Priateľ si píše vraj s kamarátkou, trápi ma to
Dobrý deň 😀 chcela by som sa podeliť o niečo čo ma trápi. Môj priateľ si píše s kamarátkou. Teda je to kolegova priateľka. Neviem či ja som tá paranoidna alebo je za tým naozaj niečo viac. Správy mi ukázať nechce, vraj len zo slušnosti odpíše keď ona napíše prvá. Že je to jeho súkromie, ale hlavne ona mu píše o dosť intímnych témach, čo jej našťastie neoplaca, aspoň podľa jeho slov. Neviem čo si mám o tom myslieť. Hovoriť o tom nechce
A pýtala som sa na jej priateľa, tak môjmu je jedno či o tom vie, vraj si to majú riešiť oni, ale to že si s ňou píše somnou riešiť nechce
@sasa1983 snažím sa, ale stačí len keď vidím, že má mobil v ruke alebo mu niekto píše a mám neskutočné nervy 😔
@saskia_98 stále hovorí len svoje, nemám sa ničoho báť, chce byť s nami. Keď som sa pýtala ako by sa mu to páčilo naopak, len stíchol a odmietol sa k tom baviť
No zienka, jeden krasny vecer napr piatok, nechaj muzovi dieta na krku a ty sa nahod, namaluj a padaj sa dakde zabavit. Mozno si tvoj muzicek uvedomi co ma doma a nebude robit hluposti. A ty si aspon hlavu vyvetras.
@saskia_98 buď pôjdeme spolu a vyjasníme si to pekne všetci alebo pôjdem sama, nahodím sa nech vidí a nech si doma láme hlavu kde a s kým som 😂 len nieje veľmi s kým kamarátky majú dosť svojho, hoci sa len zašijem u niektorej doma.
To je uplne jedno ci doma alebo kde. 🙂 Ja by som sla sama. Ale pekne poobliekana, namalovana. A jemu povedala len ze ides von. Nic viac ani s kym ani kde by som nehovorila. A nech rozmysla co robi zle ked ides sama, nahodena len tak von. 😉 ked vie on tajit, ta mozes kus aj ty. 😁
@saskia_98 snáď sa mi to takto podarí. Len nech rozmýšľa, že aj ja mám súkromie. Hoci len na oko 😂😂
saskia ti dobre píše, šak ked šrác je taký ťažký frajer, že on nepotrebuje tebe vešať na nos iné ženy, tak si vytvor aj ty okruh kamarátov a tiež s ním nerieš čo riešiš s kamarátmi, ved jak on sám ti vraví: "ved o nič nejde" Má v tebe istotu tak vyskakuje, ta trošku mu pristrihni "krídielka".
Tak nejaky dovod, preco ti nechce ukazat komunikaciu prave s touto konkretnou zenou, byt musi. Pokial teda ako si pisala, ostatne konverzacie ti ukaze. Vobec sa ti necudujem, ze si nekludna a paranoidná. Ja teda neviem, s kym si moj chlap pise, kedze telefon mu nepozeram, ALE uz keby som na nieco taketo nahodou prisla, tak by ma sakra zaujimalo, o co ide, ked je taky tajnostkar. Mas sa na silu tvarit, ze si nad vecou? No nie! Pokial ta moze lahko vyviezt z omylu, preco to neurobi, ked sa nema coho obavat? Nie to uzavriet, ze sa o tom nebude bavit, a ohanat sa "kartou", ze je to moje sukromie? Ano, respektujem, ze kazdy musime mat aj to "svoje". Ja respektujem sukromie, nepytam telefon s tym, ze daj idem si pozriet, co, s kym, kedy, ako...atd. ALE ked uz raz nieco uvidis a mas chrobaka v hlave, tak toho chrobaka z hlavy nedostanes len tak vetou, lebo "moje sukromie"...
