icon

Priateľ rieši iba politiku

12. sep 2025

Nie, nezakladám túto diskusiu s cieľom niekoho vyprovokovať alebo tu nejak rozvíriť prúdy. Len ma zaujíma váš názor, na moju aktuálnu situáciu. Môj priateľ je veľký fanúšik politických diskusií, kvôli ničomu inému sa u nás už telka ani nepúšťa... Debatovať sa s ním dá iba o politike - buď o tej slovenskej alebo zahraničnej, ale jednoducho sa jej náš rozhovor musí týkať. Unavuje ma to, pretože ja som úplný opak a o politiku sa dobrovoľne zaujímam len sporadicky. Bavili sme sa o tom, ale tvrdí mi, že to robí automaticky a, že je pre neho prirodzené, aby mi povedal o nejakých novinkách v tomto smere. Lenže mi tú politiku riešime pri jedle, večer pri filme... Práve mi poslal link na nejakú ďalšiu politickú diskusiu...

reela
12. sep 2025

@anonym_autor mna by to nudilo, rozpravat sa dookola o jednej oblasti

lindous
12. sep 2025

My podiskutujeme aj o politike, ale neviem si predstaviť nemať aj iné témy a spoločne záujmy, pre mňa by toto bolo nie, lebo jednoducho nie som s takým človekom kompatibilná… vlastne ani neviem ako by som sa dala s takýmto človekom do kopy, ak si nemáme čo iné povedať… skúsila si ty niekedy priniesť tému? Ako reagoval?

anonym_f52e71
12. sep 2025

Začni ho ty bombardovať rozhovormi o kozmetike a menštruácii aj mu posielaj linky ved nech sa vzdeláva 😁

anonym_cf43e2
12. sep 2025

@anonym_autor ak by sa komunikácia s partnerom zúžila na jednu tému, tak by som pri každom pokuse o takúto debatu odišla z miestnosti

adaluc338
12. sep 2025

Ako moj otec. Vyrastala som v takej rodine. Fuuj. Nedelny obed sme museli cusat vsetci lebo v telke isli politicke debaty, a to je len minimum toho co som nenavidela... hlavne teraz ked mam vlastne deti si to uvedomujem este viac... moj otec sa vzdy vsade pohadal na navsteve lebo si presadzoval svoje..atd atd...Okej clovek musi byt v obraze...ale! Ale!....ani dalej nemam slov

evcagabi
12. sep 2025

Moj otec je taky. Mali by sme ich dat dokopy a bol by pokoj 😅

simsalabim
12. sep 2025
@adaluc338

Ako moj otec. Vyrastala som v takej rodine. Fuuj. Nedelny obed sme museli cusat vsetci lebo v telke isli politicke debaty, a to je len minimum toho co som nenavidela... hlavne teraz ked mam vlastne deti si to uvedomujem este viac... moj otec sa vzdy vsade pohadal na navsteve lebo si presadzoval svoje..atd atd...Okej clovek musi byt v obraze...ale! Ale!....ani dalej nemam slov

@adaluc338 fiha, ty si urcite moja sestra, vsak? 😂

martinka13
12. sep 2025

@anonym_autor v momentálnej situácii by mi to vadilo veľmi. Ja túto tému vytesňujem čo najviac, nakoľko sa mám rada a nechcem si ničiť zdravie.

anonym_20e0b7
12. sep 2025

keď sme s manželom chodili, rozprávali sme sa len o politike 🙂 ale ak ťa to nezaujíma, tak prečo ste spolu? na rande s ním musela byť nuda, však?

anonym_e26d6c
12. sep 2025
@anonym_f52e71

Začni ho ty bombardovať rozhovormi o kozmetike a menštruácii aj mu posielaj linky ved nech sa vzdeláva 😁

@anonym_f52e71 aby nekontroval, kedy menstruuje Von Der Leyenova ked leti na nejaky summit 🙂 🙂

anonym_f52e71
12. sep 2025
@anonym_e26d6c

@anonym_f52e71 aby nekontroval, kedy menstruuje Von Der Leyenova ked leti na nejaky summit 🙂 🙂

@anonym_e26d6c 😅🫣 a do kelu

jana_eyre_2
12. sep 2025

Aj my sa bavime často o politike.. ale to mení tému aj keď príde na reč dovolenka, alebo deti a tak?

gribka1
12. sep 2025

Tak skúsiť môžeš to, že začneš o svojich témach veľa, veľa rozprávať. Aby to musel počúvať. A o ničom inom, len o tom toč dookola.

koniarova
12. sep 2025

Ostal by LEN priateľ aj naďalej. A na manželstvo by som hľadala iného.

doriiis
12. sep 2025

Kopni ho do riti a pošli niektorej premotivovanej žene tu na MK.Tu je týchto posadnutých politikou dosť.😂Ak je na ženy v ,,najlepších" rokoch tak aj mám pár nickov,ktoré by mohli byť jeho dreamgirl

pieces
12. sep 2025

"Dajte ľuďom chlieb a hry" - politika je jednou z tých hier...

gribka1
12. sep 2025
@pieces

"Dajte ľuďom chlieb a hry" - politika je jednou z tých hier...

