psychické problémy, mala by si si začať vážiť samu seba, nájsť v sebe kúsok hrdosti, zbaliť si veci a okamžite sa vysťahovať, .... Každý deň strávený s takýmto ch*jom, je stratený.... Nechápem dievča načo ti je takýto chlap... A nie, vôbec nie je normálne ako ti nadáva a ako sa ku tebe správa, držím ti palce 😊🍀🍀