Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?
nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku
Nazor zmenit moze ale neemusi ... Sta spoluvani nie rok aj to nie casto a ty chcess dieta? A este sa ti. Zda aj cudne resp on je tvrdohlavy ze nechce? Si zalubena ale daj dolu ruzove okuliare a skus pozriet triezvo....este stale je zenaty,a stale na cestach....takze aj keby sa stane "nehoda" tak budes naa to dieta sama aj keby ta neopustil....pozri dajte sdi cas ani jeeden z vas nie je taky stari aby ste pripadne rok dva nemohli pockat keby aj nazor zmeenil
Zena ty sa spametaj. Nic ine nevidis, len ja ja ja chcem dieta a chcem a chcem. Tym detom treba aj nieco setrit do buducna (vysoka, svadby), setrit si veru treba aj na dochodkove casy a urcite si vytvarat zalohu aj na neocakavane vydavky. Si s nim rok neuplneho vztahu, ani zasnuby, ani jeho rozvod, hlavne, ze chces dieta. Uzite si volne chvile, poriadne sa spoznajte, urovnajte si vztahy a potom ked aj on bude chciet, az potom pracovat na dietati. To co tu pises ty, je nezrele a nezodpovedne.
Nie 3 deti neni vela mi mame 4 a sme stastny ze ich mame ale uz ani v spolocnom byvani sa neviete dohodnut.on chce aby ste sli do domu ty nie ako potom chcete fungovat ako rodina ked sa nezhodnete ani na tom zakladnom a prvoradom.
@mamina87 No my sme mali deti po 2 rokoch chodenia spolu ale to je na uvážení a na každom z nás a záleží aj ako sa poznáte. To všetko treba zvážiť. Aby sa bábo narodilo potom do štastnej rodinky. Netreba sa ponáhlať v tomto prípade ešte by som ten rok dva počkala a uvidíš. Veľa štastia prajem 🙂 😉
Dokopat chlapa k rozvodu???No ja neviem zeny...aby on teba nekopol do prdele potom...to mi je take 'a chcem a chcem a chcem..." a potom oci pre plac ostanu. Najprv si porieste rozvod-byvanie a potom deti...ale tu je skoda slov...
@mamina87 sme proti tebe? Nie sme, len nepiseme, co chces pocut. Pravdepodobne piseme to, co ti uz radili kamaratky aj rodina, ale ty to proste pocut nechces. Pises na forum, kde dostanes vselijake odpovede, nie len take, co by sa ti pacili. Ak nevies prijat iny nazor a aspon sa nad nim zamysliet, nechapem, preco sa pytas.
Je ocividne, ze ak by fakt nechcel byt zenary s byvalou, navrh by podal. Necakal by ze to urobi ona. Ktovie, ako to tam je. A investuje do domu, z ktoreho ju (mozno, neviem ci je to spolocny majetok) bude musiet vyplatit?
Nehnevaj sa, ale mne to pripada, ze jemu tato situacia veeeeeeelmi vyhovuje. Ked dojde dom z turnusu, ma skatulku co mu aj vyperie, navari, posexuje si a zas odfrci do dialav. Ma vsetko, co chce/potrebuje. Preco by sa zavazoval s daldim dietatom? A s tou trpezlivostou - pozor aby ti namiesto ruzi neostali len oci pre plac..... a baby na ktore otec mozno bude platit, ale uvidi ho tak 2x do roka, lebo bude mat inu, bezproblemovu "priatelku" ktora ho nebude nutit do veci, o ktorych sa jasne vyjadril, ze nechce.
Baby teraz som si prečítala viac tých komentov tu a keď ozaj takto zmýšlate tak sa potom nečudujte že nemáte poriadných chlapov. Tak mu to teda povedz a nerozoberaj to tu na modrom koníku myslím že ty vieš aj tak sama čo chceš tak načo to písať tu.
@lubkavargova1 ano dokopat.....potom mas lepsi nazov preto ked on sam sa nevie dokopat aby podal rozvod? .....a ak nemas slov ...nikto ti nevravi aby si mi tu pisala
A majetkovo ich poriesi sud a nie ako ty povies alebo on si zmysly. Jedine ze sa dohodli nejako. Ale inak sud a ostatok sveta je do toho nic.
@mamina87 Ha-ha. A vie jeho manzelka, ze sa ide rozvadzat? 😀 Lebo takych kamionistov uz bolo, co mali mlade pipky narazene a doma zenu s detmi a oprate, navarene. Obom sa povie "idem na kamione na sluzobku" a sup ho domov/za milenkou.
Dievka, zacni si vazit samu seba. Ak by ta lubil, uz by bol davno rozvedeny. Ma ta ako spestrenie a doma ma zenu. Fujtajbl.
@mamina87 no ked sa on sam nevie dokopat k rozvodu, tak ho nikto nedokope. Keby chcel, uz by bol rozvedeny. Ale asi nechce.
@obsadenemeno ma tetaz toho vela ...a fakt ked nieco od neho chcem aby spravil pre seba..ci lekar,zubar ...stale mi povie ze to pocka ....tak ja ho vacsinou tam dokopem ...lebo pre nwho je praca dolezitejsia akp on sam....
