icon

Priateľ navrhuje samostatné bývanie v dvoch bytoch

klaruska898
20. jún 2024

Dobrý deň ženy potrebujem sa vyrozprávať a zároveň si vypočuť váš názor....mám priateľa sme spolu 2 roky býva somnou ,mám chlapčeka s predošlého vzťahu,no on si našiel byt a dnes sme sa bavili ako to ideme riešiť s bývaním keď si našiel väčší, narovinu som mu povedala že mám strach ísť sním bývať keďže pár krát sme už boli od seba a kam pôjdem potom s malým ak odíde? Tak navrhol nech máme každý svoj byt,neviem čo si mám o tom myslieť to každý budeme bývať inde a budeme platiť 2byty? Nechce somnou buducnost ? Vôbec ma neupokojil ničím ako typu že neboj neopustim ťa....

Strana
z3
nikaeli
22. jún 2024

Podľa mňa ani nie si až tak zaľúbená, ako máš strach ostať sama. Čo je pochopiteľné. No dokedy chceš takto žiť? si šťastná? už si mu raz druhú šancu dala a vidíš, ako to máte. Na happyend to podľa tvojich slov nevyzerá 🙁

kitycat
22. jún 2024

@klaruska898 to nie je laska. Je to strach.

lakebabe
2. júl 2024

@klaruska898 každý normálny chlap chce časom spoločné bývanie toto pre mňa nie je vzťah. My mame tiež každý vlastne, ale ja svoj byt prenajímam, ale vy ste v podnajmoch. Určite svoj nepúšťaj, lebo s dieťaťom ta málokto vezme.
Ja by som sa na neho vykašľala, načo mi je chlap co so mnou nechce žiť

pupava36
18. sep 2024

Myslim si ze si nasiel novu frajerku a teba ma len ako zalohu a preto chcel aby ste si platili dva byty. No je to na tebe ako sa rozhodnes. Ja by som sa na takeho chlapa mohla zvysoka vykaslat.

Strana
z3