Priateľ nechce, aby som brigádovala

6. mar 2024

Zdravim,chcela by som poznať váš názor ,mám možnosť brigádovať ale priateľ nechce aby som brigádovala keďže pracuje v zahraničí a je tam 6 týždňov a dve týždne doma,avšak on mi peniaze nedáva a od rodičov nechcem stále pýtať ,už mám dosť že mi platia polku nájmu,ale aj by som si chcela kúpiť sem-tam nejakú kozmetiku alebo ísť von ale tak bez peňazí sa nedá ,priateľ nechce kvôli tomu žeby som musela pracovať aj počas tých dvoch týždňov ako je doma,aký máte na to názor ?

ninusa221
6. mar 2024

Že ti nemá čo zakazovať.. a keď ma stym problém tak mu povedz aby ti on dal teda tie peniaze..😀

viestta
6. mar 2024

Ze si dospela svojpravna osoba bez zavazkov, ktora o svojom zivote ma rozhodovat sama a sama sa ma aj zivit a nebyt na krku ani rodicom a nebyt zavisla ani na partnerovi.

lakebabe
6. mar 2024

Ak ti nedava peniaze nech sa stará o seba. Zarob si a kúp si co potrebuješ. To mu vyhovuje že príde na dvá týždne a ma full service. Chodíš ešte do školy keď ti rodicia platia najom?

yelena159
6. mar 2024

Nenechaj si diktovať od priateľa. Si slobodný človek, tak rob to, čo chceš ty. Nemá čo ti rozkazovať.

domkakvet
6. mar 2024

On ti nema co zakazovat aby si brigadovala a obzvlast nie, ked ti este najom platia rodicia.

veselo_neveselo
6. mar 2024

Nech si trhne. Nenechaj sa odradzat od prace, len preto ze pankovi velkomoznemu to vadi. Ked mu to vadi, nech ta zivi tak, aby si nemusela prosit o peniaze inych. Ak neda, tak nech mlci.

tenerifka
6. mar 2024

Dievca, to ako ta rodicia vychovali, ak mas vobec pochybnosti o tom, ci je jeho spravanie v poriadku? Samozrejme ze nie je. On nie je tvoj pan ani porucnik, aby ti diktoval, co mas robit a co nie. Ale to by si mala vediet uz dvano

zuzanazu85
6. mar 2024

Niektorých jedincov vážne nepochopím 😁.Chce pracovať,zle je,nechce pracovať, tiež. A to máš žiť zo vzduchu a lásky? Si svojprávna a keď už teraz zakazuje niečo takéto, čo bude v budúcnosti? Rozmysli si,že či ti stojí takýto vzťah za to,aby ťa obmedzoval v niečom úplne normálnom ako je, pracovať.

vesimelonimarsista
6. mar 2024

Daj mu kopacky. Nezivi ta, co ta ma co obmedzovat?

ivangeline
6. mar 2024

Ozaj nemam co dodat. ;D Pekne to zeny zhrnuli.

zuzubb007
6. mar 2024

Nech sa dá vypchat, už by som mala just na druhý deň brigádu, si svojpravna, rob si po svojom

sejbipi
6. mar 2024

Nech ti dáva peniaze a vybavené😃

yelena159
6. mar 2024

Ak ti teraz káže, čo máš robiť, počkaj, keď sa nebodaj vezmete. Ani si necekneš. Daj mu kopačky.

egonsk
6. mar 2024

len si pekne chod pobrigadovat, nadoudnes skusenosti, prax a peniaze, cim nebudes tolko zavisla.

nikaeli
6. mar 2024

On nechce, aby si pracovala, keď príde domov, lebo chce byť s tebou.. A ty mu zakazuješ pracovať v zahraničí, lebo chceš byť s ním? Z čoho máš žiť? ako mu to vôbec napadlo?? riadny sebec 🤦🏻‍♀️

lujza123
7. mar 2024

A tebe to nieje blbe sedieť doma ako socka a drankat peniaze od rodičov ? Teba to bavi takto živoriť bez peňazí a oddane cakat na nejakého chlapa co sa tu ukáže pár krát do roka?
Dievča ved si samostatná bytosť s vlastným mozgom, tak ho začni prosimta aj používať 🤦‍♀️

cacianka
8. mar 2024

aKý mám názor ? že by mi bolo jeho diktovanie u pr.dele !
Názor, rady si vypočujem, a urobím si po svojom. Bolo by mi veeeeľmi cocotno, všetky € ťahať iba od rodičov, nemať svoje € keď čo len trochu môžem pracovať a zarobiť. Vládzu pracovať aj hendikepovaní, prečo by nemohla mladá zdravá študentka. a to len preto aby sa mohla 2 týždne z 8 týždňov prispôsobovať nejakému kolíku ?! aj keby mi dával vreckové , napr. 500 e na 2 mesiace, tak NIE, nie som eskortná devucha.

stanulienkat
8. mar 2024

Naco ti je chlap, co je len "dve" tyzdne doma? Bavi ta takyto vztah-nevztah? Si mlada baba, treba randit a nie cakat 6 tyzdnov na chlapa ako stara vdova. A kym ti nedava peniaze, nema ti co zakazovat.

cacianka
8. mar 2024

@stanulienkat aj keby dával