Dom je uz jeho ....ex ostal byt
Co sa tyka varenia ...varime spolu alebo ja ....svoje veci si perie v dome ...
@lubkavargova1 on si to uz poriesili a dohodli sa .....
Ale jasne ze sa lubia a rozvod ani za svet 🙂 Samozrejme ze exka je ta najhorsia na svete a podviedla a atd...atd...ale dobre, laska je laska...aspon ta uz predstavil rodine??
@mamina87 preco ma TERAZ toho vela? A coho vlastne? Chlapec si musi usporiadat priority, mam taky dojem..... takze ma cas na dom, ale 10 minut na napisanie ziadosti o rozvod si nenajde. Ved by si mu tu ziadost s radostou odniesla/poslala aj sama, ci nie? Tak ked mu nestojis za tych 10 minut, tak potom neviem, naco sa vobec pechoris.
Daj mu podmienku teda. Bud poda o rozvod najblizsie, ked je doma, alebo dovi-dopo.
A uvidis. Jeho reakcia ti povie, ze co a ako.
@lubkavargova1 ano 🙂
@obsadenemeno no levo chce opravit dom ...pokial je teplo .....k rozvodu treba aj rod.listy a sobasny...to je skor problem lebo ex mu to nechce dat....uz som mu aj vravela ze treba ist na matriku ..len deti sa narodili v inom meste ...a vravel ze to jeden den obeha ...ale kedy ...neviem ....teraz som mu dala ppkoj ..lebo sud aj tak stoji lebo chodili po dovolenkach ...ale ked pojde na kamion ...tak mu vytlacim vzor rozvodu ...a ked bude mat cas tak moze pomali pisat ....tiez som zvedava ze co napise .....
@mamina87 no teda ja potom neviem, ako moj ex podal navrh na rozvod bez mojho rodneho listu...... ale vies, ono je pravda, co sa hovori, ze vsetko sa da, len treba chciet..... otazka je, ci chce...... dom neutecie, ale ty mozes....skus mu to takto nadhodit
@obsadenemeno no on vie ze neuteciem......a zas raz mi total lepilo lebo mi meskali kramy tyzden...povedala som mu to...mali sme total dlhu debatu ..vsetko som s neho tahala ako s chlpatwj deky ....nakoniec mi povedal ze dieta sa nehodi lebo este furt je zenaty .....tak to zoberiem s druheho konca ....
Jeeeemine to je chumaj a teba taha za nos fajne. Pokial nemas podane vsetky paiere na sude tak sud vyzve na doplnenie. Ale dolezite je ze je to podane a je tam stempel..ty si mu to zhltla aj s navyjakom....
@lubkavargova1 to viem .....ale on este nic nepodaval ..takze som nemohla nic zhlnut.....sudi uz mam za sebou zopar takze viem ako to tam chodi
Pane Boze zena ty mas vobec aspon trosku rozumu? S muzom ktory ma uz dve deti nie je rozvedeny a ty chces mat s nim dieta? Na muza by som nikdy netlacila s dietatom ci chce a ci nie, ale ja mu rozumiem ze nechce dalsie lebo mu stacia dve deti no a je dost cudne ze este stale sa nerozviedol s manzelkou ked uz dlhsie neziju spolu, neviem co ty ocakavas od tohto vztahu ale ja by som nemohla zit s takymto clovekom
@mamina87 no mne to pride ze on to vnutorne este nema vysporiadane..... myslim ten vztah so zenou.... ver mi, inak by ten navrh bol na sude nasledujuci den, ked od zeny odisiel. A to, ze z neho musis vsetko "tahat" ako z chlpatej deky namiesto toho, aby ti to povedal "ako chlap" tiez o mnohom vypoveda..... a ano, chapem, ze chlapi vacsinou nie su na siahodlhe rozhovory a vylevy, ale predsa len.....ak mu na tebe zalezi, musi vediet, ze ta tato "situacia" zerie..... ale mozno si to "manzelstvo" drzi ako poistku, aby sa nemusel do nicoho s tebou zavazovat....... to vies ty a on, ako to naozaj je.
Ty potrebujes zlozit tie ruzove okuliare a pozriet sa na situaciu triezvo a mozno mu dat to ultimatum, ale ked on vie, ze ho nenechas, tak naco by sa rozvadzal ked ta ma istu? A ked pravdepodobne este stale ciri nieco k manzelke? A netvrdim, ze je to laska, ale urazena muzska jesitnost, co ho drzi "oficialne" pri nej..... alebo sa nerozvedie z trucu "ked si nebola verna mne, nebudes ani inemu lebo si stale moja zena a ja mam na teba papier" ........
Rodne listy aj vsetko vybavi aj na matrike mimo bydliska, aspin teda my sme problem nemali a dokonca na pockanie, stacil obciansky a za chvilu sme to mali...kto chce hlafa sposoby kto nechce dovody

@saurian on sa dokope k rozvodu ...len mu s tym musim pomoct.
No kedze je viac prec ako doma tak zatial nie ....ja som v meste a skolku a skolu mam za rohom ....on ma dom kde mu byva otec ...a to neviem ako by to dopadlo .....otec mu dost pije .....a to zas deti nechcem vystavit to co som mala s ex .....a uz mi ponukol aby som isla k nemu byvat ...ale ja som odmietla