icon

Priateľ si píše vraj s kamarátkou, trápi ma to

8. feb 2020

Dobrý deň 😀 chcela by som sa podeliť o niečo čo ma trápi. Môj priateľ si píše s kamarátkou. Teda je to kolegova priateľka. Neviem či ja som tá paranoidna alebo je za tým naozaj niečo viac. Správy mi ukázať nechce, vraj len zo slušnosti odpíše keď ona napíše prvá. Že je to jeho súkromie, ale hlavne ona mu píše o dosť intímnych témach, čo jej našťastie neoplaca, aspoň podľa jeho slov. Neviem čo si mám o tom myslieť. Hovoriť o tom nechce

Strana
z3
laguna28
11. feb 2020

Držím ti silno palce nech sa to vysvetlí a dobre to dopadne

hope87
11. feb 2020

Ja ti tiez prajem, aby to ozaj bolo "len" nevinne dopisovanie a len jeho hlupost, ze tak prehnane riesil sukromie. Potom sa ozvi, ako si dopadla. Drzim palce 🍀

veronikaurgeova
11. feb 2020

Nenechaj to len tak!!! Pátraj potom..radšej skôr ako neskôr ..môj ex tiež robil takto a nakoniec som zistila že to ťahá so šéfovou sestrou ..teraz mám priateľa s ktorým máme úprimný vzťah a vieme o sebe všetko ešte aj o spravach keď mu niekto napíše mi povie..podľa mňa keď sa dvaja ľúbia nemajú mať pred sebou tajnosti ..vzťah je hlavne o úprimnosti a kamarátsve!!! Držim ti palce 😉 nech zistíš čo sa deje a hlavne nech nič medzi nimi nieje

veronikaurgeova
Autor odpoveď zmazal
veronikaurgeova
11. feb 2020

Tiež máme s ex synčeka 😉

laurunka1211
11. feb 2020

Podľa môjho názoru by ste sa mali v kľude porozprávať ohľadom toho ako to je ako sa cítiš a ako to vnímaš ty. Možno by si sa mala porozprávť aj s tou jeho koliegiňou aby si jej ukázala s kým ma tu česť nezabudni sa predstaviť ako jeho priateľka.

autor
11. feb 2020

@veronikaurgeova určite to tak nenechám 😀 nemusí mi hovoriť každý detail jeho dňa, ale keď si vypisuje s nejakou ženskou mala by som to vedieť. Neznášam klamstvo a zatajovanie, nemá to v živote a hlavne vo vzťahu čo robiť.

autor
11. feb 2020

@laurunka1211 navrhla som to, že sa s tou kolegovou priateľkou chcem stretnúť a porozprávať. Či sa nehanbí matka dvoch detí pozrieť do zrkadla, keď vypisuje, tým vedome rozbíja vzťah dvom ľuďom a rodinu malému dieťaťu. Samozrejme, že sa predstavím ako priateľka, teda snúbenica, len to mi často ešte ani nedôjde, keďže je to čerstvé

veronikaurgeova
11. feb 2020

Presne tak vzťah je v prvom rade o úprimnosti a kamarátskom vzťahu..a keď sú to jej intimnosti tak ty si jeho nastavajuca tebe by mal verit a povedat o tom ..ved predsa nepojdes za nou a nebudes jej o tom vykladat bude to len medzi vami a ona sa nedozvie ze to vies 🙂

veronikaurgeova
11. feb 2020

Hrdo hlavu hore a pekne si to s ňou vybav 👍 lebo keď to necháš tak a bude to niečo vážne medzi nimi zbytočne ťa ťahá za nos..ale niečo natom smrdí lebo normalny chlap nema problem aspon povedat o čom pišu ..nemusi ti to ukazat ale mal by ti to rozumne vysvetliť..lebo nech tu pišu ženy čo chcú nieje to normálne..

jazlyn
12. feb 2020

Ved jasne ak niekoho poznam od malicka je to
Nieco uplne ine ale ona tu neriesi kamaratku zo zakladky
Je to divne keby ze mi manzel nechce ukazat s kym si co pise urobim scenu a nech si omne mysli kazdy kto co chce je to moj manzel a ja mam Pravo vediet co si vypisuje s nejakou zenskou ktoru nepoznam
My si mobili neberieme a nekontrolujeme sa nemame preco ale kludne mozme nic natom nieje Ani mne a ani manzelovy to vobec neprekaza ak si Pise s kamaratmi atd nepytam sa co si pisali samozrejme ale ak by islo o zenu tak urcite ano
A ak by o nic neslo urcite by povedal co si pisali popripde ukazal a mne to vobec nepride ze manzela obmedzujem..
Zistila by som co zatym je a co si Pisu za kazdu cenu

lulu1213
12. feb 2020

No určite je to podozrivé keď ma problém ti ukázať co si vypisujú. A ešte ďalšia vec, Boh vie ci je to kolegova priateľka. Ako sama hovoríš ani jeho ani ju nepoznáš.

