icon

Priateľ nechce sex so mnou

miska743
14. feb 2013

poradte mi fakt som zufala mam priatela a nechce somnou sexovat ani sa neprituly vecer v posteli ani nic neviem cim to bude je jak dreveny mozem behat aj hola okolo neho proste nic chladny je jak skala a ked sa ho opytam ze ci ma chut na sex on mi povie ze hej ale povie mi to tak ze pod podpaplon a fajci ma 🙂 myslite ze je to normalne zda sa mi to trosku chore

Strana
z4
vejula
19. feb 2013

@didi44 ked som ju priviezol do porodnice aby porodila mojho ocakavaneho syna, tak v opojeni ked s roztiahnutymi nohami absolvovala protekcne 4 mi prstekmi predporodne vysetrenie...pri oohlade na ludskeho amladeho gznekologa zabudla ma ako otca cakajuceho na porod zavolat k porodu... ..skratka na mna hodila kakac..a uprednostnila cudzieho...

Tak mi vysvetli, ako si myslel to že v opojení s roztiahnutými nohami absolvovala predpôrodne vyšetrenie - zrejme nevieš ako to boli, ked ti lekar pcha 4 prsty do krčka maternice... ty v opojení. By som chcela vidieť aky by si ti bol v opojení
No a určite na teba zabudla prave preto, že počas pôrodnych bolesti bola paf zo svojho pekneho gynekologa. Poviem ti tak, že keby ku mne v pôrodnych bolestiach prišiel aj Brad Pitt, tak ho mam celkom na haku - ked sa chcem pekne vyjadriť....

Len ty maš akusi matucu predstavu o tom, že žena v pôrodnych bolestiach ma ešte silu obdivovať pekneho gynekologa a dokonca je ešte v opojení z toho ked jej robi v tých bolestiach bolestivé vyšetrenia. Sa zobud.

anos18
19. feb 2013

@vejula Ja uz mam v PC wordovsky subor s nazvom "Didi", kde si kopcim jeho perlicky 🙂 Je to zabava. A syn vravi :"Precitaj, co zasa pise Didi" 🙂

atinag
19. feb 2013

@anos18 ved prave...keby ho tu nebolo... 😀

anos18
19. feb 2013

@atinag Len sa stale neviem vysomarit z toho, ci to mysli vazne, alebo si z nas robi "prdel" a chce nas tu nastvat. Lebo ako som citala tie jeho somariny o porode jeho partnerky, ak to myslel naozaj vazne, tak neviem, neviem. Asi by to chcelo prinajmensom psychologa.

atinag
19. feb 2013

@anos18 tak toto zatial ani ja netusim 😀 ale moj momentalny stav je taky,ze ho tu celkom potrebujem 😀

anos18
19. feb 2013

@atinag 🙂

toman78
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4