Drzim ti palce, aby si teda prisla na to, o co ide 😉
@hope87 u niektorých ukáže, dá prečítať čo píšu, u niektorých povie čo a jak ani sa pýtať nemusím. Mal doteraz svoje súkromie, nikdy som nemala potrebu ho kontrolovať a vďaka blbej náhode sme tam kde teraz sme ☹️ dúfam, že to vyriešime
Ja tieto pisacky neuznávam. Žiaľ dnes je taka doba, že si ľudia takto vypisujú, Boh vie co si od tých správ sľubujú a potom pre dobrodružstvo prechádzajú zo vzťahu do vzťahu. Tiež som omylom nasla sms u priateľa, správa hneď ráno typu Dobre ránko ti prajem, pod ňou rovnaká správa mne. Ja som mu hneď vysvetlila, že sa nemienim hrať, nech si chlapec sakramentsky rozmysli, čo v živote chce a žiadne rečicky, že je to len kamoška na mňa neplatia. Keď mám priateľku, v prvom rade píšem jej a nie, že rozhadzujem siete hneď po ránu a čakám, ktorá sa prv chytí. Bud chce byť korektný vo vzťahu alebo nie. Kamarátka je kamarátka, koniec vypisovaciek s rôznym pod textom. To sa proste nerobí. Povedala som mu to raz, rázne, aby poznal moju mienku, potom sám uznal, že urobil chybu a ze je to tak s tým vypisovanim. Dnes máme spolu krásnu dcérku a pekný fungujúci vzťah. Co by mal v opačnom prípade? Leda tak,, kamosky" na sms. A takéto ženy tiež nepochopím, keď vie, že ma vzťah a zahráva sa. Pre mňa osobne pokiaľ mal chalan babu, jasná stopka, ani ma nenapadlo sa inak na neho pozrieť. Nedaj si skákať po hlave. Nech chlapec presne vie, čo už nie je pre teba únosné. Nie som žiadna furia, ale v tejto téme mam jasno, lebo som prežila svoje a nemienim sa kvôli tomu ešte niekedy trápiť. Kazdému sa raz všetko vráti ☝️(znie to tak diktatorsky, ale aj to funguje 🤷♀️😂😂😂😂)
Ak by ťa priateľ požiadal aby si mu ukázala čo si píšeš s kamarátmi, mala by si s tým problém? Lebo ak ty nie a on áno, tak je jasné že ti niečo tají a je si vedomý možno nevhodných tém, ktoré s danou babenkou rieši. A tak nejak sa začínajú rozpadať vzťahy, nedôverou a podozrievanim
@laguna28 nemala. Mám kamarátov, ale nepíšem si s nimi, maximálne keď sme sa dlho nevideli alebo málo sviatok a pod. Aj to sú len klasické rozhovory typu ako sa máš, nič veľmi osobne a intímne. Vedia, že som vo vzťahu, mám dieťa a rešpektujú to, lebo ma poznajú s vedia, že nič nemôžu skúšať. On to kamarátke asi nedal najavo
@katka8382 presne tak. Aj keď som bola slobodná a bez záväzkov nikdy ma nenapadlo vypisovať so zadaným, ženatým ani žiadnym podobným. Proste prečo by som mala kaziť život niekomu inému? Aj keby to nefungovalo (čo nieje náš prípad), nech si to vyriešia všetci najprv medzi sebou. Tej osobe tiež neviem o čo ide, keď vie, že priateľ je zadaný a vie aj o našej dcérke a predsa to robí. Je mi z nej doslova fyzicky zle. A takáto ženská si hovorí matka.
Tak nech ti aj on ukáže čo si s ňou píše. Ak to nie je nič vážne tak máte po probléme. Nie je to prave najinteligentnejsie riešenie, ale zato rýchle a jasné. Súkromie- nesukromie, pokiaľ to nahlodava vzťah, treba to odstrániť a obnoviť dôveru kým sa to dá. Držím palce
@laguna28 to isté som mu povedala, ale keď začne hovoriť na tu tému, tak podľa neho len robím scény. Ponúkla som mu svoj mobil nech si číta čo chce, ja nemám čo tajiť ani sa za nič čo tam mám nemusím hanbiť. Povedal, že on mne necháva moje súkromie. Veľmi veľkodušné, hlavne keď vie, že tam nič nenájde.
Je to úbohé. Ja sa ti nečudujem že ťa to trápi. Ja by som mu po tomto neverila. Veď keď ste spolu tak je jasné že si zasahujete do súkromia. Ale keď niekto svojím správaním budí podozrenie v tom druhom, tak by bolo na mieste to poriešiť. Ja som si prešla mnohými nepeknými zážitkami a toto by som už nedala. Ja vyžadujem doveru a čistý vzťah. Takúto pliagu by som netolerovala. Príde mi to také pre pubertiakov a nie pre dospelých, ktorý to spolu myslia vážne.
