Priateľ mi vyčíta, že som falošná a neprirodzená
Priatel mi vycita ze som falosna a neprirodzena. No neviem ako to zmenit ani co to v jeho ponimani znamena.
ach taketo kecy.. najdi si normalneho co nema v hlave vymetene, ze zle na neho pozeras :DDD a on ti vidi v ociach nieco.. jasne.. akurat tak seba a svoje "traumy".
Zeby si mala zmenit priatela?
Mozno ma negativne skusenosti z minulosti, preto ta podozrieva. Nie ty by si sa mala zmenit, ale on. S nedoverou mu nikdy ziadny vztah dlho nevydrzi.
Fakt ho lubim a vzdy sa snazim robit maximum, ale zial…. vzdy mu je malo.
Povedal mi veci typu, ze aj jeho kamarati (taki, ktorych ani osobne nepoznam) povedali, ze som uplne neprirodzena a taketo hluposti.
Mna to velmi ranilo, a citim ze moje city voci nemu ochladli.
tak si to precitaj po sebe a porozmyslaj. Bud je to zakomplexovany clovek, ktory ta prost epotrebuje zhadzovat, manipulator, alebo este dokonca ta vobec nemiluje a vyuziva ta. Ty mu skaces okolo rituse, robis si "maximum" a zial.. jemu je malo. Cize to dievca otoc. Nech robi to maximum on pre teba, ak nie dovi.. chlapov je na svete az az..
Zo stylu pisania usudzujem ze mate asi tak 20 rokov..
Treba dozriet a najst si normalneho chlapa
Nikdy nerob pre chlapa maximum, ked on pre teba nerobi ani minimum
@judit47 to si naozaj myslis, ze sa to da vyriesit takto jednoducho ? Ze niekoho jednoducho upozornis na nieco, co ty nepovazujes za prijatelne a on sa " napravi"?
Takto to nefunguje.
Jedinym riesenim takejto nekompatibility partnerov, ak to nechcu prijat Ako "balik" a akceptovat, ze k partnerovi patri, je rozchod..
A upozornovat na hocico , co mne nevyhovuje, inych ludi je primitivne...
Autorka - naozaj potrebujes vo svojom zivote takehoto tupca, ktory ti nakecava tieto nezmysly? Vsetku tu kritiku?
Ved maj trochu sebauctu a nezahadzuj sa s niekym, kto si mysli, ze pre neho nie si dost dobra.
@beronsche ja neviem mne to doteraz fungovalo vzdy.
,,vadi mi ked ukladas tu kefku vedla stojanu,mohol by si ju davat do stojanu?,, …ano budem… samozrejme mohol by povedat: nie to je tvoj problem a nauc sa s tym zit alebo rozchod…
Ale tomu ja hovorim kompromis a najdenie si spolocnej cesty, nehovorim ze clovek sa ma pre partnera uplne zmenit(povahovo,nazorovo apod)ale tu sme zase pri tom co som ochotna pre druheho spravit a kde si postavim hlavu: a just budem tu kefku tam davat lebo je to tvoj problem a mozes sa aj na hlavu postavit🙂

zneisťuje ťa, možno je tá úprimná láska len z tvojej strany