Priateľ si nerozumie s mojím otcom
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo by ste robili keby máte tento problém. Pre väčšinu to asi problém nieje ale pre mňa to problém je.
Otec bol už 2 dni nahnevaný na môjho priateľa (23) za blbosť pretože môj priateľ povedal na moju mamu že ONA.
Moja mama hovorila že z ničím nepomáha že povedal že bude pomáhať trebárs že pokosí trávnik a že to neurobil no môj priateľ pracuje a zabudol na to. Dnes mi to hovoril a povedala som otcovi že prečo mu to nepovie do očí a hovorí to mne. Pred tým než som mu to povedala deň späť sa priateľ môjho otca pýtal že či mu niečo vadi a povedal že keby mu niečo v tak by mu to povedal. Dnes mi otec povedal že kebymu to povie do očítak by som za ním plakala. Opýtala som sa ho
Že prečo by som mala že či zákaze a on že AJ. Tak som mala nervy a rozmýšľala som že či to má aj zmysel ťahať to ďalej keď môj otec proti nemu niečo stále má a výsledok bol že som mu napísala že snim končím. Doma otec hovoril že na kde je ten kokot na môjho priateľa že mal jeho zaviesť do obchodu.
Potom z práce došiel kumne a rozprávali sa, hádali sa a otec mu nepovedal všetko vybral len to čo mu bolo najvhodnejšie povedať.
Doteraz je to fajn ale myslím že život s priateľom a rodičmi bude kolobeh stále to isté .
Už neviem čo budem robiť priateľ sa ma nechce vzdať a samozrejme že ani ja jeho veď sa ľúbime ale podľa mňa by bolo lepšie rozísť sa.
Aj.Mne je (17).že a prečo by som mala že šak čozakaze? On že AJ.
Prežili sme to mnohí. ... Ja tiež. Akurát, že ja som sa nemal s kým ísť sťahovať.
Ak si z menšieho mesta, určite choď na internát, najlepšie do BA, nájdi si pravidelnú brigádu, kde zarobíš tých 200-300€ ... to v podstate všade, podla toho ako často budeš chodiť. Takže na internát mať budeš. Prípadne môžte ísť do podnájmu, do 1 izby za 300€, s tým ale, že každý musí aspoň 200€ zarobiť aby ste sa skladali na nájom. A inak to bude v pohode. Budete bývať sami a od rodičob môžeš mať pokoj aj celý rok. Niektorí študenti tak fungujú, že im rodičia nedajú nič, alebo len nejakých 20€ a na bývanie si musia zarobiť po škole. Trebars v piatok, alebo cez víkend majú brigádu každý týždeň, a hodí im to ja neviem keď 20€ za deň nejaké 4 hodiny v piatok a 8 hodín v sobotu, to máš 80€ + 160€ za 4 týždne. ...

@julinka12 j asom s mojim od 14nastich.Cize budeme spoku uz 10rokov byvame spolu uz 3 roky a mame dcerku.Pointa je v tom ze nasi mojho manzela od zaciatku nemali radi stale boli proti nasmu vztahu chodila som s nim po tajomky nasi su tiez prisni ale ked som dokoncila strednu a zacala pracovat postavila som sa im ze sa dokazem o seba postarat sama aj ked ho uz poznali vedeli o koho ide na vianoce ked som mala 21 rokov som ho zobrala k nam a museli ho prijat.Videli ze som stastna a ze sa ho nevzdam vzdali to nakonec oni.A mali sme to po cele roky chodenia tazke neustale sme sa rochadzali kvoli nasim ja som bola deprimovana ale uz je to zabudnute tesime sa z toho co mame teraz chcem tym len povedat ze ak sa mate naozaj radi tak to spolu zvladnete .Prekonáte akekolvek prekazky hlavne aby ste boli silni a hlavne spolocne sama to neutiahnes po psychickej stranke.