Priateľ nechce ísť bývať do nájmu
ahojte, len potrebujem vas nazor, mam 25 priatel 29, sme spolu rok a pol a byvame daleko od seba … ja by som chcela aby sme spolu isli do nájmu a byvali spolu ale on nechce lebo nechce platit nájom … obaja byvame pri rodičoch, ja sa chcem osamostatniť a chcela som s nim ale on somnou do nájmu nepojde… co si mam o tom mysliet
@anonym_autor Kde si predstavuješ ten podnájom? V tvojej blízkosti? Tiež by ma ani nehlo zmeniť prácu, prísť o blízkosť rodiny a priateľov.
@anonym_autor pracu mate ako? Kto ju bude boli tomu druhému meniť? Kde byt ten prenájom? V tvojom ci jeho meste? A 3hod. od seba? To ty bývaš v BA a on v Poprade? (Obrazne povedane).
Strácaš s ním zbytočne svoj mladý drahocenný čas, toto nieje chlap k nicomu 30 ročný corgoň žije u rodičov k tomuto nemám čo, snáď najdeš v živote lepsieho
@anonym_autor že s tebou si buducnost nepredstavuje.

@anonym_efcaaf to iste on, ze zbytocne vyhadzovanie penazi, a ze z coho to budeme platit ( pritom obaja v pohode zarábame, keby sa rozdelíme 50-50 tak to ani nejak extra nepocítime ) , a ze ved teraz sa mame dobre mame nejaky štandard mozme si ist na veceru a kupit si co chceme a hluposti …. Mame sa dobre ? Byvame od seba skoro tri hodiny a vidime sa podla toho ako mame volno, prejazdime xy penazi… no proste … presviedčam ho ako hlupa, uz neviem ci fakt ja blbo rozmýšľam alebo co , ci chcem nieco nenormalne ?
@anonym_autor strata času a energie jemu je dobre pri rodicoch a takto mu to vyhovuje ma čo potrebuje aj svoje pohodlie a žije si ako puberťák