icon

Priateľ navrhuje samostatné bývanie v dvoch bytoch

klaruska898
20. jún 2024

Dobrý deň ženy potrebujem sa vyrozprávať a zároveň si vypočuť váš názor....mám priateľa sme spolu 2 roky býva somnou ,mám chlapčeka s predošlého vzťahu,no on si našiel byt a dnes sme sa bavili ako to ideme riešiť s bývaním keď si našiel väčší, narovinu som mu povedala že mám strach ísť sním bývať keďže pár krát sme už boli od seba a kam pôjdem potom s malým ak odíde? Tak navrhol nech máme každý svoj byt,neviem čo si mám o tom myslieť to každý budeme bývať inde a budeme platiť 2byty? Nechce somnou buducnost ? Vôbec ma neupokojil ničím ako typu že neboj neopustim ťa....

a_andrejka4
20. jún 2024

Vy nie že nemate byty, vy nemate ani normalny vztah a spolocne plany do buducna...

svetlonos
20. jún 2024

To znie ako kamos s výhodami.

ovaaa
21. jún 2024

Len ty pekne zostaň vo svojom.Nemáš v ňom dôveru, žiila si s ním 2r a ešte rozmýšľaš s ním o nejakej budúcnosti? Vy ste sa vopred ani spolu nedohodli ako partneri, že si on vezme byť do prenájmu, on si ho proste vzal. Kontrolku len tak pre nič nemáš..

monikkatt
21. jún 2024

@klaruska898 prosim ta vykasli sa na neho, s takymto chces buducnost? Mas uz syna tak rozmyslaj aj kvoli nemu...

sashabb
21. jún 2024

@klaruska898 mňa by zaujímalo aký ti predostrel dôvod prečo si hľadal byt? doteraz býval u teba?

ahhola
21. jún 2024

On zije v tvojom byte a chce svoj? Nevidim problem. Bolo by lepsie, keby robil len na to, aby vsetko rozflakal a nemyslel na zadne kolieska? Mate 1500 moznosti, ako to poriesit. Ostane to ako to je, jemu pribudne byt, ktory bude prenajimat. Mozte ist do jeho vacsieho, tvoj prenajat.... Atd. Vas 2 nic nespaja, mas dieta s inym,spolu nemate ziadne. Preco by ste mali mat byt spolu? Tolko k bytovej otazke, ina vec je vas vztah. Ked sa rafnete, chalan lahsie zdvihne kufre a mozno tak nejak citis, ze je s tebou nejak provizorne a tahas za kratsi koniec. 🌀

dariaaa
21. jún 2024

@klaruska898 byt si nechaj.Vymen chlapa.Chuda dieťa ked matka sa drzi vztahu,o ktorom sama vie,ze nema buducnost

klaruska898
autor
21. jún 2024

@sashabb čakali sme bábätko ale stratili sme ho, a ja mám malý byt tak našiel väčší, ale už mi príde že špekuluje,on býval v RD u rodičov a majú fakt veľký dom takže tam mohol kľudne ostať,keď vlastne nevidí to na spoločné bývanie každý si bude bývať vo svojom prenájme? Načo bude jemu samému veľký byt? A kedy tam bude keď celý deň je v robote a večer somnou? Čo ak niekoho má? Alebo čaká kým príde niekto lepší....dokonca si ma odstránil keď prvý krát odišiel zo soc.sieti...a doteraz mi nepotvrdil žiadosť a keď sa opýtam prečo uvedie dôvod že ma potvrdí keď on bude chcieť....telefón má nonstop u seba nikdy neukáže skym píše nič to je jeho čierna skrinka...aj sprchovať sa sním ide....som tak naivne zaľúbená že to nevidím? A najhoršie je že si nevie priznať chybu vždy to pekne otočí proti mne aby som bola najhoršia a aby on nebol ten zlý.. ľúbim ho ale začínam byť v neistote a nešťastná 😞😞😞

dariaaa
21. jún 2024

@klaruska898 no ako citam,ty si mala zalozit inu tému. Priatel ma podvadza ...🤷‍♀️

klaruska898
autor
21. jún 2024

@dariaaa včera som sa ho opýtala že ským nonstop vola keď sa mu neviem dovolať jeho odpoveď bola že robota ma toho veľa teraz a že som domýšľavá a že tá domýšlavosť môže mať následky...ale keď mu ja nedvihnem hneď som zlá ja...

