Priateľ sa mi nevenuje
Ahojte. Mám priateľa sme spolu skoro rok. Sme každý z iného mesta a tak sa nestretávame pravidelne. Príde on zamnou alebo ja zaním cca raz za dva týždne. Keďže sa stretávame tak pomenej, sme si stále písali. Trápi ma, že sa priateĺ v poslednom čase nevie ani ozvať. Niekoľko dní sa mi neozve a ja stále čakám. Ak sa aj ozve, je to také stručne, niekedy ani neodpíše. Ak mu položím nejakú konkrétnu otázku tak mi často odpíše niečo čo s tým nesúvisí. Povedala som mu, že ak to chce ukončiť tak mi to má normálne oznámiť , ja by som to pochopila. Stále tvrdí, že on ma ľúbi a ja si len namýšľam somariny.Viem, že sme pracujúci ľudia a tak nebudeme vypisovať celý deň ale neozvať sa niekoľko dní? Ani na dobrú noc ...Žijeme v dobe kedy nie je problem dať o sebe vedieť. Baby ja neviem čo si mám o tom myslieť.
Typicke spravanie ak Ta ma ako poistku ale hlada si nieco lepsie, do koho bude tak zamilovany, ze mu napise aj 10x denne a to len preto ze nemoze telefonovat... Hladaj si aj Ty ineho alebo hladaj samu seba...
Ak sa s nim chces rozist rozid sa s nim nehadz to na neho. On ta ma na obcasny suk a mozno pre pocit, ze nie je sam a ty to udrziavas pre ten pocit, ze niesi sama a mozno aj ten suk... Udrziavate si "vztah", ktory vztahom nie je. Cim skor sa na neho vykasles tym skor to preboli. Ja viem, ze idu Vianoce a Novy rok ale urob hrubu ciaru aby si nemyslela na niekoho kto na teba tolko nemysli. Dialka je nikedy neprekonatelna prekazka
@bluebriggs tak tak, čas mladosti ktorý s ním občas strávim je aj tak oveľa hodnotnejsi ako jeho posrata dovolenka, ale aspoň niečo. Už ani neprijmam iné rande ako na večeru, lebo veľakrát židaci Slováci si myslia, že si im povinná dať za 1 kávu/víno🙂) A áno, muži zneužívajú vkuse, lenže na nich nikto nič nepovie, že sa zaujímajú len o mladosť a krásu, že si v strednom veku hľadajú o 20r. mladšie, že si dobre ženy nevážia.
Máte pravdu. Budem to musieť ukončiť, nič iné mi neostáva. Neskutočne to bolí ale nič sa nedá robiť, musím ísť ďalej 😢
Nájdeš si lepšieho 😉 Máš na viac. Bude to bolieť. Ja viem. Ale prekonáš to. A nájdeš oveľa lepšieho. Ale poradím ti: bud sebeckejsia a náročnejšia a bude ti lepšie 🙂
@verkaveverka ďakujem ti pekne za radu, budem sa ňou riadiť 😊
Baby a mám mu to ako napísať?
@verkaveverka ak si muž myslí že si povinná mu dať za 1 kávu/víno tak by si sa mala zamyslieť nad tým, ako na chlapov posobis. Odo mňa by si chlap toto nedovolil. Nikdy si nenájdeš chlapa, čo si ťa bude vážiť, kým sa nenaucis vážiť si sama seba
@verkaveverka
Nadpis jednej knizky to vystihuje.
Zi tak ako by si nikdy nebola sklamana/zranena
Je toto naozaj tvoje stastie, nestracas tym zbytocne svoj cas, aby si mu to odplatila.
Ak ta nemiluje, bude mu jedno, ci si s niekym spala. To robis len sebe zle.
Dolezite veci nepisat, zavolat alebo sa stretnut.
Nechápem prečo sa takto muži správajú, prečo neriešia veci narovinu, ale potom si musíme domýšľať :(
Ja som natom podobne sme spolu dva roky ,stale si spolu len piseme nikdy nevolame,byvame spolu tak dva krat do mesiaca.Tiez mu vela krat poviem nak mi povie na rovinu ze ako dalej atd...ale on stale ze si len domyslam a ze ho uz hnevam .A ze keby ma nemal rad tak uz pri nom niesom.Jeho mama ma sice na zaciatku upozornovala ze on nevie prejavit lasku ale ze to bude az takto narocne snim som ai fakt nepredstavovala.Ked mu navrhnem rozchod tak mi povie ze my zeny sa iba kvoli blbostiam chceme rozist..Niekedy si prinom myslim ze mi asi sibe🤔
@nini1010 ja niekedy mojmu nenapisem aj dva dni a potom sa ozve ,ale vzdy to otoci dako proti mne ze ja som ta co zas spravila chybu...
@tarinka155 úplne presne. A stále si na vine ty však?😃 oni nedokážu prijať svoju chybu, stále budeme na vine my.
