icon

Priateľ sa urazí za každú maličkosť

28. mar 2023

Ahojte 🙂
potrebujem sa vyrozprávať. Mám veľmi urážlivého priateľa, ktorý sa urazí za každú maličkosť. Vždy pripisuje vinu iným. A dokáže veľmi dlho "trucovať", byť odmeraný a držať si odstup. Pred pár dňami mi spravil niečo napriek. Pohádali sme sa, je urazený. Ja som mu odpustila. Ak napriek tomu komunikuje odmerane. Chcela som sa odobriť, a napadlo ma poslať mu dráždivé erotické foto. Ktoré si myslím, žeby iného muža nenechalo chladným.Na čo tiež nereagoval. Tváril sa, že to zostalo nepovšimnuté. A ďalej komunikoval odmerane.
Neviem, či som ješitná, ale cítim sa nepovšimnutá ako žena, nemám vôbec chuť na neho, na sex s ním. Dokonca teraz ľutujem, že som mu tú foto vôbec poslala.
Chcela by som vedieť Váš pohľad na vec, ako žien 🙂.

Strana
z4
katkine_terapie
29. mar 2023

Autorka: ...uz aj veta "on žije iba pre mňa" je taka, ze bacha...

gabika0825
29. mar 2023

😀 Prepac ale mne je cely ten príspevok vtipný. Evidentne máš ty viac rozumu ako on ale nemáte viac ako 16

aurora33
29. mar 2023

Podla mňa si moc submisivna, nevazis si samu seba a veľmi sa mu podlizujes. Skus byt viac asertivna.

reanda
29. mar 2023

autorka - je pochopitelne, ze ti na nom zalezi, lebo normalnemu cloveku zalezi na druhych.. ale jemu nezalezi na tebe, lebo nie je normalny - je chory.. takze tebe teraz musi zalezat v prvom rade na sebe a je treba od neho odist, uplne bez vycitiek a bez brania ohladov na cokolvek.. na vir myslienok sa vykasli, nic uz neries, nad nicim neuvazuj, proste sa zbal a chod prec.. on, ked bude chciet pre seba pomoc, moze ju vyhladat.. ale musi to chciet on.. a musi sa snazit on.. takemuto cloveku pomoc ponukat je samovrazda

Strana
z4