@laguna28 tiež rada riešim veci hneď a na rovinu. Niesme malé deti aby som ho vypočúvala o čom sa bavil so spolužiačkou na chodbe, ale keď si píše s nejakou špinou o intímnych veciach,ktoré by mal každý rozoberať so svojím partnerom mám právo byť nahnevaná. Priateľ má po 30 ja pred, čo je myslím vek na to aby vedel čo chce, hlavne keď má dcéru a partnerku s ktorou plánuje byť do konca života ako tvrdí.
@saskia_98 začnem cez víkend. Dosť som sedela doma. Nech si nemyslí, že má všetko také isté 😂
"Povedal, že on mne necháva moje súkromie." Je to len cista vyhovorka, aby ti nemusel nic ukazat. Stale sa ohana tym sukromim ale chlapec si neuvedomuje, ze toto uz je cez ciaru a mimo hranice "zdraveho" sukromia. A to, ze s tym nic nerobi, dufajuc, ze teba to raz prejde, je len dalsie poleno do ohna. Urcite to nenechaj len tak, premysli si svoje dalsie kroky, aby sa zbadal, ze aha, toto mi len tak neprejde 😲😀
@hope87 určite mu to neprejde. Zajtra príde z prace, bude mať celý deň voľno, tak buď si to vyjasnime alebo môže zabudnúť, že má dcéru, keďže ku mne nemá už ani tu slušnosť, pričom tvrdí jak ma ľúbi 🤦♀️ a môže si hlavu o stenu búchať
Tak keď s tebou chce ostať do konca života, tak by som trvala na Tom, že tie správy chcem vidieť. Vyhovorky že to zmazal a pod. By u mňa neprešli. Buď ukáže čo si s ňou písal a vysvetlí alebo môže ísť... každý robí chyby a treba si ich vedieť priznať. Skús mu povedať že momentálne nemôžeš rešpektovať jeho súkromie pretože nahlodal tvoju dôveru a kým neuvidis čo si s ňou písal, tak sa proste neukludnis. A keď napriek tomu bude hucat svoje, tak neviem, snáď ti srdce napovie čo ďalej
S dcerou by som sa mu moc neohanala, aby to neskoncilo este horsie.
Skus mu len povedat, ze tymto, co robi, resp. zatajuje a nechce ti ukazat, ta len presviedca o tom, ze to nie je nic "nevinne". Ze tato samotna situacia, nie je NORMALNA. Tu to ide uz mimo nejakeho sukromia. Ze tuto debatu neukoncite, kym ti neukaze konverzaciu s nou alebo sa rovno k niecomu neprizna. V opacnom pripade sa moze zbalit a ist (to by som povedala ja v zapale nervov urcite 😀 ). Ak ta lubi, tak musi pochopit, ze toto uz je cez. A ak mu zalezi na tebe/vas, tak sa zachova ako chlap a nebude sa hrat na geroja, ktory ma pravo na svoje sukromie, podotykam v dopisovani si o intimnostiach s kolegovou priatelkov?! 🙈 Prebohaaa, ved uz len to samotne znie ako z nejakej nepodarenej komedie. Co to nevidi? To mu nedopina?
@hope87 to je až posledná možnosť. Proste keď si bude ďalej trvať na svojom, tj súkromie, neukážem, nerob scény tak sa môže rovno zdvihnúť a ísť. Nepotrebujem toto zažívať. Len jemu asi nedopne o čo všetko môže prísť, kým nepadne poriadne na hubu. Ešte aby sa to ten kolega dozvedel, tak nielen, že na tu hudbu padne, ale myslím, že cez ňu aj dostane. Lebo tiež si myslím, že ten chlap o tom nevie.
@laguna28 zajtra po práci sa to buď vysvetlí alebo môže ísť. Aspoň uvidím za čo mu stojíme.

@sasa1983 má svoj život. Kopec kamarátov s ktorými pred narodením malej trávil omnoho viac času ako somnou. Chodili sme spolu s kamarátmi aj kamarátkami vonku. Nikdy som ho nekontrolovala, vlastne som na to, že sú píšu prišla náhodou. Len som si chcela pozrieť čas na jeho mobile, nikdy by mi ani nenapadlo ho odblokovať, sliediť a vidíte to. Často si píše s kamarátovou priateľkou a sám mi to dava čítať, ale ide o to ako túto tají a prisahá, že s ňou nič nemá.