Priateľ vypisuje cudzej žene
Ahojte. Mám taký problém. Sme s priateľom už dlho a prešli sme si krízou, keď som sa dozvedela, že plánuje s jednou jeho kamarátkou sex. Vtedy ma uprosil, sľúbil, že sa už nič také nestane. Je to už vyše pol roka. On pracuje ako obchodný zástupca a nedávno mu napísala nejaká žena z obchodu kam chodieva, že sa jej dlhšie páči. Povedal mi to sám, že ho kontaktovala, ale že nič nejde riešiť a nebude jej písať. Včera som si prečítala ich konverzáciu. Naposielali si kvantum fotiek a on od nech chcel nahé fotky, ktoré mu aj poslala. Napísal jej, že ma priateľku a ona má chcela vidieť. Napísal že to nie je podstatné aby ma videla. Stretnúť sa nestretli ale napísal jej že keby sa dalo tak by sa stretli ale nejde to.Ja sa cítim ponížená a veľmi sa hnevám a on mi povedal že keď sa s ňou nestretol tak tie správy nič neznamenaju. Ale mňa to hnevá a neviem či mu to prepacit alebo čo mám robiť. Ozaj som sklamaná
@katikabarl presne takeho som mala - nenapravitelny ku.evnik ktory to robi z nudy, nie preto ze by mu vztahu nieco chybalo, proste to ma v povahe a nikdy sa to nezmeni. Aj ked ti slubi ze sa to uz nestane, po case sa k tomu vrati. Mozno ta aj ma rad, ale zaroven sa mu ziada nieco ine, ten pocit zakazaneho, je to nieco ako zavislost, neda sa toho zbavit. A tie co vravia ze kazdy je taky, tak nie, nie je.
@anita6666
Nerobia to všetci. Záleží kým si obklopená. Sú aj verní chlapi ako sú aj verne zeny a sú aj neverní chlapi ako sú aj neverná zeny. Ale ako sa hovorí - urobil to raz, urobí to znovu.
@katikabarl Ktovie koľko správ mohlo byť vymazaných... pre istotu... 😉
Jak neznamenaju? Svrbi ho za druhou. To co si dovoluje?! Debil. Kopni ho do riti nech si ide za tou svojou lahkou koristou.
@katikabarl ahoj si slobodna este?

Vsetky by ste poslali do riti takých chlapov a robia to všetci 😂 keby ste sa všetky držali toho,čo píšete,tak by ľudstvo vymrelo a neexistovali by žiadne vzťahy 😂