Priateľ sa mi neozýva
Dobrý deň prajem 🙂... Mám taký problém, priateľ sa na mňa urazil, predposledné správy boli ešte o tom že má miluje a že som jeho všetko, trošku sme sa pochytili. V záplave hnevu som mu napísala nech sa mi už neozýva... Oľutovala som to, veľmi a ospravedlnila som sa mu, no žiadna odozva... Neviem čo mám robiť 😢
@karolinakr správa príde, neblokol ma, aj býva pripojený... Len mňa ignoruje. Možno už na stálo.
sorry, ale správate sa ako decká v družine, nie ako dospelí ľudia. On sa urazil, že mu málo píšeš? A za takým ti je ľúto? Buď rada, že sa neozýva
Koľko máte 15 rokov
@lily14 ... Krát dva
Myslim, ze uz to mozes brat ako uzavrete. Je smutne, ze takymto sposobom… ale tak naco sa zahadzovat s clovekom, ktoremu nestojis ani za jednu spravu.
uz je davno s nejakou inou, pravdepodobne bol uz aj v case, ked sa zacal urazat za taketo hluposti... zabudni na neho
@petricka22... asi áno, len škoda, že to není také jednoduché.
@azzflo ... Keby to tak ľahko išlo, čo by som za to dala.
To bude daky manipulator a robi mu dobre ked ta takto natahuje. Ak teda nema inu ako pisali zienky vyssie
Nic v zivote nie je jednoduche, ziadne vacsie rozhodnutie. Uvidis, preboli to, vyplaces sa a zas bude dobre. S takymto clovekom by si sa len trapila…
@petricka22 ...hmm, ďakujem

A zablokoval ta či sprava prejde? By som sa ho spytala, či ho ešte stale móžem nazývať priateĺom vobec.2 tyzdne je dost.Ja som.myslela, že deň dva je urazeny.A nemohlo sa mu niečo stať? Nechcem malovat čerta na stenu, ale všelico v novinach..Maš kontakt na brata al.niekoho? By som radšej zavolala i ked sa strapniš, ale pre istotu