Priateľ sa urazí za každú maličkosť
Ahojte 🙂
potrebujem sa vyrozprávať. Mám veľmi urážlivého priateľa, ktorý sa urazí za každú maličkosť. Vždy pripisuje vinu iným. A dokáže veľmi dlho "trucovať", byť odmeraný a držať si odstup. Pred pár dňami mi spravil niečo napriek. Pohádali sme sa, je urazený. Ja som mu odpustila. Ak napriek tomu komunikuje odmerane. Chcela som sa odobriť, a napadlo ma poslať mu dráždivé erotické foto. Ktoré si myslím, žeby iného muža nenechalo chladným.Na čo tiež nereagoval. Tváril sa, že to zostalo nepovšimnuté. A ďalej komunikoval odmerane.
Neviem, či som ješitná, ale cítim sa nepovšimnutá ako žena, nemám vôbec chuť na neho, na sex s ním. Dokonca teraz ľutujem, že som mu tú foto vôbec poslala.
Chcela by som vedieť Váš pohľad na vec, ako žien 🙂.
😀 Prepac ale mne je cely ten príspevok vtipný. Evidentne máš ty viac rozumu ako on ale nemáte viac ako 16
Podla mňa si moc submisivna, nevazis si samu seba a veľmi sa mu podlizujes. Skus byt viac asertivna.
autorka - je pochopitelne, ze ti na nom zalezi, lebo normalnemu cloveku zalezi na druhych.. ale jemu nezalezi na tebe, lebo nie je normalny - je chory.. takze tebe teraz musi zalezat v prvom rade na sebe a je treba od neho odist, uplne bez vycitiek a bez brania ohladov na cokolvek.. na vir myslienok sa vykasli, nic uz neries, nad nicim neuvazuj, proste sa zbal a chod prec.. on, ked bude chciet pre seba pomoc, moze ju vyhladat.. ale musi to chciet on.. a musi sa snazit on.. takemuto cloveku pomoc ponukat je samovrazda

Autorka: ...uz aj veta "on žije iba pre mňa" je taka, ze bacha...