Ano stale som na vine ja ,,no dako si nato neviem zvyknut..
@tarinka155 nevyčerpáva ťa to?
No nieco natom bude,niekedy sa mi nechce ani knemu ist ,doma ma nic nebavi nic nevladzem,v poslednom case nemozem spavat.a niekedy zacnem z nicoho nic plakat..mam pocit ze potrebujem asi psychiatra🤔
@tarinka155 to všetko zapríčiňuje on ? Na tvojom mieste by som to ukončila, nie je to ok. Ja to tiež urobím.Pomohli mi aj názory, ktoré tu boli spomenuté. Chcem sa pohnúť ďalej, mala by si aj ty. 🙂
Sú chlapi, ktorý potrebujú mať zadné vrátka. Z pohľadu ženy mat viac možností "keeby TA, o ktoru sa treba snažiť nemala čas a chuť, tak vždy je tu ta, ktorá mi zbe z ruky a ktorej stačí pár sladkých reciciek a som pre ňu jediný tak sa nemusím bat že niečo chytím". Ostáva dúfať, že to nieje tento prípad, ale niečo sa deje.
Mas dve možnosti. Budeš ta naivka, ktorá naštartovana čaká, kedy si pán dokonalý nájde čas a celý svoj svet a život sústredia nato, aby si tu bola pre neho kedd bude mať čas a chuť. Alebo sa pozbieras a ukážeš mu, že sa o tvoju priazeň musí po usilovať. Keď tak neurobí. Tak zato nestojí. Čakám komentáre, že som skeptik, nie. Robila som v 3tom se ktoré dosť dlho nato, aby som videla x zeniciek ktoré desaťročia trpeli svojmu zidealizovanemu mužovi všetko..... A potom im ostali len dlhý, deti a oči pre plač.....
Rok je dost dlha doba na takyto vztah na dialku. Za ten cas ste sa mohli dakam posunut a žit spolu no Ta laska asi Nebola až taka silna. Takto sa zalubeny muž nechova. Nevolaj mu nepiš a za par dni si uvedomi tu zmenu a bude Ta chciet znovu “ulovit.” Ale aj Keby si mu este dala sancu budes zas len tam kde si bola, Naco je ti takyto vztah? Len Ta odputava od niecoho lepšieho co mas Mozno pod nosom len to nevidiš Lebo myslis len na tohto chmula.
@oli18 No ja mam 35 a naozaj bohate skusenosti s muzmi a neozval sa mi takto ako pises aj niekolko dni len jeden jediny a ten o mna naozaj nemal zaujem,nepotreboval ma pocut denne a aj to pekne rychlo cele skoncilo.Vsetci ostatni to nikdy nerobili,tak mne to pride ze mas trosku smutne skusenosti ak toto povazujes za normalne ze sa ti tvoj chlap aj niekopko dni neozve.Takze dakujem za rady 😁👍
Máte pravdu.Nestojí to zato.Chcem sa od neho oslobodiť a pohnúť sa ďalej, začať odznova.Budem si dávať už viac pozor na mužov.
Mozno nebude tak tazke zabudnut, lebo ste spolu skoro ani neni. Na tvojom mieste by som mu ja napisala, ze mi je to luto, ale uz viac nechcem vo vztahu pokracovat a pomazala by som si aj jeho profily, aby som co najskor zabudla a preorientovala sa na nieco ine. A musis prist na ine myslienky. Kedze je vsetko zavrete, tak viac pracovat, alebo ak mas s kym, viac casu s kamoskami travit a tak. A hlavne si daj pozor aby sa po tvojom rozchode "nezobudil" a nezacal byt aktivny a ospravedlnovat sa, aby si do toho nespadla znova, taky sa nezmeni. A btw. vobec, ale vobec by som sa s nim uz o tom nerozravala, ved si sa uz o to pokusila, tak co, na co potrebujes vediet dovod jeho spravania? To by ti ho mal povedat uz sam od seba ak nejaky dovod je. Dnes ma taky dovod a o 2 roky zase iny dovod aby sa tak spravala a furt nieco bude... on ta bude ignorovat a ty budes nestastna.
@tarinka155 Manipulator. To nepotrebujes, nie? Cely cas ta ignoruje a nakoniec sa ty citis blbo pre svoje vlastne pocity a nazory?
@nini1010 Je irelevantné, koľko dni sa mi neozve môj. Dôležité je, že chlapi sa nechovajú, ako ženy chcú. Z dôvodov, ktoré sú popísané v uvedených knihách. Každá si tam nájde toho svojho 🙂 Ja svojho niektoré veci učím už cez 40 rokov a stále nekoná, ako by som chcela. Lebo je chlap.... Ale to nie je dôvod na rozchod.

@marca12 ďakujem ti, zoberiem si tvoju radu k srdcu..naozaj som asi mala ružové okuliare.Budem si dávať väčši pozor.