Priateľ sa mi nevenuje
Ahojte. Mám priateľa sme spolu skoro rok. Sme každý z iného mesta a tak sa nestretávame pravidelne. Príde on zamnou alebo ja zaním cca raz za dva týždne. Keďže sa stretávame tak pomenej, sme si stále písali. Trápi ma, že sa priateĺ v poslednom čase nevie ani ozvať. Niekoľko dní sa mi neozve a ja stále čakám. Ak sa aj ozve, je to také stručne, niekedy ani neodpíše. Ak mu položím nejakú konkrétnu otázku tak mi často odpíše niečo čo s tým nesúvisí. Povedala som mu, že ak to chce ukončiť tak mi to má normálne oznámiť , ja by som to pochopila. Stále tvrdí, že on ma ľúbi a ja si len namýšľam somariny.Viem, že sme pracujúci ľudia a tak nebudeme vypisovať celý deň ale neozvať sa niekoľko dní? Ani na dobrú noc ...Žijeme v dobe kedy nie je problem dať o sebe vedieť. Baby ja neviem čo si mám o tom myslieť.
Tiež sme fungovali istu dobu nadialku (rok) a nebol den aby mi nenapísal aspoň milujem ta, aj ked mal toho vela. Všetko je o prioritách a neverim, ze si nenájde 2 sekundy napísať správu milovanej zene. Proste ta nepotrebuje.... Nechybas mu..... Asi by som v tom ja nevidela budúcnosť... Skus sa s nim narovinu porozprávať a keď nepomôže, tak sa rozlúčiť.....
neviem si to predstavit takto fungovat, to by som nedala, z tohto nemoze byt podla mna plnohodnotny vztah :/