icon

Priateľ sa bojí, že ho ošklbem

19. apr 2022

Ahojte priatel mi povedal že sa do svadby neženie pretože sa bojí že ho ošklbem..
Citujem:
Ja: Plánuješ v najbližších rokoch svadbu?
On: Neviem bojím sa že má ošklbeš o byt a potom kam pôjdem na ubytovňu alebo do podnájmu? Nestačí že má už ošklbala prvá?
On: Uvidíme keď začneš robiť po rodičáku a či sa tu usadiš na trvalo tak možno že budem nad tým premýšľať ale ináč nemám potrebu teraz riešiť svadbu..
Ja:Tak asi si treba nájsť niekoho kto s tým hádam problém mať nebude ..
On: Ako môžeš chcieť odo mňa svadbu keď mi povieš že chceš niekoho iného?
A týmto sme ukončili túto debatu..
Prvá (Jeho ex s ktorou boli manželia 21 r. , Ktorá bola iniciátorka rozvodu a s ktorou má 3 synov) Spolu máme dcéru ktorá bude mať čoskoro 2 r.. Neviem čosi mám o tomto myslieť ..Ja som šla bývať 150 km od svojho bydliska k nemu a on mi povie toto? Nuž mám taký pocit že tú už tráva nerastie a rásť nebude.. Začínam aj banovat že som si s takým začala

Strana
z3
luccija
19. apr 2022

Prečo si mu povedala, že chces iného?
Aj tá jeho veta, že uvidím či sa tu usadis na trvalo??ty sa niekam chystáš?
Neviem divný rozhovor.Ale chápem, že sa nechce znova zenit.Aky máš ty dôvod?
Prvej žene nech všetko a pri tebe sa boji?

persephina
19. apr 2022

Neosklbes ho o nic. Byt bol jeho pred manzelstvom, bude jeho pocas manzelstva a aj po nom.

3tato
19. apr 2022

@akbara77 no moment - ja som nehovoril o manželstve, ale o svatbe a papieri.
To je práve tá formalita - partnerstvo je svadobným obradom legalizované na manželstvo - zmení sa status quo - na bežnom živote vo vzťahu (mám na mysli lásku, city, emócie) medzi mužom a ženou sa nemení nič. To, že z manželstva vyplývajú manželom rôzne materiálne výhody je druhá vec.

simca06022011
19. apr 2022

Skoda ze ste si to nevydiskutovali pred "dcerou". Mne by sa po takejto diskusii hnusil. Nech ma skúsenosti ake chce.
Mne to pride take ze náhodou vas dieta dalo dokopy. Nic ine.

maciatkolulu
19. apr 2022

@nikyball sú aj takí, čo nechajú....

maciatkolulu
19. apr 2022

Koľko bol rozvedený, keď ste si spolu zacali?

autor
19. apr 2022

@maciatkolulu rozvedeny bol 2 roky a mal predomnou vzťah

autor
19. apr 2022

@luccija Pri prvej to bolo asi viacej intenzívne a ako povedal bola tá láska na prvý pohľad atď atď..Tak asi preto,niekedy mám pocit že som len náplasť..

luccija
19. apr 2022

Tak aj je starší neporovnavaj prvú lásku...tak ty vieš ako sa k Vám správa, ale ak sa nechce zenit to neznamená, že s tebou nechce byť.

3tato
19. apr 2022

Autorka - náplasť bola tá, čo mal po rozvode pred tebou. Ty rozhodne niesi pre neho náplasť, inak by si s tebou nerobil dieťa, hlavne keď už mal 3 z predchádzajúceho manželstva.

maciatkolulu
19. apr 2022

Takže on sa ženil ako 18 ročný? Hore, dole, hmmm. No dobre.

autor
19. apr 2022

@3tato To bola nehoda...A dieťa nechcel a neplánoval už..A nechcel ani toto takže bola som už v tom že ho budem vychovávať sama

0kristina0
19. apr 2022

Ty si vedela, ze uz viac deti nechce? Naozaj bolo toto dieta neplanovane? Mozno ma pocit, ze si ho chces k sebe uviazat, mozno si mysli, ze to dieta nebolo az tak neplanovane, jednoducho nema v tebe doveru, neveri ti preto si ta ani nevezme.

3tato
19. apr 2022

Autorka - tak... nehoda, nenehoda - zadarilo sa, obaja ste dospelí a mali by ste byť zodpovední... pokiaľ spolu žijete, staráte sa jeden o druhého a navzájom o dcéru, netreba ho nútiť do svadby. Lebo ako píše 0kristina0 - potom sa mu môže zdať, že si ho potrebuješ posichrovať. Možno to vyzneje blbo, ale ak ti na ňom trochu záleží, asi by si mala zapracovať na tom, aby mal v teba väčšiu dôveru a netlač toľko na pílu. Pomaly ďalej zájdeš. Ono dosť záleží aj od teba, ako pristupuješ k vašemu vzťahu celkovo - emočne, finančne...
Ste dvaja, obaja by ste mali do toho rodinného krbu prikladať polienka a nie si ich hádzať pod nohy.

melanta
19. apr 2022

No ale toto, čo si teraz napísala, absolútne mení situáciu. On nechcel deti, ty si otehotnela s tým, že si si bola vedomá, že ho možno budeš vychovávať sama. Až tak sa mu potom nečudujem, že ti neverí. A vlastne teraz po 3 stranách diskusie si napísala najpodstatnejšiu informáciu.

panelacikova
19. apr 2022

aj som si to myslela, že to dieťa bolo buď neplánované alebo z tvojej strany špekuláciou :( ale nechcela som to napísať, aby som tu nerozpútala búrlivé reakcie. nuž, čo si si zasiala, to teraz žneš. takže ak dieťa bolo doslova nechcené (obzvlášť z jeho strany, pretože teba bral len ako sexuálnu kamošku), tak asi bude pre teba lepšie fungovať sama s dieťaťom a požiadať o výživné... lebo žiť s niekým iba preto, že máme dieťa, bez lásky, bez vášne, nadšenia, bez dôvery a tolerancie, takto žiť nemá vo dvojici zmysel. iba čo bude mať časom traumu to dieťa, lebo vy sa budete hádať aj pre hovadiny. on ťa vôbec nechce, on ťa trpí.... kvôli dieťaťu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
19. apr 2022

@zoro9836 nežartuj.... ako sa môže muž zamilovať, ak ju mal ako sexuálnu partnerku a ona "zrazu" z ničoho nič otehotnela? čo je panna mária? zrejme mu tvrdila, že berie HAK a on jej veril. zrazu bum! tehotná.... tak si to predstavujem ja. v tom prípade by som sa mu nečudovala, keby jej absolútne neveril.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tykat
20. apr 2022

A preco by sa mal ozenit? Ved ma pravdu, zla skusenost za nim... tak sa asi do svadby nehrnie. Zenu ma, asi aj o dost mladsiu, je o neho postarane, robi len na seba, pre dieta max.vyzivne... tak svadba mu nechyba. Tento si ta nevezme, asi ti to ani nesluboval.

Strana
z3