@pieces Menuj aj ostatné, nech ľudia vedia, kam smerujú svoju energiu😂. Alebo kratšie bude, čo do toho nepatrí.

sevrin
12. sep 2025

@anonym_autor a do ktorej skupiny patrí? Ficoidnej alebo normálnej?

gribka1
12. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor a do ktorej skupiny patrí? Ficoidnej alebo normálnej?

@sevrin Nieeee, nechcime vedieť do ktorej, lebo sa to tu zopsuje.

sevrin
12. sep 2025
@gribka1

@sevrin Nieeee, nechcime vedieť do ktorej, lebo sa to tu zopsuje.

@gribka1 ja si myslím, že to už je jedno teraz 😅

iwesska
12. sep 2025

Moj muz si pusta politicke kecy v podcastoch🙄 pri domacich pracach. Vtedy zatvaram dvere😁Ked ma intenzivnu potrebu mi o tom referovat,tak mu poviem,ze ma to nezaujima. Respektuje to.

nevenka
13. sep 2025
@simsalabim

@adaluc338 fiha, ty si urcite moja sestra, vsak? 😂

@simsalabim je nas viac takych...

simsalabim
13. sep 2025
@nevenka

@simsalabim je nas viac takych...

@nevenka u nas to bolo o to horsie, ze otec pocuval a pozeral vsetko - zapad, vychod, Juhoslaviu (je odtial). Prebojovat sa k pozeraniu telky bolo umenie 😅

bennn
13. sep 2025

No ženy k politike výrazne menej inklinujú, pretože sa tým málo zaoberajú. Čiastočne aj prirodzene. ... No keď to prenesiem na karafiáty a voličky mečiara a fica... aj to je jeden z dôsledkov. Áno je to otravné stále sa rozčulovať verbálne nad niečím čo sa deje v politike. Hlavne v rámci rodiny, akože to je uplne zbytočné sa nad tým rozčulovať doma. No niektorí ľudia to nie sú schopní si uvedomiť. Musíš ich napomínať, lebo za deň myslia a robia iné veci a potom sa to opäť zopakuje. ... Je dobré mať prehľad v politike. Diskusie v súčasnosti sú takmer irelevantné. Kedže SMER mafia vládne ako diktatúra. Žiadny návrh opozičných strán neprejde, hoc je rozmuný, spracovaný, odborný, pre ľudí... Nič. A to celých 20 rokov rovnako. V zasade opozicia nemusi ani do roboty chodiť, lebo jedine čo robí je, že odhlasuje proti v menšine, a pozerá na rehotajúce ksichty vychcaných primitívov a zlodejov. No národ si zvolil. Babičky milujú Fica a to je najviac. Kašlať na budúcnosť detí a vnúčat. Bývať u rodičov do 40tky. Lebo prachy čo mali vybudovať republiku rozkradli miláčikovia babičky. ... No nič. Musíš mu to povedať, že ťa to vyrušuje, že bavme sa o niečom inom. Že ty mu na to nemáš čo povedať. Že keď sa človek baví s inými ľuďmi o politike, aj s tými ktorých pozná, nekončí to dobre. Čo keď zistíš, že tvoj frajer je volič Kotlebu, alebo Fica, alebo KDH či orbanovskej aliancie? ... a čo keď to bude tvoj kolega v robote, alebo šéf, alebo najlepší kamarát.... Nie o politike sa takmer vôbec nebaví, pokiaľ si nechceš pokaziť vzťahy s inými ľuďmi. Áno môžte o nejakej konkrétnej téme, čo bude asi negatívne vnímaná všetkými... ale nie o sympatiach k tomu či onému subjetku.

euka210
14. sep 2025

@anonym_autor tak to by som nevydrzala bavit sa len o tom istom. Vypocut ano, mozno sa nieco naucit, ale neriesit ine krajsie temy zivota?
Vacsinou sa aj tak nad politikou len rozculujem a tak minimalizujem info len na nutne info.

zobaka
14. sep 2025

mala som jednu znamu, velmi mile dievca a zrazu akokeby jej preplo pocas covidu, len covid vsade zacala davat, menila profilovky z covid šparanice, vakcinacie cez ukrajinu az po sme les, co prave frcalo, teraz denne prida tak 5 prispevkov o politike, uplne jej preplo, nedalo sa to pozerat, som rada, ze ma dala z priatelov prec, bolo to vycerpavajuce, asi v nejakej diskusii postrehla, ze mam u riti co ona stale riesi. Nemohla by eom mat takeho priatela uplne toxicke vampirstvo

insider555
15. sep 2025

Ja som politiku neriešil, bohužiaľ teraz už musím vďaka našim politikom a ich výmyslom, čo ovplyvňujú môj daľší život a hlavne budúcnosť mojich detí v tejto krajine. Slovensko sa začalo uberať zlým "Smerom". Kopu mladých odchádza preč von buď študovať alebo po škole pracovať. A už sa nevracajú spať. Snažím sa to neriešiť, ale ako som písal, ide to naozaj dolu vodou a to už nie je sranda...

anonym_f1f82f
18. sep 2025

Preboha toto nenavidim. Moj muz zas vkuse pred rokmi tocil o mabozenstve prorokoch a biblii

Skoro ma eblo... Ustala som to sle bolo to priserne.. Porovnaval ju s torou a koranom a take fanatik uplny.. A tocil to dva roky dokola. Atrasne ty mas politiku jedna zena tu pisala ze jej muz uas vkuse toci o rybach
Vy dve mozete ist na kavu