icon

Priateľ sa ma snaží manipulovať a ovládať?

nikulik1471
31. aug 2024

Dobrý deň mám 20 rokov ,priateľ 35 pracuje v zahraničí a chodí každý mesiac domov sme spolu 3 mesiace a neviem čo si mám o ňom myslieť .. začal mi proste zakazovať aby som nechodila von a že mám sa rozhodnúť či on alebo kamaráti .. ale čo mám robiť keď on nie je na Sk ? Keby je na Sk tak by som trávila čas s ním . Zobral ma na dovolenku toto leto a cítila som sa dobre pri ňom .. ale toto je moc ..Keď mi volá a vidí že som vonku tak mi hneď vypne telefón.. a už sú hádky .. Pri tom ho mám rada naozaj ale toto chovanie mi strašne vadí na začiatku sa takto nechoval..ako by ste sa zachovali vy ? 🤔

Strana
z2
h2
31. aug 2024

Keď ti dáva na výber, či on, alebo kamaráti, vyber si kamarátov a zlož mu telefón.

alickapusinka
31. aug 2024

tak tento vzťah by som ukončila definitívne.

nerko
31. aug 2024

@nikulik1471 si mladá, nestrácaj čas a nepremárni svoju mladosť s manipulátorom. Nemáš žiadne záväzky voči nemu. Aj ten vekový rozdiel, je starý pre Teba. A Boh vie aký život vedie on v zahraničí…

culienka
31. aug 2024

Žiarlivca nikdy

ahhola
31. aug 2024

Necitam, ale snad ti tu 20*poradili odchod. To ti je naco, o 15 rokv starsi somar???

On ta pozval za nim ✈️von? Mozno tam ma rodinu a tu srotuje mladu pipenku...
😈

gribka1
31. aug 2024

Jááj dievča, nerob si problémy, po 3 mesiacoch to ani láska nie je. Od takého debila utekaj čo ti sily stačia. Aj keby žil na slovensku.

lucik194
31. aug 2024

sorry mas 20 rokov za mna si v tomto veku mas uzivat a nie mat na krku 35 rocneho chlapa

vymen ho za mladsieho a hlavne takeho co je pri tebe nedaleko kde byvas. mladosti vzdialenost prekaza....
nenic si zivot

martinadomianova
31. aug 2024

@nikulik1471 toto má byť pre teba varovný signál. Je to majetnícky typ chlapa. V poriadku určite nebude. Od takého ruky preč. Lebo sa to môže ešte zhoršovať.

rorino
31. aug 2024

@nikulik1471 veď ste stále na začiatku,zavčasu ukazuje pravú tvár.Nie je to normálne,asi ti neverí a možno je aj žiarlivý?

ludka0309
31. aug 2024

Naber odvahu a okamzite ho posli k vode…viem o com pises, zazila som si podobne. S takymto chlapom by si sa v zivote iba trapila! Si este mlada, ako 30-rocna si na tento vztah spomenies iba so slovami ako si mohla byt tak “hlupa” nechat sa ovladat. Neber to v zlom, chcem ti len uprimne poradit. Priprav sa na to, ze ked spomenies rozchod zacne na teba tlacit ale netreba sa bat!!! Nech si najde inu obet, uz len to ze ma 35 a nasiel si o tolko rokov mladsiu priatelku o niecom svedci. Zrela rozumna zena by ho kopla do riti hned po par dnoch.

kika572
1. sep 2024

@nikulik1471 nech si ostane v zahraničí, kašli naňho dievča

kajka2022
1. sep 2024

@nikulik1471 utekaj bude to len horšie

netoppierka
1. sep 2024

Neskáč ako on píska. Lebo bude pískať ešte viac a ty budeš v pipke totálne. Toto a láska?! Nie nie dievča zlaté. Už po prvom výstupe bolo neskoro. By som mu povedala, čo ty mi dávaš na výber? Ok kamaráti, čau

svetlonos
1. sep 2024

@nikulik1471
máš 20 a blbec 35! On nemá gule na to aby mal zenu v svojom veku, lebo každá jedna 35 rocna by ho už dávno m8nimalne do ordele poslala! Ty si ešte mladá, prd o živote vies (sorry, nie v zlom). Tak si pre neho ideálna, lebo si ta môže ovládať.
Bud budeš blba a ostaneš s nim a trp alebo okamzite ho zrus a odid od neho.
Ešte tak dieta s nim mat a si uplne mimo.

hara_vara
1. sep 2024

@nikulik1471 pošli ho kade ľahšie 😄je milión lepších na Slovensku ✌️

sisska96
1. sep 2024

Ste spolu 3 mesiace, chodí domov raz za mesiac, takže ste sa stretli iba trikrát? No neviem ja by som poslala kadetade preč

kaciato
1. sep 2024

@nikulik1471 skončí to kým je čas viem o čom hovorím...

mantilka
1. sep 2024

Veľmi zlý vzťah, okamžite by som ukončila. Okrem toho je pre teba starý. Ostať s ním by bolo to najhoršie rozhodnutie, ktoré budeš ľutovať.

bg92
1. sep 2024

Rozid sa

beronsche
1. sep 2024

@nikulik1471 veď urob, ako ti káže. Rozhodni sa.
Rozhodni sa pre kamarátov, takéto tupca čím skôr sa zbavis tým to bude lepšie!
Hlavne neurob chybu, že sa na neho namotas.
S takýmto mužom ťa čaká peklo.

misery95
2. sep 2024

Ja by som od neho odišla, vyzerá ako typický manipulátor a žiarlivec. Radšej to ukončiť na začiatku ako trpieť roky, lebo pochybujem, že by sa to zlepšilo. Ako som pozerala je medzi vami dosť veľký vekový rozdiel. Nehovorím, že by Vám to poprípade nemalo vyjsť, ale jednoducho obaja máte priority niekde úplne inde. Ja mám rodičov s podobným vekovým rozdielom a vidím, že aj keď sú spolu nie je to veľmi harmonické manželstvo.

evansova
2. sep 2024

Napisala by som kam ho mas poslať, ale maminka mi v detstve zakázala také výrazy používať. Hadam si domyslis....

Strana
z2