erikab82
21. jún 2024

@klaruska898 jedno dieťa už máš a staráš sa on sama a opäť si otehotnela s absolútne neperspektívnym chlapom. Tento už dávno tvojim priateľom byť nemal. Keď už raz si matka, tak by s sii mala partnera vyberať rozumnejšie.

dariaaa
21. jún 2024

@klaruska898 vies,ono kazdy dokaze v hlave vytvorit vela,scenarov a tymi sa krmi,kym ho to nezozerie.Ty máš ale vela signálov. Preco sa s tebou neporozpraval o tom,že budete spolu byvat,ale vo vacsom?Chápem ze zit v jednej izbe s dietatom,ktoré nie je jeho,nie je med lízať. Ale ma on s tým malým vôbec vztah?Chodit s telefónom do kupelne?Na zachod...ok.Ale do kupelne?Už to urobil,hádame sa,nerobíte spolocne rozhodnutia...to je o com vztah.Prave to,že vie,že si veľmi zaľúbená do neho,ho drží pri tebe,ale ma otvorene zadné dvierka.Mala by si chytiť hrdosť do rúk a hľadať lepšie pre teba i dieta

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
klaruska898
autor
21. jún 2024

@jozko_z_lesa povedal Jožko z lesa 😁

ktochytavzite
21. jún 2024

@klaruska898 máš syna prvoradé je teda tvoje bývanie Q tvoj syn a tvoj syn je na 1 mieste čože jemu musíš zabezpečiť vhodný domov.tak sa riad podľa toho.Nieze sa rozidete a ty nebudeš mať kde bývať a ja na tvojom.mieste by som sa na takého priateľa naviazaná,nezdá sa byť prínosom pre teba a tvoje dieťa a vyzerá to ze ani s tebou neráta TY ale sasustred na dieťa a vzťahy si rieš potom hlavne si nehľadaj takýchto požiarnych.

danica2711
21. jún 2024

čím viac napíšeš, tým je jasnejšie, že byt nie je váš najväčší problém. Pošli ho kadeľahšie, toto nie je perspektívny partner

mantilka
21. jún 2024

Už ta jeho povaha nie je v poriadku, radšej ostať sama a hľadat si niekoho iného. Evidentne máte problémy. S tebou je, lebo mu ten vzťah nevyšiel...nie preto že mu chýbaš. K tomu nemá dobrú povahu. Nehovoriac, že s takou povahou neverím, že vychádza s tvojim synom.

mantilka
21. jún 2024

No jasné že potrebuje byt pre mílenku...doma by mu to netolerovali. Žiaľ podvádza ťa, mobil, telefonáty, nie si na sieti, našiel si byt... A ty si zamilovaná? Ty si zamilovaná do predstavy istoty, určite nie do neho.... Toto nie je láska a ver, že si zaslúžis veľa lásky a že tá láska len na teba čaká...stačí sa rozísť a dať príležitosť. Nabudúce deti robiť až po svadbe! Lebo rutis sa do katastrofy.

sofia1979
21. jún 2024

@klaruska898 takého nestáleho chlapa chceš pre seba a svojho syna?

ahhola
21. jún 2024

@klaruska898 11.25.
Vyvod tie nasledky ty a hned. Myslim, ze mentalne je na odchode, len nevie zasadit poslednu ranu. Skusal to z bytom, uz ta nalomil, este nejake baranidlo, s ktorym ta dodela😅uz z opisu to vyzera zle, hlavu hore a Znova a lepsie. 😅

klaruska898
autor
21. jún 2024

@ahhola asi máte pravdu som naivná

dariaaa
21. jún 2024

@klaruska898 je vela pripadov,ked zena ostane s dietatom sama.A už len pre pocit bezpecia hlavne kvoli dietatu,sa zamiluje do akehokolvek hulvata.A tym,ze jej nevysiel prvy vztah,uveri tomu druhemu.Kolko ma rokov tento teraz?Aky je medzi vami rozdiel?Lebo na vyblaznenie si este nevyzreti, nevybureni chlapi radi najdu zenu,ktora sa postará, pride domov,ma vsetko pod nosom.On do toho da ale malo.Lebo vidina buducnosti je niekto iny.Pane boze odpust mi,nechcem strasit,to je len priklad,ktory sa ale podoba tomu tvojmu.Skus si s nim sadnut.Vazne sa porozpravajte.Netlac na pilu,ale povedz,že si sklamana,ze nasiel byt bez toho,aby sa s tebou porozpraval,dohodol.Ze máš pocit,že ak robi plany bez teba,nechces v tom pokracovat.Skus sa povyhrazat.Podla vsetkeho,ked uz ma byt,velmi bojovat nebude.Potom nestoji zato stracat cas

sashabb
21. jún 2024

Hlavne s ním ostaň (znovu) tehotná.

