icon

Priateľ sa nahneval na mňa: Čo robiť?

31. okt 2023

Nahneval sa na mňa, ale nie hneď, aby mal ešte v noci sex. Nahnevaný bol až ráno, keď sme išli do práce. Teraz ma celý deň ignoruje, nepozrie na telefón. Nepríde mi to v poriadku. Nerozprával sa so mnou. Už zrejme toto nechcem zažívať, lebo mám z toho celý deň smutnú náladu a nebaví ma pozerať na telefón, či sa ozve.

Strana
z2
autor
31. okt 2023

@jaskolka do inej izby odišiel ráno keď sme sa zobudili. Zobudili sme sa, obliekol sa, celý čas bol v inej izbe, až kým som sa obliekla atď. Odviezol ma do práce, cestou v aute nič nehovoril, nechcel sa držať za ruku, neozval sa mi. Inokedy mi píše cez deň. Ale to je jedno, veď nemusíme to tu riesit. Len som z toho smutná.

siska53
31. okt 2023

Sustred sa na pracu a po tvojej praci si to vyjasnite..

danica2711
31. okt 2023

nebývate spolu, ale ste sa spolu zobudili... v aute sa nechcel držať za ruku - asi šoféroval, nie? A stále nevieme, prečo sa to mal uraziť. Ale kebyže ja musím počas svojej dovolenky ráno skoro vstať, aby som odviezla do roboty svojho lenivého partnera (ktorý to zjavne vyžaduje), tak som neprívetivá aj bez toho, aby ma večer niečím naštval. Ak je ten príbeh pravdivý, tak za mňa si zaťažujúci partner

lucinka12356
31. okt 2023

A za co mal byť akože nasraty? Daj situáciu q posúdi e ci sa hnevá alebo nie 😁

zanka777
31. okt 2023

Ale ty absolútne nepíšes prečo sa nahneval

autor
31. okt 2023

@danica2711 inak nepísala som, že spolu nebyvame. Ale nebyvame. Ale niekedy spolu prespavame. Sám sa ponúkol, že ma do práce odvezie.

eleanor2510
31. okt 2023

@autorka, dnes o 10.00 si napisala, ze nie ste spolu na jednej adrese. Cize spolu nebyvate. Ci ako inak sa to da pochopit?

jaskolka
31. okt 2023

Ok a aký je ten dôvod hnevu? Lebo možno tebe sa zdá, ze je to blbosť a on to berie inak.

mir0456
1. nov 2023

Dnes som mala celý deň mizernú náladu ale tato diskusia mi ju zlepšila, aspoň viem že ma niekto väčšie problémy ako ja, ďakujem 🙂

thoughtfulweirdo
1. nov 2023

To sa fakt čudujete, ako vie, že je nahnevaný? Veď to je na človeku úplne normálne vidieť, vo výraze tváre, držaní tela, celej neverbálnej komunikácii, odklonenia sa od bežných zvykov... Na každom človeku, ktorý mi je blízky, okamžite vidím zmenu nálady a nemusí povedať ani mäkké F 🤷🏻‍♀️

pinke87
1. nov 2023

No ale ty vieš že bol pre niečo nahnevaný . Prečo to bolo ?

jaskolka
2. nov 2023

@thoughtfulweirdo veď áno, práve preto tu padli aj otázky, ze nech napíše dôvod, co ho nahnevalo. Lebo jej sa zdalo, ze je to hlúposť, ze by, sa nemal nahnevať no a on to bral zrejme inak.
Tak by jej možno sa dalo poradiť, ze co by mohla spraviť, aby to nejako "odčinila" trebárs ospravedlnit sa, vysvetliť si to a podobne.
No ona len píše dookola, ze bol nahnevaný a je z toho smutna.

autor
2. nov 2023

@eleanor2510 že v danom čase som ja bola v práci a on doma. Tak sa to dá pochopit. Lebo niekto písal že nech idem za ním do izby, keďže som spomínala že odišiel do inej izby ráno, ale to bolo hneď po zobudení.

autor
2. nov 2023

@thoughtfulweirdo presne, tiež sa čudujem niektorým komentárom

autor
2. nov 2023

Upade: naozaj bol nahnevaný, ozval sa na obed, večer sme sa o tom rozprávali.

ahhola
2. nov 2023

On je podarený 😄😄😄... ma nasrrrdila, ale dám priechod svojmu hnevu až keď si po sexujem, keď už to♦️mam poruke a chodím s tým.
Ozajstný stratég vo vzťahu a jasne vytýčené priority.
Teraz ma svrbí v hypofyze, tak si na nej ulavim...
Potom sa odujem a uvidím, co ona.
Teda, fakt by ma zaujímal dôvod hádky, dúfam, ze aspoň klimaticka zmena😂

zanka777
2. nov 2023

A čo mu vŕtalo hlavou že ti pripadal ako nahnevaný?

Strana
z2