icon

Priateľ stratil drahý parfém od Diora

26. dec 2024

Ľudia asi ma porazí. Priateľovi som kúpila pod stromček parfém od diora, stál ma okolo 130€, čo je pre mňa dosť. A včera večer ako odo mňa prišiel domov, tak mi písal, že ho nevie nájsť, u mňa ho tiež nemá. Akože je to jeho darček, ale nechápem, ako ho mohol stratiť, keby ja som niečo také dostala, tak to opatrujem ako oko v hlave 😭 keď si predstavím, že som robila toľko nadčasov, aby som si tento rok vedela dovoliť pekné darčeky, tak ma to fakt mrzí. To len taký výkrik do tmy odo mňa, užite si sviatky 😆

Strana
z2
bielasovicka
26. dec 2024

No ja by som v kontajneri hľadať už nemohla, mame tie podzemné.😄

0kristina0
26. dec 2024

Ak to bola ta tazka korenidta vona od Dioru tak sa mu ani necudujem ze to "stratil".

koniarova
26. dec 2024

@alickapusinka ale to už trochu preháňaš 😂😂😁

pikachu999
26. dec 2024

Nabudúce mu kúp za 10€ a máš vybavené

alickapusinka
26. dec 2024

@koniarova len aby to tak nebolo však sa uvidi za pár dni.Myslíš si že je to ihla ved to je väčši asi flakon alebo fľastička.Len aby som nemala pravdu ved autorka za pár dni na to príde.Ak jej milý klamal tak pravda vyjde na javo.Takže aby sme neboli prekvapení.

petraa2022
26. dec 2024

Podľa mňa sa mu iba nepáčil

stana1974
26. dec 2024

No ja som už toľko vecí stratila lebo som ich položila niekde a potom som si nepamätala kde,,ale vždy som ich našla keď som sa už s nimi rozlúčila....ak ho nepredal určite ho niekde nájde po čase...

ivangeline
26. dec 2024

;D … je mi to ľúto ale som v tomto podobná, nezáleží mi tak na veciach, i keď ich nestrácam, nemám problém darovať ďalej alebo nepoužívať ako je rok dlhy..

autor
27. dec 2024

Tak prišla som z práce, hľadala som voňavku a našla som ju pod posteľou, tak asi nechtiac sa tam zapatrošila, keď sme otvárali darčeky 😂

irusa
27. dec 2024

Och... chudák chlap... také konšpiračné teórie pre jeden parfém....

dory11
27. dec 2024

Kým len voňajú môj straty vždy niečo mobil ,peňaženku z dokladmi , zdravotnú kartičku bežné zabúda u lekárov ,parkovacie lístky ,kľúče , čiapky cigarety ,zapaľovač ,zoznam na nákup ,darček čo kúpil mne pod stromček ( musela som ho hľadať

cmuckolog
27. dec 2024

@vesimelonimarsista No tak moja milá ja Ťa sklamem. Mám svoj vystavený v poličke, spolu s minuloročným... Ostatné "obyč" si nechávam od nej v kúpeľni. My sa veľmi radi potešíme novým, zaujímavým parfumom, ešte keď je základ lásky.

verkaveverka
28. dec 2024

Mňa by zaujimalo, čo dal on tebe

komardano
4. jan 2025

Asi smrdel milenke. 😅😅😅

Strana
z2