vsetkounas
21. jún 2024

@klaruska898 zamýsli sa že by toto napísal niekto iný ,čo by si poradila ? Ja iba jedno uz by to bol bývali priateľ .Nevážis si samu seba veď máš syna ,prečo sa snim dávaš dokopy keď ste sa už raz rozišli .On s tebou nepočíta ,keď ty tak povedal. Chlap ktorý by chcel spoločnú budúcnosť by ty nepovedal že každý vo svojom .Dôjde k tebe vytriast vajcia najesť sa a zas si pôjde po svojom ? Načo ty je niekto taký do budúcna . Koľko ste spolu keď ste uvažovali o spoločnom bývaní asik to nebolo reálne ? A prečo ste išli od seba ? Kto naštrbil dôveru ? Začni hľadať sebe a synovi niečo lepšie a najlepšie keď sa najprv naučíš ľúbiť seba a potom budeš hľadať 😉 Vieš ako sa vraví dvakrát do tej istej rieky nestupis .

kitycat
21. jún 2024

Okay, takze ty s dietom od muza A si si zamiesía s muzom B dieta. Bohuzial to nevyslo.
Kolkokrat ste sa s muzom B pred potratom a po nom zisli a rozisli je uplne irelevantne.
Ty sa ho drzis nie z lasky, ale aby si nebola sama. Boze chran mat respekt k tomu prvemu dietatu, len nech si o mna opiera bicykel aj blbec

Vypocitavos nim si ale sokuje ta, ze sa odstahuje od rodicov. Skonci to, ale to asi sama nezvladnes. Ci si financujes vsetko sama a si za vodou aj ked v najme?

vcela335
22. jún 2024

Keď raz odišiel,odíde aj nabudúce. Treba si to uvedomiť co najskôr. A určite ostať v byte. Potom už len budeš s nim, lebo nebudeš mať kde ísť.

sense
22. jún 2024

@klaruska898 tento chlap. Nie je vhodným partnerom do budúcna a dva byty sú vo vašom prípade najmenší problém... Mysli na prvé dieťa a venuj sa jemu namiesto chlapovi ktorý ťa má v paži

klaruska898
autor
22. jún 2024

@kitycat ja pracujem finančné sa nebojím že to nezvládnem,ale ja ho mam naozaj rada 😔 som asi naivná že to vyjde,ale som zato že netreba hneď všetko vzdať,včera som otvorila znova túto tému o bývaní sním a navrhol teda nech ideme na ten jeho byt,a taktiež som sa pýtala na budúcnosť či teda si ju snami predstavuje aby som vedela ako ďalej že nepotrebujem klamastva nech hovorí otvorene...povedal že chce snami budúcnosť, ale nastal bod že po tomto rozhhovore ostal zvláštny nerozprával sa potom už somnou pozeral telku a stále bol zamysleny (nahnevaný,sklamany) také mi to prišlo keď som sa na neho pozrela,a keď som sa opýtala či mi chce niečo povedať že či sa niečo deje jeho odpoveď bola že pozerá film že všetko je ôk...ale ja som mala iný pocit..

klaruska898
autor
22. jún 2024

@vsetkounas ja som zničila dôveru medzi nami,boli klamstvá na začiatku vzťahu,nič v zmysle podvadzania ....ale taktiež si ju snažím získať späť....proste bála som sa mu hoci čo povedať pretože jeho názory na dane veci boli iné ako som mala ja, ale lož ma krátke nohy...keď sme sa rozišli naposledy a šli od seba bola tam ta nova známosť s jeho strany...a toto je tiež vec s ktorej mam strach že príde moment kedy nastane hádka a on povie že končí a šup hneď za inou...chcem mu dať šancu veriť že to znova nespraví ,povedal že ho to mrzí a že by to už nikdy nespravil že to bola chyba a som len ja pre neho...ja som sa mala tiež inak spravat a k rozchodu by nedošlo, nehadzem vinu na neho ale na oby dvoch...

dariaaa
22. jún 2024

@klaruska898 suhlasim,vzdy je chyba v oboch. Teda vacsinou.Ale in di two chyby zatiahol tretiu osobu a to sa neda porovnať s tebou.Neospravedlnuj ho. On sa rychlo otriasol,ked ste sa teda rozisli.Nema problem preskocit na inu obet jak blcha