icon

Priateľ minie peniaze na cigarety, nemáme čo jesť

13. dec 2023

Idem sa tu asi len vyrozprávať alebo skôr poradiť lebo už ma to naozaj nebaví…moj priateľ fajčí..veď okej ja to akceptujem..ale nepríde mi normálne vždy na konci mesiaca už nemáme poriadne z čoho kúpiť jedlo ja som si ani tu kozmetiku nekúpila a odoprajem si veľa iných veci, aby sme mali čo jesť, a on si každý deň kupuje krabičku cigariet, a potom vyplakáva, že nemáme peniaze..povedala som mu, že nech to aspoň obmedzí, že napr každý druhý tretí deň nech si kúpi..povedal mi, že na cigarety musí mať vždy € a nemám sa do toho starať..asi sa nesnaží dačo urobiť..povedala som mu, že ja som si odoprená už 3 mesiac kozmetiku a on mi povedal, že však no a čo nemám na tom míňať peniaze, že to nepotrebujem …ale som žena a tiež potrebujem daku kozmetiku a nestojí majlant peňazí..som mu povedala, že za tie € čo minie na benzinke by mal aj kávu s hotdogom..nasrata som a zúfalá zároveň

Strana
z3
minenkak
13. dec 2023

Tak mu nedávaj na nič peniaze,veď ty si blbá keď mu dotujes cigarety,tu sú hádky úplne nepodstatné keď mu dávaš peniaze dobrovoľne

daniela1911
13. dec 2023

@jaskolka v Kauflande na SR majú napr. Čoko kalciovy sirup, šalviovy sprej do krku, možno aj iné…

daniela1911
13. dec 2023

Autorka, tak prečo si nahnevaná, že míňa tvoje peniaze? Píšeš, že načo by ti bol taký chlap v Nemecku, že to okašleš radšej tie peniaze. No tak máš, čo chceš.
Za rok tu napíšeš, ako nemáš peniaze na mlieko pre dieťa.

kikushaa
13. dec 2023

Vobec by som mu dobrovolne nedotovala jeho nicenie zdravia, ale ze vobec. Ked spolu byvate ubytko strava na polovicu a s ostatnym nech si kazdy hospodari ako uzna za vhodne 🤷‍♀️

2006_1211
13. dec 2023

Tie peniaze co on minie na cigarety tak takú istú sumu si zober ty a kupuj len sebe jedlo z toho a povec mu ze sa môže najesť z cigariet ze ty si si zobrala tak isto peňazí na jedlo ako ma on na cigarety a ze keď chce jest tak nech nefajčí

fauko
Odpoveď bola odstránená
negymama
15. dec 2023

@fauko ja viem, viem ze vo velkej casti statov su lieky v obchodoch, u nas to je este dost v malej ponuke.

fauko
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
15. dec 2023

na čo ti je taký chlap? Chceš takto prežiť celý život?

negymama
15. dec 2023

@fauko hej 🙄palenkovi, cigaretovi...ale my sme chudobni, nemame na tabor pre deti...

tamitamitami
15. dec 2023

Choď od neho čím skôr preč... má dlhy, peniaze ktoré nemá míňa na cigarety, ty ťaháš domácnosť. Riešiť túto situáciu nechce. Ako by ste fungovali keby si dlhodobo PN alebo na rodičovskej? No nijak alebo teda veľmi zle.

Strana
z3