autor
12. feb 2020

Porozprávali sme sa, hovoril mi o čom si píšu, po naliehaní a pár slzách mi ukázal aj správy konkrétne zo soboty, pred 2 týždňami a pred viac ako mesiacom, ďalej som nepotrebovala vidieť, lebo by mi zle bolo. Z jeho strany tam nebolo nič podozrivé ani divné, proste normálna debata, ale ona no otras. Dvojzmyselné narážky a poznámky, hnus riadne mi na vracanie je z nej 🤮 aby toto jedna ženská a matka písala cudziemu chlapovi 🤦‍♀️ aj tak však stále trvám na stretnutí hlavne s ňou a aj s jej priateľom. Nech si nemyslí, že to nechám tak.

sabca99
12. feb 2020

Mne bolo len divné, že ti to nechcel ani len ukázať. Ešteže zmenil názor. Ja by som mu povedala nech sa s kamarátom pozhovára alebo nech jej neodpisuje, treba to skončiť :/

autor
12. feb 2020

@sabca99 aj mne bolo na tom najdivnejšie toto. Našťastie som videla čo tá už ani neviem jak ju nazvať písala a on si to ani nevšimal, odpisoval úplne obyčajne, nemal čo skrývať. Vraj jeho nezaujíma či jej priateľ o tom vie, majú si to vyriešiť doma. Ale ja sa s nimi chcem určite stretnúť a to čím skôr

zorkahorka
12. feb 2020

Podľa toho,čo riešia.ak riešia jej problémy s jej frajerom,ešte by sa to dalo prezit.ale asi by dom dohovoria aj jej,ak ju poznáš.ze ti to vadí,ak to u priateľa nenaslo odozvu

autor
12. feb 2020

@zorkahorka na to má mať kamarátky a nie priateľovho kolegu. Ona hlavne rieši čo robí môj priateľ večer a podobne.

zorkahorka
12. feb 2020

niekedy je pohlad muza a najma niekoho, kto pozna jej priatela, mozno pre zenu prinosnejsie. ale jasne, ak riesi jeho, tak nie je o com. to sa nerobi. napis jej ty ako zena zene

autor
12. feb 2020

@zorkahorka to by som pochopila, ale z toho čo písala určite nechcela rozoberať problémy svojho vzťahu. Inak by sa nevypytovala čo večer robí, či je práve sám a hlavne prvé čo zisťovala či je zadaný.

sabca99
26. feb 2020

Som prekvapená z pokoja tvojho muža. Na jednej strane má pravdu, že by si to mali doma vyriešiť, lenže ako keď zrejme jej muž možno o tom ani netuší. Ale ozaj ja tiež by som to nevedela nechať len tak, keď by mne niekto zasahoval do súkromia ako ona vám.

majka4555
21. mar 2020

Ja nevidim dovod, preco ked si niekto pise "akoze" s dobrou kamaratkou/kamaratom a manzelka ma iste pochybnosti, preco by jej nemohol tym, ze ukaze spravy jej to dokazat, ze nejde o nic vazne? Jasne, ze ma potom dotycna voci osobe nedoveru, ked sa zachova partner tak, ze vsak o nic nejde taji to. Vztah by mal fungovat na vzajomnej dovere, ale ked to inak nejde a niekomu z nich sa nieco nezda dokazem to. Takze ked zapochybuje jeden a druhemu na nom zalezi, tak mu to dokazem, ked nemam tajnosti a nekale umysli. Moj nazor.

lucinkaboz
30. máj 2020

Never mu

madeline1
3. jan 2022

Ako vies, ze mu pise ona prva intimne, ak si spravy nevidela?

Preco on reaguje, ak mu ona pise intimne?

Preco on vobec reaguje?

Ano, len odpisuje, raz on jej, potom ona jemu. Ma pravo na sukromie, ty len vies, ze si pisu, lebo sa kdesi spoznali, ani nevies kde.

Kamaratstvo medzi muzom a zenou je tiez zalozene na sympatiach, ale kamaratstvom je to vtedy, ak si nevypisuju a nepotrebuju sa vidiet stale. Napisat na narodeniny, meniny, vianoce, ozvat sa ako sa mas, ok...ale vypisovat si a intimne kazdy dento nue je ok. Ak tvoj priatel ma vztah s tebou na taketo sukromie s tou (nie)kamaratkou nema.

Autorka, ako tvoj vztah dopadol?

Strana
z3